reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam :-)z kawką;-)
weselicho udane wybawiłam się ,wytańczyłam i .....:-D;-)
Agulka biedny Adaś:-( dużo zdrówka dla niego:tak:
Aneta a Ty jak po weselu?

wczoraj D wyciągnął wkońcu dzieciom basen ale czekamy aż słoneczko nagrzeje wodę:tak:

reklama
Gagulec to nam napisalas, z ciekawosci mamy umrzec o co chodzi????
Chodzi o ogół- i jest mi dobrze, bo jakoś sie wszystko zaczyna układać- wystarcza na rachunki, dzieci tylko lekko podkatarzone, M był na urlopie, ja mam pracę, słoneczko świeci, chrzest Nelki udany, byłam na super imprezie ( integracyjna z pracy) i dlatego mam dobry humor:-):-)

Chodzi o ogół- i jest mi dobrze, bo jakoś sie wszystko zaczyna układać- wystarcza na rachunki, dzieci tylko lekko podkatarzone, M był na urlopie, ja mam pracę, słoneczko świeci, chrzest Nelki udany, byłam na super imprezie ( integracyjna z pracy) i dlatego mam dobry humor:-):-)
no to super,ze wszystko wskakuje na swoje miejsce. Na pewno na dobry humorek w duzej mierze przyczynil sie pobyt M w domu. Pobyliscie w koncu razem, nieco odetchnelas przy dzieciakach,bo bylo wsparcie. A ta ziemie kupujecie?

no to super,ze wszystko wskakuje na swoje miejsce. Na pewno na dobry humorek w duzej mierze przyczynil sie pobyt M w domu. Pobyliscie w koncu razem, nieco odetchnelas przy dzieciakach,bo bylo wsparcie. A ta ziemie kupujecie?
Justa, jestem juz po przetargu i nie kupiliśmy tej działki, bo kwota przeszła moje maksimum. Ale nie ubolewam zbytnio bo nie mamy wielkiego jeszcze parcia na budowę i mam się dalej rozglądać.

Witam :-)z kawką;-)
weselicho udane wybawiłam się ,wytańczyłam i .....:-D;-)
Agulka biedny Adaś:-( dużo zdrówka dla niego:tak:
Aneta a Ty jak po weselu?

wczoraj D wyciągnął wkońcu dzieciom basen ale czekamy aż słoneczko nagrzeje wodę:tak:
fotorelacje prosimy dziewczny:tak:
dzień dobry:-D:-D:-D
dziewczyny powiem tylko, że jest dobrze:-):-):-)
a pyszczek mi się cieszy:-D:-D:-D:-):-):-)
Buziaki
miło się czyta takie posty
Gagulec to nam napisalas, z ciekawosci mamy umrzec o co chodzi????
Aga bidulinek, ale go dopadlo:-(
nio, bidulek............................ J wczoraj dzownił jak byłam na Zumbie że młody piszczy z bólu tego ucha, od razu go zapakowałam do auta i do przychodni.
Po przeciwbólowym i kroplach przeszło
ooooooooo to główny powód radości...............
a ja bym powiedziła ze w małej ilości......... ta impreza dodała energii;-)

Adaśko jak usnął wczoraj przez 23 to obudzi sie dzis po 8, ani jedenj pobudki................ jest w dobrym humorze, jakby mu nic nie było, gorączki ani widu ani słychu..........ucho juz nie boli, zwracania tez jeszcze nie było.

DONUS KOCHNA ZAPOMNIAŁAM ZŁOZYC WAM ŻYCZENIA Z OKAZJI ROCZNICY SLUBU ( pamiętasm, że w dniu uroidzin mojego J obchodziecie;-))
DUZO MIŁOŚCI, WYTRWAŁOŚCI, CAŁUSKÓW ITP..................... SZCZĘŚCIA DALSZEGO :tak::tak:

Donus a jak tam u Ciebie grill "zakładowy"

Cześć babeczki, ostatnio miałam urwanie głowy, obie mamy w szpitalu, chore dzieciaki, a i w pracy zaczęły się kwasy do tego sesja.
Moja mama ma dobre wyniki, trafiła do szpitala bo pluła krwią, na szczescie okazlao się ze to "tylko" ostra zapalanie płuc. Jest już w domu, wyleczona. Druga mama - teściowa - w czwartek wychodzi ze szpitala, miałą wstawiane bypassy. Dziciaki złapały jakiegoś przedszkolnego wirucha, ale tez na szczescie po 2 tygodniach kasłania wychodzą na prostą. W pracy zmiany na stanowisku zastepcy kierownika, zostala teraz nim dziewczyna w moim wieku i nieco sie jej obawiam. Pracuje 3 dni w tygodniu, na 3/5 etatu i jestem w pon, wt - śr wolne, czw w pracy i piatek wolne, widze ze nie bardzo ten tryb jest wlasciwy i byc moze powinnam przejsc na przynajmniej 4 dni w tygodniu. Poza tym niania juz od nas odchodzi z koncem lipca, bo znalazla dobra prace. W sumie sie jej nie dziwie, tylko bedziemy znowu szukac :/ Mam nadzieje, ze trafimy na kogos dobrego.
Mam nadzieje, ze na dnaich uda mi sie nadrobic.

reklama
Witam:-)
Carioca dobrze że już wszystko zaczyna się układac bo nie ciekawie mieliście mamy chore ,dzieci i jeszcze w pracy nie ciekawie więc ogólnie mieliście:-:)-:)-(oby już teraz było wszystko ok żeby udało się znaleźć fajną nianię i żeby w pracy było ok no i dużo zdrówka dla mamy i teściowej:tak:
Gagulec jak super się czytak takie wieści oby już cały czas było tak dobrze:-)
Agulka jak Adaś dzis?
Donuś wszystkiego naj naj naj:-)własnie jak grill? a tak wogóle to zamelduj się;-)

Aneta ,Nuśka, Majandra,Asia, Asiek1000
, i reszta dziewczyn gdzie wy się podziewacie???????????????????????:sorry2:

udało mi się zapisac Mateusza do alergologa na 22lipca:-)
a nie pamiętam czy wam pisałam że Ola 29czerwca idzie na ten zabieg podcięcia więzidełka (to co miała miec w grudniu ale dostała ospę i od grudnia do teraz czekaliśmy na termin) i już się boję bo zabieg ma byc w narkozie:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry