reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam również w piękny słoneczny dzień:-)pranie pięknie schnie kawka wypita a młody nie chce bawic się na dworze:sorry2:dziś do przedszkola po Olę musze isc prędzej bo nie wiem czy pisałam ale jako ze jest akcja <<cała Polska czyta dzieciom>>codziennie inna mama ma przychodzic do przedszkola przeczytac dzieciom bajkę no i ja idę jako pierwsza:tak::dry:a po przedszkolu jedziemy na całe popołudnie do mamy na osiedle:tak:
Aneta super sprawa z tym łowieniem rybek Oli się marzy wybrac kiedyś na ryby ale coś nie może przekonac taty:-D
Alusia cześc:-)
a jeśli chodzi o prezent na dzień dziecka to pomysłów brak:sorry:

reklama
Wiki dostała już na dzień dziecka prezent,a w zasadzioe upominek. ja raczej na dzien dziecka nie lubie jakichs ogromnych prezentow kupowac. wybrała sobie sama zestaw doktora w walizce takiej, my z K jestesmy wyleczeni za wszystkie czasy :-D i słodycze. jeszcze ma dostać przybory do kuchni (garnki, talerze, kubki, potrawy plastikowe). myślę ze chyba wystarczy. ciekawi mnie ta lalka pł ywająca Agatka co reklamuja... :confused: ciekawe czy faktycznie pływa?

Aneta fajnie z tymi rybkami, ekstra. u nas w drodze na Wisłe też podobno jest coś takeigo ze mozna sobie złowić rybę i upiec od razu tam. hmmm ciekawe.
Dobra ja sie odmeldowuje na dzisiaj. moze wieczorem wpadne.
:-)

no właśnie my na takim sztucznym łowisku byliśmy:dry: co pstrągi na podbierak można łapać:szok::-D normalnie na rybki też jeździmy ale mój M to taki wyrafinowany wędkarz, ze czasem przez pół dnia nic nie złapie:-D na szczęście w naszej okolicy sporo tych łowisk jest wiec jest w czym wybierać;-)
Monia miłego czytania bajeczek:-) i dobrze, ze mi o kawie przypomniałaś, bo chodzę i ziewam zamikast napić się kolejną;-)

witam

u nas ciepelko!

mam sporo planow na popoludnie, ciekawe czy sie wyrobie z robota

umowilam w koncu siebie i Julitke do dentystki. chcialam malej sprawdzic pyszczek

Witam. Nie mam jakoś siły i natchnienia na BB :zawstydzona/y:
.

no co TY? jak mialas pisac prace, to na przekor siedzialas na BB a teraz, gdy masz wolne, to natchnienia brak. przewortnosc ludzka;-):-D

Z wielkim problemem udało mi się zapisać ja na następny rok na popołudnie od 13 do 18 :wściekła/y: i to też kryteria były tylko dla rodziców obojga pracujących i z zaświadczeniem z poradni specjalistycznej że dziecko musi uczęszczać do przedszkola. taki system, a my niestety tę walkę z systemem przegraliśmy :-)

o matko, jakie wymysly!!

A właśnie co planujecie dla waszych dzieciaczków z okazji dnia dziecka?

laptop i kosiarka czekaja

dziś do przedszkola po Olę musze isc prędzej bo nie wiem czy pisałam ale jako ze jest akcja <<cała Polska czyta dzieciom>>codziennie inna mama ma przychodzic do przedszkola przeczytac dzieciom bajkę no i ja idę jako pierwsza:tak::dry:

LoL, ale fajna akcja! Monia, dasz rade:tak:

no właśnie my na takim sztucznym łowisku byliśmy:dry: co pstrągi na podbierak można łapać:szok::-D normalnie na rybki też jeździmy ale mój M to taki wyrafinowany wędkarz, ze czasem przez pół dnia nic nie złapie:-D na szczęście w naszej okolicy sporo tych łowisk jest wiec jest w czym wybierać;-)

u nas czegos takiego nie spotkalam

Ja nie moge jak goraco:szok: S kupil garnitur, nowa koszule, krawat i pasek i 480 poszloooo Jeszcze buty by sie przydaly czarne.
Aneta ja tez lubie moczyc kija,ale moj S niestety nie. Za to Janusz jest wedkarzem zapalonym.
Alusia na przyszly rok, czyli do zerowki z trudem na popoludniu zapisalas?? No to juz maja obowiazek przeciez.
Ja bylam zostawic dzis papiery w 2 miejscach. Tak aambitnie tydzien zaczelam.

Ja nie moge jak goraco:szok: S kupil garnitur, nowa koszule, krawat i pasek i 480 poszloooo Jeszcze buty by sie przydaly czarne.
Aneta ja tez lubie moczyc kija,ale moj S niestety nie. Za to Janusz jest wedkarzem zapalonym.
Alusia na przyszly rok, czyli do zerowki z trudem na popoludniu zapisalas?? No to juz maja obowiazek przeciez.
Ja bylam zostawic dzis papiery w 2 miejscach. Tak aambitnie tydzien zaczelam.
nie, sorkipomyliłam sie.w tym roku :-) tzn na następny rok szkolny, o to mi chodziło. wiem że w 2012 to już obowiązek jest. sorki ;-)
a to widzę że na wesele się wybieracie, chyba nie doczytałam... a jak się czuje? wszystko już ok?pozdrawiam

Ostatnia edycja:
wow fajne prezenty wasze dzieciaczki dostaną(dostały)
Justyna niezły wydatek......mnie też to niestety czeka musze jeszcze własnie D kupic garnitur,buty,koszule,no i dzieci ubrac i siebie jeszcze na 2 dzień wrrrrrrrrrr
a tak wogóle to męczy nas(mnie i Olę ) alergia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:najbardziej szkoda mi Oleńki bo biedna nie dośc że kaszle to nos zapchany i oczka strasznie łzawią i są spuchnięte:-:)-:)-(

reklama
Witam w kolejny piękny, słoneczny poranek:-) oczywiście z kawką;-) zaraz zabieram się za gotowanie botwinki i planuję machnąć okno w kuchni bo straszy po tych ostatnich deszczach:growl: a popołudniu jedziemy kupić tą działeczke:-) ale się cieszę, a jednocześnie mam lęki bo ja o działce mam takie pojęcie że hoooho;-):szok::-D
Monia jak tam dziś sie czujecie?Współczuję alergii bo w domu też mam alergika i od kilku dni chodzi zasmarkany i z łzawiącym oczami:-(

Do góry