reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

oj aby się twój sen nie spełnił:szok::no::-Dbo my juz tez nie możemy się doczekac.......
a prostownice kupiłam identyczną jak podałam prędzej w linku tyle że ja zapłaciłam 89zł

reklama
Ja poprzednią miałam coś w tym stylu ale nie z remigtona tyle, że po ponad 3 latach używania juz coraz słabsza się robiłą i prosiła się o wymiane;-) a już od dłużeszego czasu czaiłam się na takie 2w1 no i wreszcie mam:-) próbuję wkleić zdjęcia na zamknięty i coś powoli mi się ładuję:eek:

moja poprzednia to była jeszcze z tych pierwszych co miała te wymienne wkładki prostownica-karbownica:szok:i słabo prostowała w porównaniu z tą mam nadzieje że bedę z niej zadowolona :tak:Fryzjerka mówiła ze mam sugerowac się mocą więc wybrałam najmocniejszą w przedziale do 100zł:-D

łojojoj Monia to naprawdę staruszkę miałaś;-):-D teraz napewno będziesz zadowolona:-) udało się wreszcie wkleić te zdjęcia więc powoli brykam palulu;-) miłej niedzieli życże choć ja nałogowiec z pewnością tu zajrzę:tak::-D

no to lecę zobaczyc zdjęcia i też będę mykac spac jutro mamy zamiar pojechac z rana na targ pooglądac sie za ubraniami na wesele

Witam się i ja z rana. Pierwsza :-)
Ja też ostatnio zmieniłam prostownicę, bo moja stara służyła mi 4 lata :szok: ale pęknięte płytki miała i musiałam zminić. Też szukałam i w końcu kupiłam z Philipsa jakoś salon straight coś tam :-D też patrzyłam na moc i na cenę(110zł). no i w miarę jestem zadowolona. remington podobno lepszy. nie wiem jak z prostowaniem bo ja mam okropne włosy :wściekła/y: nie dość że gęste to jeszcze masakrycznie trudne do ułożenia.
Aneta czekam na zdjęcia, ciekawe jak faktycznie te loki Ci się udaje zrobić:-)
Nic będę uciekać, może zajrzę do Was jeszcze :-) chociaż pewnie poogoda fajna to będą pustki na BB.
Życzę miłego dzionka.

Witam w piękną słoneczną niedzielę
Kupiłam sukienkę:tak::-)zdjęcia na zamkniętym...
dziś na 16 idziemy na msze na świeżym powietrzu a później na festyn z okazji dnia dziecka:tak:

Ostatnia edycja:

Monia kupu tą prostownice bo naprawdę super właśnie mam burze loków na głowie:-D a testowałam tą remingtona, bo mają moja Marta i szło mi znaczniej gorzej:baffled:

Ja poprzednią miałam coś w tym stylu ale nie z remigtona tyle, że po ponad 3 latach używania juz coraz słabsza się robiłą i prosiła się o wymiane;-) a już od dłużeszego czasu czaiłam się na takie 2w1 no i wreszcie mam:-) próbuję wkleić zdjęcia na zamknięty i coś powoli mi się ładuję:eek:

Anecia Monia ja Was tak czytałam że szukałam na zamkniętym zdjęć Anety w lokach
embarrassed.gif
:-) i nie znalazłam

reklama
witam w niedzielny wieczor

ciepelko sie u nas zrobilo

bylismy w galerii na festynie dla niunki. mialo byc tak super, a wcale nie bylo.

w dodatku w Naturze pani ekspedientce upadl lakier od paznokci opryskujac moje spodnie! pani podala mi wacik ze zmywaczem, a sama zajela sie czyszczeniem podlogi. ja sie czyscilam oslupiala, a ta wredota nawet nie zapytala, czy plamy zeszly! noz kurcze! a ja-durna baba- nic nie powiedizalam, moja asertywnoscv gdzies sobie poszla i wyczyscilam sie grzecznie, powyybeiralam kosmetyki i odeszlam!!!! etraz, jak o tym mysle, to jestem na siebie wsciekla!!!!

kupilismy tesciowej na dzien matki kupony totka-ucieszyla sie

Do góry