reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witaj Asia:-) na dworze upał, a ja w pracy:wściekła/y: wczoraj walczyliśmy dzielnie na działeczce i to co zaplanowane było już zrobione:-) jutro idę przesadzać poziomki, bo rosną na dziko praktycznie w miejscu gdzie Tuśce chcemy postawić plac zabaw, a młoda się wczoraj ich najeśc nie mogła więc szkoda je zlikwidować;-) niestety Tusiek tak wczoraj ochcił działkę, ze przez chwilę słabo mi było:-( wywróciła sie tak niefortunie, że przegryzła sobie coś w buzi i aż się krew lała:-( dziś warga opuchnięta i pod nosem i na policzku lekkie otarcia:-( będzie wyglądała poprostu cudnie na weselu w sobotę:-( mam nadzieję, ze się zagoi:baffled: miłej niedzieli kochane:-)

reklama
witam niedzielnie

upal nadal

po poludniu moze esciowe z babcia przyjada

glowa mnie cos boli, wlasnie kawke popijam

bylam z niunka w kosciele i nawet byla grzeczna przez te 1.5 godz-ten ksiadz juz przegina!

Anetka, to sie Natlka urzadzila. mlode cialko szybko sie goi, miejmy nadzieje, ze szybko zjeda slady

Biedna Natalka :(

Na szczęście przez tydzień to sporo zejdzie, byleby nie drpała ani nie poprawiła co np Łukaszowi często się zdarza.

Ja dziś domowo bardzo, zaraz na jakiś placyk pójdziemy bo wstyd że się nie ruszyliśmy. Ale zmieniłam pościele wykąpałam się i wymoczyłam i pogoniłam bałaganiarzy do sprzątania. Dzięki temu mogę iść do ich pokoju nie ryzykując że coś mi się w nogę wbije - jakiś żołnierzyk, czy samochodzik czy coś. A wysypali rano dwa pudła drobiazgu... :dry:

Witam w kolejny ciepły dzień z kawką:-)
Mateusz coś mi nie wyraźny jest obudził się wczoraj z temp 38,5 więc podałam mu paracetamol po jakiś 2 godzinach usnął i spał 3,5godziny:szok:i to jeszcze musiałam go budzic i ciężko było:baffled:no i temp 35st:szok:wg mnie dużo za niska no a wieczorem znów 38:baffled:dziś idziemy do lekarza bo dziwne to jego zdrówko ostatnio:-(

Witam się i ja:-) u nas też piękna pogoda:-) miałam iść przesadzać poziomki, a zapomniałam że jestem umówiona do fryzjera;-) i zaraz lecę:tak: powiedzcie mi kochane, które mają ogródki mogę teraz wsadzić kilka pomidorów i ogórków:baffled: bo ja ciemnota jestem a mam kawałek grządki nie zagospodarowanej i szkoda mi zeby stała pusta:sorry2: albo co innego teraz mogę wsadzić? Czy już na wszystko za późno?:baffled:

Monia faktycznie dziwne te skoki temperatury ma Mati:baffled: sprawdź u lekarza lepiej o co kaman:tak: a jest już Wasz pediatra czy dalej ten konował?No i zdrówka dla Matiego życzę:tak:

no własnie pediatra dopiero za tydzień w poniedziałek będzie:wściekła/y:ale pójde chociaż do tego bo i tak muszę iśc po recepty i nowe skierowanie

my już po lekarzu płuca czyste,gardło ok mamy nie przebywac na słońcu między 11-15 i w sumie nic konkretnego się nie dowiedziałam:baffled:

Cześć dziewczyny
Monia a właśnie czy Mati ostatnio długo przebywał na słońcu? Bo może przez to skoki temperatury?
Anetasa, wsadzaj, zobaczysz czy coś sie przyjmie czy nie;-) A co do buźki Natalki- zagoi sie szybciutkoi będzie czarować w sobote jak należy;-)
AsiaKC, jak samopoczucie?

Upał, upał upałem pogania- to nie jest pogoda dla białego luda- oj nie,nie, nie:baffled::baffled:
Jestem ledwo żywa i z najchętniej położyłabym głowe na biurku i zdrzemnęła się:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale ogólnie; chrzciny się udały, dzisiaj idziemy do fotografa powybierać zdjęcia- efekt wczorajszej godzinnej sesji fotograficznej- i niech Nelka ma pamiątkę. Jedzenia zostało mnóstwo i przez najbliższe dni zero gotowania obiadu;-) Pojedli, pośmiali się, pogadali i odetchnęli z ulgą.
A dzisiaj myślę, ze nie wierze, ze moje maleństwo ma już 'roczek":szok::szok:

reklama
Wow matko:szok: Gaguś jak to zleciało:-D wszystkiego najlepszego dla Kornelci i buziaki od e-ciotki:-)

Ja dopiero wróciłam od fryca:szok: dawno już tyle czasu nie siedziałam, ale mam co chciałam;-) żeby teraz na tym ciemnym wrzucić trochę blondu to musiałam swoje odsiedzieć;-)

Do góry