reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Nuśka moja mama nadal pracuje obok mnie, a co do stosunków to na ocieplenie moim zdaniem nie ma szans:no: odnosimy się do siebie w sposób poprawny i na tyle ile trzeba. Czas mija a tamta sytuacja, która miała miejsce nie nauczyła mojej matki niczego:no::-( jest jak było, a o przeprosinach z jej strony nie ma mowy:no: a co za tym idzie z mojej strony już nigdy między nami bliskości nie będzie:no: poprostu coś pękło i nie potrafię już tego posklejać i chyba nawet nie chcę:baffled: nawet dziś nie miałam ochoty do niej jechać i gdyby nie Tuśka to pewnie skończyłoby się na sms-ie z życzeniami:sorry2:

Witam Was
ja też wczoraj jakiś taki smutek miałam, aż mi sie płakać chciało :( ach rosną nam te dzieciaczki
MONIA kurcze współczuję Mateuszkowi, biedactwo się męczy pewnie z tym kaszlem. ja chodziłam do wodzisłąwia do alergologa prywatnie, bo też astmę oskrzelową mam. i chciałam iść z wiki tez na testy ale mi poweidzieli że jedyny alergolog dziecięcy prywatny i taki co wie o co chodzi to w katowicach :szok: więc odpuściłam. no a na nfz to ja miałam do rybnika 6 mcy termin czekać :szok: no ale taka nasza służba zdrowia niestety. a co do naszego spotkania to jest mi wstyd że nie mogę się zebrać kurcze, 4 km mam do Ciebie. przepraszam Cię:zawstydzona/y:
Klavell witam i gratuluję :-)
no nic będę uciekać. może jakieś zdjęcia na zamknięty wkleję, o ile jakieś znajdę :-)
wybieramy się w któryś weekend do zoo w ostravie w czechach to będziemy mieć aktualne :-) ale nie wiem co będzie z tych naszych planów.
pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego dzionka :-)

Witam sie i ja:-) u nas dziś pogoda do niczego:wściekła/y: szaro buro i ponuro i pada:wściekła/y: Tuśka już w przedszkolku bo po wczorajszych występach pojechaliśmy ją osłuchać i pani doktor powiedziała, że jest wszystko ok:-) a mała już dramtyzowała za swoją rytmiką;-) występ wczoraj bardzo udany:-) dostaliśmy śliczne laurki w formie książeczki z różnymi pracami Tuśki wśrodku:-) i papierowe tulipanki, a ja dostałam niby od córci;-) zamiast kwiatków nową prostownicę;-):-D
Alusia witaj:-)
Monia a Ty wczoraj to chyba żegnam powinnaś napisać o tej porze, a nie witam:szok:;-):-D

kurcze próbowałam wgrać jakieś zdjęcia ale nie daje rady :-( nie mogę wgrać tych załączników z komputera, nie wiem. chyba się nie znam. spróbuję innym razem, jakoś nie mam cierpliwości :no:

reklama
witam

dzis urzeduje w UG sama, bo K na urlopie.

jakas niewyrazna ta poogda, duszno, wiatr, chmurzy sie. oby ta burza sie wstrzymala, bo chce po pracy jechac na zakupy

wczoraj Julitka miala byc grzeczna ( z okazji Dnia mamy) ale niestety znow mi dala popalic-eeehhh!

Agus, Maja miala takie jazdy wlasnie w tym wieku?

wybieramy się w któryś weekend do zoo w ostravie w czechach to będziemy mieć aktualne :-) ale nie wiem co będzie z tych naszych planów.
pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego dzionka :-)

blisko macie do Ostravy?

a ja dostałam niby od córci;-) zamiast kwiatków nową prostownicę;-):-D

praktyczniejszy prezent od kwiatkow:tak:

Do góry