reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam
.........i witam w klubie marudów bo mój to się ostatnio tak rozpuścił że we wtorek miał do wieczora karę na wszystko i ciagle pyskuje i do tego ma kaszel oskrzela czyste a kaszel dalej się utrzymuje buuuu a juz było tak fajnie pół roku nie chorował po tej szczepionce i znowu coś .

Anecia jak tam po występach ??? Jak Natalcia zdrowa już?

Aga wymalowane co trzeba ???? no i jak występ ten oficjalny już ????

Donuś a do kiedy jeszcze ten staż masz??? Jak się skończy to jeszcze na coś czekasz czy odrazu zatrudniają cię w tej nowej firmie a jak tam w ogóle Ci idzie radzisz sobie ??? Ta laska w ciąży jeszcze tam jest i Cię przyucza czy już sama działasz?

Gabids my też mamy w tym roku 10 rocznicę i nie mam pomysłu ?

reklama
witam wieczorowo

oj, padnieta jestem i marze juz tylko o lozku...
szalalam dzis z sekatorem: przecinalam krzaczki-samosiejki, bo juz zaczely dziczec

moja maruda dzis znow zrobila awanture-a tak blogo bylo przez ostatnich kilka dni. no i co? wrzasku bylo co nie miara! klapsy tez byly...no i dziecko aniol. czy trzeba takiej draki, zeby bylo dobrze? ja juz nie moge zrobic tego mojego darciucha

Dziewczyny jeszcze jedno
Co byscie kupily mezowi na 10-ta rocznice slubu?Bedziemy obchodzic za 3 tygodnie i nie wiem co kupic :confused:

o rety, nie mma pojecia!na pewno cos osobistego, tylko co... ale pomoglam, prawda? :)

zła jestem bo byłam z Mateuszem u lekarza bo od wczoraj ma suchy kaszel a dzis już ma taki cięzki oddech daję mu wziewy i sinecod lekarz go zbadał (niestety nie nasz pediatra bo jest na urlopie do 13czerwca)i stwierdził że słychac co jakiś czas świsty i dał nam skierowanie do poradni alergologicznej (pewnie będziemy czekac z pół roku na 1 wizytę)a nic nowego prócz tego co mu daje nie przepisał nam bo stwierdził że na zastrzyk jest za szybko niby wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr w aptece gościu polecił żebym podawała jeszcze mu Zyrtec....

Monia, ale chyba testy tez mozesz zrobic dla pewnosci

.

Donuś nie wybaczam zamiany internetu na prasowanie:-p

dzis sie rewanzuje;-)

Donuś a do kiedy jeszcze ten staż masz??? Jak się skończy to jeszcze na coś czekasz czy odrazu zatrudniają cię w tej nowej firmie a jak tam w ogóle Ci idzie radzisz sobie ??? Ta laska w ciąży jeszcze tam jest i Cię przyucza czy już sama działasz?

staz mam do 14.06. potem ATP chce mnie tez na staz na jakis czas (reszta umowionej kasy pod stolem) a potem zatrudnic.
wydaje mi sie, ze calkiem niezle robie postepy. chociaz czasem to patzre na kompa albo dokumenty i nic nie widze, jakies zacmienia mam:-D. A bedzie do 03.06, wiec tylko tydzien nauki mi pozostal. choc momentami to chcialabym byc juz sama a nie widziec jak ona mi laske robi, ze cos kolejny raz wytlumaczy. ale z drugiej strony wiem, ze przy niej sie moge jeszcze czegos poduczyc. wkurza mnie jje tekst jak o cos pytam: no to, to jest tak, jak Ci juz mowilam .....wiadomo, ze wszystko jest dla mnie nowe: 700pozycji towaru w magazynie, mnostwo dostawcow, odbiorcow itp itd. moze mi mowic nie ejden raz i czasem to bedzie malo. onA siedzi tam juz kilka lat i jest madra, ciekawe, czy taka byla jak zaczynaala

Jak pojechałysmy o 16 to wróciłyśmy o 19:30 .... Maja chciała zobaczyć wszystkie wystepy , a było tego 24 pozycje, tancerze, aktorzy, spiewacy i grajki;-)

Witam
.........i witam w klubie marudów bo mój to się ostatnio tak rozpuścił że we wtorek miał do wieczora karę na wszystko i ciagle pyskuje i do tego ma kaszel oskrzela czyste a kaszel dalej się utrzymuje buuuu a juz było tak fajnie pół roku nie chorował po tej szczepionce i znowu coś .

Anecia jak tam po występach ??? Jak Natalcia zdrowa już?

Aga wymalowane co trzeba ???? no i jak występ ten oficjalny już ????
taaaaaaaaaaaaaaa a nawet teraz juz dechy przybite, a wystep wyszedł super, jak uda mi się zgrac film to pokarzę, choc jakość kiepska bo aparatem, kumpela była z kamerą

Gabids my też mamy w tym roku 10 rocznicę i nie mam pomysłu ?

witam wieczorowo

oj, padnieta jestem i marze juz tylko o lozku...
szalalam dzis z sekatorem: przecinalam krzaczki-samosiejki, bo juz zaczely dziczec

moja maruda dzis znow zrobila awanture-a tak blogo bylo przez ostatnich kilka dni. no i co? wrzasku bylo co nie miara! klapsy tez byly...no i dziecko aniol. czy trzeba takiej draki, zeby bylo dobrze? ja juz nie moge zrobic tego mojego darciucha

o rety, nie mma pojecia!na pewno cos osobistego, tylko co... ale pomoglam, prawda? :)

Monia, ale chyba testy tez mozesz zrobic dla pewnosci

dzis sie rewanzuje;-)

staz mam do 14.06. potem ATP chce mnie tez na staz na jakis czas (reszta umowionej kasy pod stolem) a potem zatrudnic.
wydaje mi sie, ze calkiem niezle robie postepy. chociaz czasem to patzre na kompa albo dokumenty i nic nie widze, jakies zacmienia mam:-D. A bedzie do 03.06, wiec tylko tydzien nauki mi pozostal. choc momentami to chcialabym byc juz sama a nie widziec jak ona mi laske robi, ze cos kolejny raz wytlumaczy. ale z drugiej strony wiem, ze przy niej sie moge jeszcze czegos poduczyc. wkurza mnie jje tekst jak o cos pytam: no to, to jest tak, jak Ci juz mowilam .....wiadomo, ze wszystko jest dla mnie nowe: 700pozycji towaru w magazynie, mnostwo dostawcow, odbiorcow itp itd. moze mi mowic nie ejden raz i czasem to bedzie malo. onA siedzi tam juz kilka lat i jest madra, ciekawe, czy taka byla jak zaczynaala

ojjjjj z tymi naszymi dzieciaczkami, pamiętam ze Maja też taki okres przechodziła i przezyłam, ale teraz nerwowo juz czasami nie wytrzymuję

Deonus niestety dziś nie dotrzymam towarzystwa, jestem jakas wymęczona. Jutro tez intensywny dzień..... o 14:30 zawody miedzy dziecmi a mamai, a potem jedzimy do mojej mamy, tzn ja z dziecmi bo J z tatą nadal na dachu będa siedzieć

Pozdrowienia dla Wrzesniowkowych Mam i ich dzieciaczkow ode mnie i Hanifki :*

Widze, ze sklad praktycznie bez zmian, troszke wykruszony, ale najwierniejsze Babyboomowiczki zawziecie sie udzielaja ;-)

Witam i ja
Donkat, dasz radę i za jakiś czas będziesz się śmiała ze swoich początków, a A. pewnie tak reaguje jak reaguje bo widzi w Tobie konkurencję;-)
MOnia, my z Damianem byliśmy u alergologa- na testach wyszło zero uczulenia, a jak tylko topola zaczęła pylić młody momentalnie zasmarkany, zakichany:baffled: I też ciągle jesteśmy na inhalacji - mamy Pulmicort, Berodual. Z Zyrtec też sie znamy doskonale a teraz dodatkowo jeszcze mamy Klabax.
Gabids- my z M też należymy do grona par, które nie kupują sobie na rocznicę prezentów; raz czy dwa razy( w ciągu 13 lat) jak się udało, ze ten czas mogliśmy być razem, dostałam kwiaty, jakaś kolacja i tyle.
Klavell- również pozdrawiamy:tak:
Majandra, ja zapomniaąłm juz co to znaczy się wyspać:-(
Agulka, artystka Ci rośnie na całego
Aneta, jak wystep?

A j muszę się pochwalić - w koncu poszłam do ksiedza , żeby ochrzcic Nelkę i na dzień przed ukończeniem roczku przyjmie chrzest.
Jestem przerażona: bo malucha zaczęła chodzić i ani w głowie jej usiedzieć na miejscu- wiec w kościele będę wydeptywać ścieżki. Poza tym przygotowania spadają na mnie- muszę chate posprzątać, pogotować, zakupy itp i wszystko z dwójka dzieci ,które mają robaki w tyłku i nie zajmą się sobą dłużej niż 5 minut.
Na szczęście nie będzie dużo ludzi: chrzestni (małżeństwo), chrzestna Damiana z rodziną, tesciowa, mój ojciec i my.
Teraz zmykam troszkę popracować tym bardziej, ze jestem sam bo chłopaki mi sie urlopują:cool2:

Witam.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMUSIE

Pani przedszkolanka od Adasia kazała nam mamom maluchów przyjśc około 13 godzinie bo potem jak starszaki wejdą na plac zabaw to maluszki nie dostna sie na żadną z atrakcji. Ale dziś piękna pogoda......... chyba na zamówienie, BO WCZORAJ ZIMNICA A W NOCY był PRZYMROZEK WRRRRRRRRRRR :-(

Gaguś super że w końcu małą ochrzcicie........... a z przygotowaniami sobie poradzisz, bo w końcu to Ty jesteś super mama;-)

Klavell witaj. Chłopca czy dziewczynkę chcielibyscie mieć?????????????????/

Majandra ja równiez dzis wstałam wyspana, obudzilismy się o 7:40:szok: a potem na łeb na szyje by zdążyć na 8:30 na sniadanie do przedszkola

Wszystkie pewnie na wystepach z okazji dzisiejszego święta:-)

reklama
Witam się w południe:-) w domu unosi się zapach gołąbeczków , które siedzą w piekarniku a ja już bym chętnie je zajadała:-) zaraz zabieramy się z młodą za sadzenie kwiatków bo nakupiłam rano na targu;-) a występ mamy dziś popołudniu:tak: młoda na szczęście lepiej tylko kaszel jej został:baffled: po występie skoczymy chyba do lekarza ją obsłuchać bo strasznie chce jutyro iść do przedszkola bo rytmika;-)
Klavell witaj:-) i gratulacje:-)
Gaguś kto ma sobie poradzić ze wszystkim jak nie Ty supermama?:tak:
Nuśka zdrówka dla Igorka:tak:

Kochane mamusie życzę Wam wszystkim w dniu naszego Święta pociechy z dzieciaczków i zera nerwów:-)

Do góry