reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
I to własnie mnie w niej wkurz, bo nie pierwszy raz nie informuje o różnych okazjach:wściekła/y: a przecież nie każdy ma czas aby co wtorek spędzić 2-3 godziny na zlocie czarownic:wściekła/y:

Wiem Justyna:tak: zresztą Tuśka już 2 razy wcześniej miała kontakt z dziećmi, które miały ospe i też nie przyniosła:no: w sumie to wolałabym żeby teraz kiedy jest taka fajna pogoda nas ta choroba ominęła:baffled: bo cięzko byłoby wysiedzieć w domu:baffled:

Witam,
Zab mnie zaczyna cmic i musze jak najszybciej umowic wizyte zeby pozniej po scianach nie chodzic.Przez to dzisiaj jestem nie do zycia.
Anetasa a co fajowego ma ten garnek ze taki drogi?

Gabids nie wiem czy znasz ale pewnie tak firmę zeppter? Dla porównania tylko powiem, że te garnki są jeszcze lepsze jakościowo niż te zeppterowskie;-)

Kurcze cos nacisnelam i mi wcielo posta
Anetasa znam ze slyszenia zepptera,tuperware tez :tak:Ja mam komplet Berghoff ktory dostalam na prezent slubny i caly moj zestaw kosztowal okolo 900zl i wcale nie taka rewelka.Moze kiedys jak bedzie mnie stac to sobie kupie Tuperware bo w uk tez sa.

EDIT,Moj kotek upolowal mysz i przyniosl mi ja pod drzwi.Siedzi przy niej i czeka az ja chyba wezme :szok:

reklama
Gabids ja narazie mam tylko patelnie i jestem nią zachwycona:tak:nic nie strzela praktycznie wogóle tłuszczu nie trzeba używać:no: i na minimalnym gazie się smaży:tak: teraz będę miała 2 garnki:-) to będę mogła coś więcej powiedzieć;-) narazie byłam 2 razy na warsztatach kulinarnych gdzie gotowano taką samą zupe z tej samej ilości składników w najzwyklejszym garnku, garnku z zapptera i z tupperware i raz że najszybciej ugotowała się ta w garnku z tupperware a dwa że jakoś zupełnie inaczej smakowała:baffled: dlatego tak się napaliłam na te gary i powolutku na spokojnie korzystając z różnych promocji i okazji będę sobie je kompletować;-)

Do góry