reklama
To zrozumiałe w końcu to pierwszy taki dzień matkijakis mnie smutek naszedl z okazji tego dnia Mamy....
Klavell gratulację widzę piękny suwaczek jak się czujesz???
Ostatnia edycja:
Nuśka moja mama nadal pracuje obok mnie, a co do stosunków to na ocieplenie moim zdaniem nie ma szans odnosimy się do siebie w sposób poprawny i na tyle ile trzeba. Czas mija a tamta sytuacja, która miała miejsce nie nauczyła mojej matki niczego:-( jest jak było, a o przeprosinach z jej strony nie ma mowy a co za tym idzie z mojej strony już nigdy między nami bliskości nie będzie poprostu coś pękło i nie potrafię już tego posklejać i chyba nawet nie chcę nawet dziś nie miałam ochoty do niej jechać i gdyby nie Tuśka to pewnie skończyłoby się na sms-ie z życzeniami
Witam Was
ja też wczoraj jakiś taki smutek miałam, aż mi sie płakać chciało ach rosną nam te dzieciaczki
MONIA kurcze współczuję Mateuszkowi, biedactwo się męczy pewnie z tym kaszlem. ja chodziłam do wodzisłąwia do alergologa prywatnie, bo też astmę oskrzelową mam. i chciałam iść z wiki tez na testy ale mi poweidzieli że jedyny alergolog dziecięcy prywatny i taki co wie o co chodzi to w katowicach więc odpuściłam. no a na nfz to ja miałam do rybnika 6 mcy termin czekać no ale taka nasza służba zdrowia niestety. a co do naszego spotkania to jest mi wstyd że nie mogę się zebrać kurcze, 4 km mam do Ciebie. przepraszam Cię
Klavell witam i gratuluję :-)
no nic będę uciekać. może jakieś zdjęcia na zamknięty wkleję, o ile jakieś znajdę :-)
wybieramy się w któryś weekend do zoo w ostravie w czechach to będziemy mieć aktualne :-) ale nie wiem co będzie z tych naszych planów.
pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego dzionka :-)
ja też wczoraj jakiś taki smutek miałam, aż mi sie płakać chciało ach rosną nam te dzieciaczki
MONIA kurcze współczuję Mateuszkowi, biedactwo się męczy pewnie z tym kaszlem. ja chodziłam do wodzisłąwia do alergologa prywatnie, bo też astmę oskrzelową mam. i chciałam iść z wiki tez na testy ale mi poweidzieli że jedyny alergolog dziecięcy prywatny i taki co wie o co chodzi to w katowicach więc odpuściłam. no a na nfz to ja miałam do rybnika 6 mcy termin czekać no ale taka nasza służba zdrowia niestety. a co do naszego spotkania to jest mi wstyd że nie mogę się zebrać kurcze, 4 km mam do Ciebie. przepraszam Cię
Klavell witam i gratuluję :-)
no nic będę uciekać. może jakieś zdjęcia na zamknięty wkleję, o ile jakieś znajdę :-)
wybieramy się w któryś weekend do zoo w ostravie w czechach to będziemy mieć aktualne :-) ale nie wiem co będzie z tych naszych planów.
Witam sie i ja:-) u nas dziś pogoda do niczego szaro buro i ponuro i pada Tuśka już w przedszkolku bo po wczorajszych występach pojechaliśmy ją osłuchać i pani doktor powiedziała, że jest wszystko ok:-) a mała już dramtyzowała za swoją rytmiką;-) występ wczoraj bardzo udany:-) dostaliśmy śliczne laurki w formie książeczki z różnymi pracami Tuśki wśrodku:-) i papierowe tulipanki, a ja dostałam niby od córci;-) zamiast kwiatków nową prostownicę;-)
Alusia witaj:-)
Monia a Ty wczoraj to chyba żegnam powinnaś napisać o tej porze, a nie witam;-)
Alusia witaj:-)
Monia a Ty wczoraj to chyba żegnam powinnaś napisać o tej porze, a nie witam;-)
reklama
donkat
Fanka BB :)
witam
dzis urzeduje w UG sama, bo K na urlopie.
jakas niewyrazna ta poogda, duszno, wiatr, chmurzy sie. oby ta burza sie wstrzymala, bo chce po pracy jechac na zakupy
wczoraj Julitka miala byc grzeczna ( z okazji Dnia mamy) ale niestety znow mi dala popalic-eeehhh!
Agus, Maja miala takie jazdy wlasnie w tym wieku?
blisko macie do Ostravy?
praktyczniejszy prezent od kwiatkow
dzis urzeduje w UG sama, bo K na urlopie.
jakas niewyrazna ta poogda, duszno, wiatr, chmurzy sie. oby ta burza sie wstrzymala, bo chce po pracy jechac na zakupy
wczoraj Julitka miala byc grzeczna ( z okazji Dnia mamy) ale niestety znow mi dala popalic-eeehhh!
Agus, Maja miala takie jazdy wlasnie w tym wieku?
blisko macie do Ostravy?
a ja dostałam niby od córci;-) zamiast kwiatków nową prostownicę;-)
praktyczniejszy prezent od kwiatkow
Podziel się: