reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Donus pokazuje sie , u nas po staremu.

Gagus szok, jak szybko ten czas leci.

monia zdrówka dla Matiego

Aneta wsadz wszystko co urosnie to zbbierzesz:-D Jestem ciekawa fryzu.
I jaka reakacja Tuski była na zabawki w Dniu dziecka?

Majandra wstawaj, nie spij z Mackeim

u NAS DZIS BTYŁA BURZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, już słoneczko się rpzedziera więc mam nadziję że jutro będzie ładnie........ no i po takiej burzy w końcu oddychac można.
W czwartek moje maluchy w przedszkolu maja festyn, kiełbachy, zamki dmuchane itp...... cały dzień na dworze maja zaplanowane, tylko oby nie padało.

reklama
witam wieczorowo

ale dzis mialam jazde z przedszkola! jezdze teraz przez pola, bo u nas glowny odcinek drogi zamkneli. ustepowalam samochodowi z naprzeciwka i...rypnelam przednimk kolem w takie wielgarny glas ukryty za trawa, ze az mnie podrzucilo i zlapalam gume! a tamten dziad nawet sie nie zatrzymal, zeby zobaczyc, czy cos sie stalo!!!!!!!!!!!!!!!! na szczescie zaraz jechal kolejny uprzejmy pan i mi pomogl.
jutro mnie czeka wizyta w wulkanizacji-wwrr! felga tez skrzywiona...

ale miaalm zapierdzielw obu pracach. w UG teraz tyle roboty, rak brakuje i nawet by chcieli, zebym znowu przychodzial od rana-nic z tego

dzis dzwonila pani z firmy, do ktorej m-c temu skladalam CV, ze chcieliby sprawdzic moje kompetencje.
szkoda, ze teraz, gdy juz mam prace to sie odzywaja, a wczesniej to nie mial kto mnie na rozmowe zaprosic...

dziś znów byliśmy u doktora:wściekła/y:Mateusz obudził się i mówił że boli go ucho i z każdą minutą bolało go coraz bardziej bo sam płakał że chce do doktora a w przychodni normalnie cyrk i histerie odstawiał bo tak go bolało normalnie ja ryczałam razem z nim:zawstydzona/y:no i okazało sie że zapalenie ucha ma dostał antyboiotyk:-(

ooo, a to moze go w samochodzie przewialo?

ja sie czasem boje, bo jezdzimy z poodsuwanymi szybami, bo nie mamy klimy, ale tez moze nas przewiac

Taa, uczę się :zawstydzona/y: Zasnęłam z Maćkiem, jak zwykle.

tekst z moich studiow: student przygotowany, to student wyspany ;)

W czwartek moje maluchy w przedszkolu maja festyn, kiełbachy, zamki dmuchane itp...... cały dzień na dworze maja zaplanowane, tylko oby nie padało.

fajnie wam, bo dosc czesto macie takie aktrakcje

Dzień dobry.

Donus ja dzis bym walnęła w kamień, ale miałam wiecej szczęscia niz Ty, a ta pinda kiedy w końcu idzi sobie na to zwonienie?
Co do pracy to tak jest, jak sie nie odzywają to kicha, a jak tylko sie cos podłapie to wszyscy zaczynają wydzwaniac i nagle potrzebować.

Ja się dziś wyspałam, bo po 21 już światła nie mielismy , więc trzebabył kulnac sie do wyra......... mielismy inne plany, ale.................. posneliśmy hihihihi

cześć :)
Roboty mam tyle że nie nadążam z niczym a tu jeszcze polenić się trochę muszę, póki mogę i ciezko na wszystko mi czas znaleźć ;-)
Z najnowszych wieści to nic się nie dzieje. Ani u mnie ani na budowie. Znaczy drobiazgu to jest mnóstwo do roboty ale ekipy nie ma chwilowo. Został im jeszcze tydzień robót (wg oceny szefa) ale pojechali teraz robić gdzie indziej.
U mnie brzuszkowo cisza i spokój. Pasażer puka od czasu do czasu i tyle. Nie wiadomo kim jest bo ostatnio leżał sobie pośladkowo i to jeszcze z pępowiną między nogami. Połówkowe lada tydzień to może nie bedzie się ukrywać dalej.

Mateuszkowi współczuję bólu uszka - biedniutek to straszny ból jest :-( My jednak mamy szczęście że zadnych poważnych zapaleń uszu nie mamy.

Majandra - ucz sie ucz, bo nauka to potęgi klucz... a jak zbierzesz dużo kluczy to zostaniesz dozorczynią :-p

Ściskam i znikam :-)

przez caly dzien nikogo nie bylo???

oj, kobietki, opuszczacie sie

wg prognozy maja nastac chlodniejsze dni-uufff, troche odspaniemy. szkoda tylko, ze na sobote zapowiadaja 19st, bo mamy miec grilla w pracy, wiec dobrze by bylo nie marznac.

zrobilam dzis to kolo, odetchnelam z ulga, bo sie balam, ze znow kapcia zlapie i zapasu kolejnego nie bede miala. tamta felga nadala sie tylko na zapas, bo tak skrzywilam. dali mi kolpak, bo tamten mi gdzies podskoczyl w zboze i znalezc nie moglam, a Julitka sie martwila, ze mamy brzydkie kolo:-D

a ta pinda kiedy w końcu idzi sobie na to zwonienie?

juz poszla, t zn pojechala nad morze. niby ma ciaze zagrozona i nie moze sie przemeczac, ale jak tylko byl weekend, to kursowala do W-wy, a teraz sie wypisala ze szpitala na zadanie, bo musiala jechac nad morze.
a ta niesympatyczna to jest na stale i ja z nia bede wspolpracowac, a nie zastepowac

Co do pracy to tak jest, jak sie nie odzywają to kicha, a jak tylko sie cos podłapie to wszyscy zaczynają wydzwaniac i nagle potrzebować.

no wlasnie nie wiem co jest, ale wyczailysmy z kolezanka, ze ta firma, co wczoraj do mnie dzwonila, to chyba liczyla na moja osobe, bo dzis wystawili nowe ogloszenie na to stanowisko. czyzby nikt inny im nie odpowiadal???

Ja się dziś wyspałam, bo po 21 już światła nie mielismy , więc trzebabył kulnac sie do wyra......... mielismy inne plany, ale.................. posneliśmy hihihihi

no i tak sie tworzy przyrost naturalny:-D

Witam. Ja mam dość. Jestem tak okrutnie zmęczona, że zasypiam w 2 sekundy. Stres mnie już zjada też. Włosy mi znów wypadają i okres się poprzestawiał.

Majandra - ucz sie ucz, bo nauka to potęgi klucz... a jak zbierzesz dużo kluczy to zostaniesz dozorczynią :-p
Mój brat jak do podstawówki chodził, to się go ludzie pytali: czemu ty się synku nic nie uczysz? Bo nie chcę być woźnym - odpowiadał :-D

przez caly dzien nikogo nie bylo???
a ja i Asia to NIKT::crazy:
oj, kobietki, opuszczacie sie

wg prognozy maja nastac chlodniejsze dni-uufff, troche odspaniemy. szkoda tylko, ze na sobote zapowiadaja 19st, bo mamy miec grilla w pracy, wiec dobrze by bylo nie marznac.

zrobilam dzis to kolo, odetchnelam z ulga, bo sie balam, ze znow kapcia zlapie i zapasu kolejnego nie bede miala. tamta felga nadala sie tylko na zapas, bo tak skrzywilam. dali mi kolpak, bo tamten mi gdzies podskoczyl w zboze i znalezc nie moglam, a Julitka sie martwila, ze mamy brzydkie kolo:-D

no i tak sie tworzy przyrost naturalny:-D

Majanndra ja moge z Toba pospac jak chcesz, tez usypiam na siedząco, pogoda do bani................... wczoraj znów kolejna potezna burza, ale tuz po niej zamiast sie ciut ochłodzic to zrobiła sie parówa, ściana i tlenu brak a na temometre było 32 stopnie w cieniu.............................................................
a dziś .......szkoda gadac, miał byc festyn w przedszkolu u dzieci, ale leje, wieje i jest zaledwie 17 stopni

Mój Adaśko ostatnio ma "kryzysa" nie chce chodzic do przedszkola, mówi , że nie lubi juz przedszkola.... rano mamy cyrki:wściekła/y:
Maja ma zakończenie przedszkola 21 czerwca

reklama
Witam się i ja:-) u nas też kryzys pogodowy:wściekła/y: mam nadzieję, że do soboty się poprawi bo w zimnice i deszcz nie mam ochoty na weselicho:no: tym bardziej, ze wogóle nie chce mi się iść:sorry: młodą zostawiłam dzisiaj w domu, bo raz ze pokasłuje, dwa że wyrodna matka chciała się wyspać;-) a trzy że skoro ja mam urlop to niech posiedzi troche ze mną;-)
Monia jak tam Mati?
Donkat nie wiem czy M już wszystko pozałatwiał z tym nowym systemem opłat, bo ja mu się zwyczajnie w te sprawy nie mieszam;-)
Agulka młoda prezentem zachwycona:-) to był strzał w dziesiątkę, ze to wszystko przetrzymałam zamiast dać odrazu;-)

Do góry