reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam i ja:-) u nas pogoda jak u Justy i Moni, ale powoli zaczyna przebijać się słoneczko;-) muszę dzisiaj odtrolić chałupe bo mnie jakiś straszny leń ogarnął i nic mi się nie chce:sorry2:

witam

łoj, ale mialam dzis mlyn. bylam w firmie juz sama (a.przyszla dopeiro na 12, jak wychodzilam) i ledwo sie ze wszystkim ogarnelam, a jak na zlosc, dzis wszysy wszystko chcieli!
chyba zle siedzialam, bo mnie reka od komputeraz boli

wczoraj popadalo, to mam plan dzis poplewic reszte poziomek i moze jeszcze truskawki, poki mokra ziemia

rety, ile mam prania! juz trzeci dzien pod rzad piore i konca nie ma

popijam sobie swieza miete. na upaly-idealna z cytryna

witam z kawką może która dołączy bo ostatnio jakies pustki:dry:u nas pogoda nie fajna pochmurno i mokro....

Jakos sennie mi dzisiaj. Wczoraj strasznie lalo u nas, i troche burza byla, i troche grad, w nocy wialo masakrycznie,a dzisiaj slonko ledwo przebija i tylko 18

Witam i ja:-) u nas pogoda jak u Justy i Moni, ale powoli zaczyna przebijać się słoneczko;-) :

realcje pogodowe zdane;-)
a co wiecej slychac?

u nas cieplo, troche chmurek, troche slonka.
wczoraj byla burza i lalo.

dzis jestem sama w UG, bo K. na szkoleniu. w sumie to pol urzedu na szkolenie pojechalo. cisza, spokoj...

Witam i ja, po dniu pełnym wrażeń i bardzo słonecznym lecz chłodnym. Teraz jest tylko 13 stopni, chyba przymrożek w nocy będzie.

Wczoraj mój Adaśko miał przedstawienie a dzis moja gwiazda zawody przedszkolne, wczoraj tez bylismy na festynie i kadża atrakcja była za darmo więc sobie wyobrażacie jakie kolejki, jakie bójki i przepychanki do zamków dmuchanych, zjeżdzalni itp.

Donus u mnie też pranie co chwile sie kręci...... zimowa pora nie było tyle brudu

Dzwoniłam do tego pensjonatu co Aneta i Monia jesteście we Władku i nie przyjmie nas babka na nocleg z 8 na 9 i z 9 na 10, może jeden dzień póxniej ale my za to nie możemy a na jedna noc to nie chce. musze podzwonic po sąsiednich domach bysmy miały blisko do sioebie

witam i ja:-)
Aneta dzięki ze pytasz:-)Mati prócz suchego kaszlu nie ma nic a gorączka była tylko 1 dzień i spadła sama bo nie dawałam mu nic na obniżenie:no:muszę wybrac się własnie do lekarza po racepty na wziewy i zyrtec bo już nam się kończy a podaje mu bo czuję że to wszystko sprawka alergii:sorry:
Agulka szukaj a jak nie to namiot hihihi:-Dszkoda ze nie będziecie z sob-niedziele i z nied-pon bo wtedy jak mówisz nocleg by był a nie mógł by J wziąśc 1 dzień wolnego???

reklama
Cześć - zaglądam na szybko żeby Was uściskać :-)

U mnie galop jak zawsze więc na nic nie mam czasu ale jest fajnie :tak:

Miłego dnia!

Do góry