reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ufff jak goraco, puffff jak goraco....
Wczoraj topola tak pylila,ze wygladalo jakby snieg padal,ale akurat Mikolaj jakos sie trzyma,bo balam sie,ze zasmarkany i ze spuchnietymi i zaropialymi oczkami wroci z przedszkola
My na dzien dziecka nic juz nie kupujemy,bo w niedziele bylismy w kinie i na pizzy, tylko Mikolajowi cos bym musiala kupic,ale my z takimi prezentami nie szalejemy, jakis drobiazd i juz.
Alusia pewnie masz na mysli wypadek z zeszlego roku? To wszystko juz dobrze. Bodajze w sierpniu juz S pracowal. Reka wrocila do siebie i nic juz nie boli. Fajnie,ze u Ciebie tez unormowalo sie ze zdrowkiem i oby juz tak zostalo.
Aneta a w zeszlym roku nie mieliscie czasem dzialki? Cos mi sie tak kolacze po glowie. Duza kupujecie? Marchew i pietruszke posadzic bedziesz umiala,a reszte obsiej trawa i juz;-)

reklama
Witam,
Wpadlam na momencik zameldowac ze u nas wszystko dobrze.Moja mama gotuje a my sie obzeramy :-DPewnie na komunie nie dopne sie w sukienke ale co tam raz sie zyje:-D
Komunia w niedziele.
Buziole dla wszystkich.

Witam,
Wpadlam na momencik zameldowac ze u nas wszystko dobrze.Moja mama gotuje a my sie obzeramy :-DPewnie na komunie nie dopne sie w sukienke ale co tam raz sie zyje:-D
Komunia w niedziele.
Buziole dla wszystkich.
Gabids w sobote bylismy u mojej mamy i Aska tez byla,a mama ugotowala lazanki,ale sie obrzarlysmy, hohoho

witam pogoda piękna ja taka uwielbiam tylko ta alergia wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ola dziś została w domu bo obudziła się i miała stan podgorączkowy więc ją zostawiłam a najlepsze że jak się obudziła to był płacz że ona nie chce do przedszkola a jak jej zmierzyłam temperature i powiedziałam że zostaje w domu to znów był płacz że ona chce do przedszkola......a najgorsze jest to że teraz własnie zaczeła pylic Alternaria i ma pylic aż do początku września a Oli wyszło w testach największe uczulenie na to:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Aneta super z tą działeczką:-)daleko od miejsca zamieszkania ona jest?jaka duża?
Gabids nie przejmuj się w końcu mamy nie masz na co dzień więc ciesz się smakołykami mamy:-)
Justyna my też nie robimy na dzień dziecka duzych prezentów:no:

Działeczka jakieś 20minut spacerkiem od domu;-) ma 250m2;-) Justa dobrze kojarzysz, że mieliśmy w zeszłym roku działkę ale dotaliśmy nieużytek trzeba było tam nawieść kupe ziemi i wyciąć kupe chaszczy, a my zwyczajnie na taką zabawe nie mamy czasu:no: a ta jest gotowa praktycznie do grilowania;-) także zrezygnowaliśmy z tamtej;-)

Cześc wpadłam na minutke;-)
Nie wyrabiam taki upał
Anetka, zazdraszam działeczki- my mamy u mojej mamy, ale to jest 10 km od domu i z racji braku czasu jest masakrycznie zaniedbana

Witam się i ja w ten gorący dzionek :-)
rano byłam u rodziców, akurat zjadłyśmy obiad i pewnie na dwór potem pójdziemy. Wczoraj wiki basen rozłożyliśmy więc może woda już bedzie ok i pluskac sie dzis będzie.
Aneta fajnie z tą działką, gratuluję :-)
Monia kurcze współczuję Oli, pewnie się biedaczka męczy strasznie... :-( pozdrawiam Was cieplutko.
dobra ja uciekam, i życzę miłej reszty dnia ;-)

witam i ja

moze 11.06 bedziemy miec prackowego grilla

u nas tez gorąco, ale ja do 16.00 tego nie odczuwam. w nowej pracy to nawet marzne. jak wsiadam do rozgrzanego auta o 12.00 to sie ciesze, ze jest taka parówa, bo nogi mam jak lody. tu w UG moze i duszno, ale da sie wytrzymac.

czeka mnie dzis koszenie trawy.

wczoraj zaczelam plewic poziomki i...niunka juz pjadla sporo czerwonych

Ja bylam zostawic dzis papiery w 2 miejscach. Tak aambitnie tydzien zaczelam.

jaki poniedzialek, taki caly tydzien

a tak wogóle to męczy nas(mnie i Olę ) alergia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:najbardziej szkoda mi Oleńki bo biedna nie dośc że kaszle to nos zapchany i oczka strasznie łzawią i są spuchnięte:-:)-:)-(

Monia, nie odczulacie Oli?

Witam,
Komunia w niedziele.
Buziole dla wszystkich.

nie ma, jak mamine gotowanie... :(((

Wczoraj wiki basen rozłożyliśmy więc może woda już bedzie ok i pluskac sie dzis będzie.
-)

u nas stoi rozlozony juz ponad tydzien. w zeszla sobote niunka sie pluskala. wczoraj go wymylam i nalalam swiezej wody. dzis pewnie juz goraca

zazdroszczę rozłożonych basenów już :tak:
Donkat nie odczulamy jeszcze Oli bo do tej pory nie było potrzeby dopiero po ostatnich testach pani doktor powiedziała że jeśli w tym roku Ola będzie miała objawy allergii to będziemy na pewno odczulac no i w tym roku pierwszy raz Ola ma takie objawy tej alergii:-(
Mati ma temp 37,7 i nie mam pojęcia z czego:no:trochę ma oczka napuchnięte ale nic po za tym tak zastanawiam się czy to wina alergii czy może jakis wirus się przyplątał:wściekła/y:
WSZYSTKIM DZIECIOM MAŁYM I DUŻYM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA DZIECKA!!!!

reklama
witam

u nas duszno, jak przed burza

lece zaraz do gina, bo juz nie pamietam, kiedy na przegladzie bylam:zawstydzona/y:

wczoraj kosilam trawe, mialam nadzieje, ze sie opale, a tu jakos szalu nie ma

Monia, jak tylko zaczniecie odczulac, to od razu bedzie widoczna poprawa

Milego dzionka!

a dzieciaczkom zycze grzecznych rodzicow;-) i szczesliwych dni!

Do góry