reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się i ja:-) w świetnym humorze:-) bo nie ma co czarować ale lepszej rzeczy niż zakupy nie ma ;-) zaszalałam dziś w galerii. Kupiłam młodej butki i koszulkę, sobie sweterek na jaki polowałam już od jakiegoś czasu i 2 bluzeczki i M 3 koszulki, bo ostatnio mu zrobiłam przeciąg:-D teraz zabieram się za sprzątanko i lece po młodą a potem wybieramy się z Mafim i Tuśką pograć w piłkę:-) trzeba wykorzystać pogodę bo coś straszą, ze na wekend ma być niezafanie:dry: co do planów to my też nic nie planujemy:no: ja jutro i we wtorek do pracy wiec wcale nie odczuję długiego wekendu:wściekła/y:

reklama
ogladacie slyyne zaslubiny?

Jakie plany macie na długi weekend ?my niestety bez planów pewnie będziemy siedziec w domku....

jutro ma przyjechac do nas Kamilek. tesciu jeszcze nie poinformowal(zawsze robi na 5min przed:wściekła/y:) ale pewnie jutro sadzenie ziemniakow u nas
Mialam brac wolne an poniedizalek, ale odpuszcze sobie i wezme kolo srody, bo i tak polowa urzedow/firm w pon. nie pracuje, wiec nie pozalatwialalbym wszystkiego
A w niedziele mamy zaproszenie na grilla do znajomych

trzeba wykorzystać pogodę bo coś straszą, ze na wekend ma być niezafanie:dry: :

tez soe tego obawiam

Cos mi sie zdaje,ze nie przezylysmy tych swiat:-(

:);-)

NuŚka, AsiaKC, wyłazić z ukrycia!!!! :-D

Doti, Carioca, Asiek, do tablicy ;-)

JESTEM JESTEM

Justyna to życzę Ci żeby chociaż Twój Mati się dostał -trzymam kciuki
Nuśka a jak Igorek dostał się?pewnie tak bo Wy oboje pracujecie....
czyli z tego wyniknie że mój Mateusz jako jedyny z wrześniaków nie będzie chodził do przedszkola.............
Dzwoniłam wczoraj do przedszkola i lista dopiero po 15 maja szok ile trzeba czekać co one tam takiego robią skoro zgłoszenia tylko do końca marca przyjmowali a lista dopiero w połowie maja

To by było na tyle bo lecę z siostra na zakupy może coś mi w oko wpadnie

PS chwaliłam się ostatnio że Igor nie choruje ................. właśnie siedzi z kaszlem i katarem buuuuuuuuuuuu więcej się nie pochwalę .

Witam wieczornie :-)
Dziś dzień zakupowy i jeszcze wizyta u gina na dodatek.
Mąż zakupy na budowę wiezie a ja z dziećmi w domu siedzę. Przeżyliśmy kafelkowy stresik ale wszystko rozwiązało sie pomyślnie :tak:

U lekarza wsio ok. Maluś płci nieznanej ale rośnie i serduszko puka i rączkami i nóżkami macha :-) Chłopcy twierdzą że to siostrzyczka będzie - ciekawe czy mają rację? :-)

Znikam kąpać chłopców.

żałuję że nie mogłyśmy dłużej pogadać!
A kafelki kupiliśmy na Radzymińskiej. Sporo zakupów już tam zrobiliśmy.
A dziś dodatkowo jeszcze w Leroy.
Kurczę - kasa idzie jak woda na to wszystko :-(

reklama
witam i ja

ale zimno! dobrze, ze nie planowalismy zadnegow yjazdu w te majowki, bo bym zalowala

urwalam sie dzis z pracy, zaraz przyjedzie siostra po Kamilka.

co u was?

Do góry