reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam się i ja. dziś znowu pierwsza :-) u nas ciepełko więc pewnie cały dzień na dworze
Donkat :szok: co za babsko. to ona powinna coś zrobić a nie tylko wacik podać... nie przejmuj się ważne że nie ma plam widocznych, a w takim przypadku większość też pewnie by była w szoku :tak: i nic by nie zrobiła.
My wczoraj byliśmy na wycieczce w ustroniu, aktualne zdjęcia jak oczywiście dam radę je wgrać na zamkniętym ;-)
pozdrawiam Was wszystkie :-)

Majandra nie nie chodzi. U nas jest tak jak u Moni że tylko dzieci rodziców pracujących dostają się do przedszkola w wieku 3 4 5 lat. Z wielkim problemem udało mi się zapisać ja na następny rok na popołudnie od 13 do 18 :wściekła/y: i to też kryteria były tylko dla rodziców obojga pracujących i z zaświadczeniem z poradni specjalistycznej że dziecko musi uczęszczać do przedszkola. taki system, a my niestety tę walkę z systemem przegraliśmy :-)

aha no a zdrówko dobrze, dziękuję Ci że pamiętasz. leków nie biorę już jakiś rok. na razie zawrotów nie mam więc mam spokój :-)

dziewczyny pomóżcie mi, bo się chyba wścieknę z tymi zdjęciami. nie umiem ich wkleić. nie wiem czemu. klikam to gdzie jest "+dodaj pliki"potem wybierz plik , wybieram z folderu z komputera i nic... nie wiem albo się nie znam czy co?:sorry2:

reklama
Witam sięi ja w piękny słoneczny dzień:-) ze świeżo pomalowanymi pazurami ale cicho szaaaaa po oficjalnie ciężko pracuje;-):-D wczoraj wykorzystaliśmy piękno pogodę i pojechaliśmy na łowisko na rybkę:tak: młoda dzielnie łowiła z tatusiem:-D i potem ze smakiem wcinała rybke:-) później byliśmy na stadionie bo przyjechały karuzele, ale moje dziecko trybem ekonomicznym olała płatne atrakcje i wolało bawić się na normalnym placu zabaw:-D
Nuśka, Alusia burza loków była tylko chwilowa bo rano znów się przemieniłam w prostowłosą:-D na codzień nie lubię takich cudaków na głowie, a prostownicę z funkcją kręcenia chciałam żeby mieć na wyjścia coś innego na czubie;-)
Agulka wiesz dobrze zrobiłam, że przetrzymałam ten zestaw dla lalek od Ciebie bo młoda właśnie zaczęła się ładnie bawić w małą mame więc prezent na dzień dziecka będzie jak znalazł:-) i kupiłam jej jeszcze z moją Gochą na pół nowy wózek bo ten co ma już za mały;-)

A właśnie co planujecie dla waszych dzieciaczków z okazji dnia dziecka?

Do góry