reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Oj Donuś faktycznie praktyczny prezent;-) bo chodziła za mną już takowa od dłuższego czasu, ale spełniające moje wymagania była najtańsza z remingtona i cena nie do końca mi odpowiadała, a teraz zelmer wypuścił nowy model z tymi samymi funkcjami co tamta:tak: no i trafiłam w gazetce z l'eclerca na promcje i tak o to ją mam:-)

reklama
często tzn zawsze po myciu włosów czyli średnio co 2-3 dzień:tak: ale używam specjalnych prearatów i jakoś specjalnie nie narzekam na włosy:no:

Witam ostatnio jakos nie mam weny do pisania ale chociaż się zamelduję:-)u nas wszystko ok tylko pogoda brzydka:crazy:

Witam i ja:-) u nas też pogoda do bani:wściekła/y: byłyśmy z młodą na targu bo zadzwonił znajomy, ze przywiózł bolerka dla młodej:tak: więc już moja gwiazda ma kompletny strój na weselicho:-) przy okazji kupiłam jej fajowe trampki ala balerinki za 14zł:szok::-D i sobie biustonosz pod kiece na weselicho;-) oglądałyśmy z młodą też wózki dla lalek ale gościu przegiął bo takie same są na allegro po 80zł a on zawołał 120zł:szok: na szczeście moja gwiazdeczka kuma co to net i odrazu jej powiedziałam, ze na necie są prawie o połowe tańsze więc olała temat:-D wogóle obym nie wypowiedziała tego w złą godzine:baffled:;-) ostatnimi czasy jakieś to moje dziecko takie niebywale grzeczne:tak: już nawet nie pamietam kiedy ostatnio miałam na nią nerwa:szok: mam nadzieję, ze jej to na dłużej zostanie;-)

Witam i ja :)

często tzn zawsze po myciu włosów czyli średnio co 2-3 dzień:tak: ale używam specjalnych prearatów i jakoś specjalnie nie narzekam na włosy:no:

to tak jak ja z tym że ja nie mam żadnych specjalnych prepartów i jak narazie łysa nie jestem ;-)

Witam i ja:-) u nas też pogoda do bani:wściekła/y: byłyśmy z młodą na targu bo zadzwonił znajomy, ze przywiózł bolerka dla młodej:tak: więc już moja gwiazda ma kompletny strój na weselicho:-) przy okazji kupiłam jej fajowe trampki ala balerinki za 14zł:szok::-D i sobie biustonosz pod kiece na weselicho;-) oglądałyśmy z młodą też wózki dla lalek ale gościu przegiął bo takie same są na allegro po 80zł a on zawołał 120zł:szok: na szczeście moja gwiazdeczka kuma co to net i odrazu jej powiedziałam, ze na necie są prawie o połowe tańsze więc olała temat:-D wogóle obym nie wypowiedziała tego w złą godzine:baffled:;-) ostatnimi czasy jakieś to moje dziecko takie niebywale grzeczne:tak: już nawet nie pamietam kiedy ostatnio miałam na nią nerwa:szok: mam nadzieję, ze jej to na dłużej zostanie;-)

To pozazdrościć bo nasz młody pyskuje i leniwy się zrobił niechce się ubierać tylko marudzi
A kiedy idziecie na wesele ??? No i jaką masz kieckę ??? chcę fotkę???
Bo my idziemy we wrześniu i już dostaliśmy zaproszenie do znajomych :-) trochę jesteśmy zaskoczeni bo nie liczyliśmy na zaproszenie ale bardzo się cieszymy i miło nam:-) ale planów co do kiecki nie mam jeszcze

Donuś
jak tak czytam Twoje posty i widzę UG to jakoś tak odruchowo czytam USG ...............:-):-D

Nusia w kiecce się wybieram w tej co w zeszłym roku byłam u kuzyna bo to inne towarzystwo więc mogę;-)a we wrześniu idziemy znowu do drugiego mojego kuzyna i też juz kieckę mam bo kumpela mi odsprzedała swoją;-)co do mojego aniołka to dziś popołudniu doszłam do wniosku, że to chyba tylko dla mnie Tuśka jest taka łaskawa bo z Mrkiem kłóci się jak diabli:szok: powiedziała mu że jest na niego wkurzona:szok: i zła i że on siedzi jak jakaś zebra:szok::-D wyrafinowane epitety nie ma co:-D
Monia kupu tą prostownice bo naprawdę super właśnie mam burze loków na głowie:-D a testowałam tą remingtona, bo mają moja Marta i szło mi znaczniej gorzej:baffled:

Aneta za późno kupiłam remingtona....oglądałam tą twoją na żywca i jakoś tak bardzo nie przypadła mi do gustu ostatecznie w sumie mi zależało tylko na prostownicy na lokówce już nie a ta remingtona co kupiła ma mocniejszą moc no i babka w sklepie bardzo ją polecała
Prostownica REMINGTON S2002 SUPER OKAZJA FVAT (1601410145) - Aukcje internetowe Allegro
a jesli jesteście w tematach kiecek na wesele to my idziemy za 2 tyg:szok: i jeszcze nikt nie ubrany:no::wściekła/y:

reklama
No widzisz Monia ja chciałam, żeby miała funkcje kręcenia również;-) a ile dałaś i jaki model? Sniło mi się ostatnio, że przyjechałam do Władka a Ciebie nie było:szok::-D och już coraz bardziej się emocjonuje tymi naszymi wspólnymi wakacjami:-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry