reklama
Agus, wyobrazam sobie maje ajko akrobatke.z reszta, dla niej kazde zajecie jest odpowiednie-bylyby na scenie
To Ty juz bedziesz poważną mamą majac pierwszoklasistke;-)
Kasia sie kiedys pojawila i zniknela
Donus wiesz ja też sobie ją wyobrażam na scenie wczoraj były pokazy umiejętności i niczym one sie nie rózniły od tych które Maja juz potrafii, więc obawiam sie że po roku by jej sie to znudziło, ciągłe przewroty, szpagaty, mostki czy gwiazdy.
Na razie pasje rowijac będzie z na zajęciach pozalekcyjnych a póxniej jakby co to do gimnazjum sportowego może iść jak jej nie minie
witam się po szkoleniu, męczyli nas cały tydzień. Dzieciaki były z tatusiem i mocno tęskniły.
Jak narazie nie nadrabiam, bo mam co nadrabiac w domu :/ jeszcze w dodatku jutro kolokwium w szkole. Masakra, ostatnio troche sobie odpuscilam i teraz mam zaleglosci, a sesja zbliza sie wieeeelgachnymi krokami
Pozdrawiam wiec serdecnzie i wracam do roboty!
Jak narazie nie nadrabiam, bo mam co nadrabiac w domu :/ jeszcze w dodatku jutro kolokwium w szkole. Masakra, ostatnio troche sobie odpuscilam i teraz mam zaleglosci, a sesja zbliza sie wieeeelgachnymi krokami
Pozdrawiam wiec serdecnzie i wracam do roboty!
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Witam po długim, pracującym weekendzie.
Donkat, krótko i na temat
Carioca, a co to za szkolenia miałaś?
Aneta, czemu nastrój wrrrrr?
Agulka, masz rację. Znam taką osobę, co poszłam do liceum sportowego i okropnie się męczyła, bo okazało się w trakcie, że co innego ją zafascynowało i nie dawały rady pogodzić zainteresowania ze szkołą.
Donkat, krótko i na temat
Carioca, a co to za szkolenia miałaś?
Aneta, czemu nastrój wrrrrr?
Agulka, masz rację. Znam taką osobę, co poszłam do liceum sportowego i okropnie się męczyła, bo okazało się w trakcie, że co innego ją zafascynowało i nie dawały rady pogodzić zainteresowania ze szkołą.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
witam po brzydkiej deszczowej niedzieli pieknie dzis słoneczko swieci:-)
miałam mame na weekend i dobrze ze juz wczoraj pojechała bo juz mnie wkurzało to bieganie ze scierką
droge u nas robią i nie ma do nas dojazdu bo własnie zrywaja asfalt na wysokosci naszego domu i parkingu trochę się pomęczymy aleza to będziemy mieli piękną nową drogę:-)no i cały tydzień będę miała spokój bo wiem że nikt do nas nie przyjedzie bo nie ma jak więc nie muszę obawiac sie niespodziewanych gości
miałam mame na weekend i dobrze ze juz wczoraj pojechała bo juz mnie wkurzało to bieganie ze scierką
droge u nas robią i nie ma do nas dojazdu bo własnie zrywaja asfalt na wysokosci naszego domu i parkingu trochę się pomęczymy aleza to będziemy mieli piękną nową drogę:-)no i cały tydzień będę miała spokój bo wiem że nikt do nas nie przyjedzie bo nie ma jak więc nie muszę obawiac sie niespodziewanych gości
Witam w poniedziałkowy poranek:-) oczywiście z kawką ;-)dziś mija 2 tygodnie od kiedy Tuska widziała się z Szymkiem i narazie ospy ani widu ani słychu i sama nie wiem czy się cieszyć czy nie ale jeszcze mnie pocieszają, ze wysyp może nastąpić nawet do 3 tygodni;-)
Monia nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło;-) z jednej strony utrudnienia w dojeździe do domku a z drugiej strony święty spokój;-)
Agulka ja też uważam, że rbisz dobrze posyłając Maje do normalnej podstawówki, bo też mam wśród znajomych taki sam przykład jak Majandra
Majandra nastrój był wrrrr bo się wściekłam na moją menagerkę z tupperware i jutro mam zamiar ją zmienić nie poinformowała mnie że można wyrwać w tym tygodniu spełniając śmieszne warunki garnek za 99zł którego cena katologowa jest 890zł dowiedziałam się o tym przez przypadek w sobotę a do tej krowy nie szło się dodzwonić żeby dopytać o szczegóły i musiałam dzwonić do innej menagerki żeby się o wszystko dowiedzieć;-)
Monia nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło;-) z jednej strony utrudnienia w dojeździe do domku a z drugiej strony święty spokój;-)
Agulka ja też uważam, że rbisz dobrze posyłając Maje do normalnej podstawówki, bo też mam wśród znajomych taki sam przykład jak Majandra
Majandra nastrój był wrrrr bo się wściekłam na moją menagerkę z tupperware i jutro mam zamiar ją zmienić nie poinformowała mnie że można wyrwać w tym tygodniu spełniając śmieszne warunki garnek za 99zł którego cena katologowa jest 890zł dowiedziałam się o tym przez przypadek w sobotę a do tej krowy nie szło się dodzwonić żeby dopytać o szczegóły i musiałam dzwonić do innej menagerki żeby się o wszystko dowiedzieć;-)
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Aneta, może ona go dla siebie zgarnęła
Czy to możliwe, że odkurzacz nie chce się załączyć, bo źle worek założyłam?
Czy to możliwe, że odkurzacz nie chce się załączyć, bo źle worek założyłam?
reklama
Majandra nie znam się na odkurzaczach ale chyba raczej mało prawdopodobne a co do tego garnka to nie tak że ona sama go zgarnęła, bo trzeba złożyć zamówienie na 600zł żeby można go było kupić i dotyczy to każdej gospodyni prezentacji takze każdy moze go zdobyć tylko oczywiście francy nie chce sie podzwonić
Podziel się: