reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam się w kolejny byle jaki dzień:wściekła/y: wczoraj popołudniu się trochę wypogodziło wiec pokopałam znowu na działeczce;-) i zebrałam truskawki:-) młoda poszalała i padła szybciutko spać:tak: zaraz śmigamy na zakupy, a później na działeczkę oczywiście;-) miłego dnia kochane:-)
Agula wybierasz się w moje strony?Czy dla kogoś chciałaś namiary na pensjonat?:dry:;-)

Witam.
Nareszcie zaczyna sie robić ciepło.
Wczoraj miałam nawiedzenie tesciowej i szwagierki z męzem i dzieckiem, dzis rodzice dojechali.
Jutro mamy zaproszenie na 30 rocznice slubu do mojej ciotki................... jak to Adas mówi, jedziemy na fermę, hihihi czyt. na wieś:-D
Jak zwykle nie mam co ubrac:wściekła/y: Dziś J odebrał świadectwo ukończenie szkoły............. jak ten czas leci, juz minęło 1,5 roku jak zaczynał. W pniedziałek i we wtorek ma egzamin państwowy.

Pozdrawiam wszystkich.

Aneta myslimy by jechac na tydzień w góry i zastanwiałm sie jakie sa u Was ceny

Monia jak po weselu?
Aneta aWy kiedy idziecie?
Gabids mama jest jeszcze u Was? Jak udalo sie przyjecie? A chrzciny tez robiliscie przy okazji?
Carioca a jak Twoja mama? Jak po badaniach?

Gratulacje. A czego on się uczył?:sorry:
BHP

własnie teraz pisze test ...... :tak:
Aga na ceny w ceninkiu Ty się kochana nie patrz;-) dogadaj termin a ja Ci cenę i odpowiedni standard zrobię;-):-)
no własnie spojrzałam na cennik;-) .... jak juz dojdzie do realizacji naszych planów to około 15 sierpnia na tydzień czasu

Mam młodeo w domu, bo dzwonili z przedszkola że się źel czuje i brzuszek go boli, niedawno się " shaftował" a teraz spi

reklama
Dziewczyny to skandal.............. taka frekwencja:wściekła/y:

Własnie wróciliśmy z ostrego dyżuru, Adas ma anginę, zapalenie ucha.................. mamy antybiotyk i juz koniec przedszkola

Do góry