reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

u nas nawet fajnie sie zrobiło nie tak ciepło jak było ale fajnie nawet.Ola ma koleżankę pobawiły się trochę w domu ale posłałam ich na dwór.

reklama
Czy mnie oczy nie mylą:szok: myślałam, ze będę mieć dużo do nadrabiania a tu lipa:confused: ja jutro do pracy dziś za to spędziłam miły dzień z córeczką:-) która właśnie tworzy mi jakąś super fryzure:-D

Wtajcie, w takim tempie to ja jestem w stanie nadążać za tym wątkiem :)
Długi weekend, nie mamy większych planów, nudzi mi się i sprzątam, wczoraj wyszorowałam łazienkę na lux błysk, nawet fugi szczoteczką do zębów wyczyściłam. Nigdy nie było tam tak czysto. I po tym dziś mnie tak w kościach łamie, że łomatko. Starość nie radość. Dziś się biorę za kuchnię.
Donkat - nazgrywałam sobie filmów na dysk zewnętrzny z planem że podczas świąt sobie pooglądam. I doopa bo okazało się, że coś się zrąbało i mój lapek teraz nie widzi tego dysku. Ogólnie musimy poczyścić komputery i porobić porządki w nich bo chodzą jak woły. I kupiłam sobie taką książeczkę w empiku do poczytania, taka jakaś prosta dla uczących sie jezyka. Mam w domu Idiotę w oryginale (i nie chodzi tu o mojego męża ;-)), jakoś od 5 lat nie mogę go przeczytać. Suwaczek poprawiam, zwlaszcza ze kolejny kilogramek spadł :-)

No i znalezlismy nianie, dalam ogloszenie na facebooku i zglosila siem oja kolezanka ze studiow. dzis juz byla na 2 godzinki poznac sie z Sabi i przypadly sobie do gustu. jestem spokojna, bo znam dziewczyne, no i Sabi ja szybko zaakceptowala :)

Witam ze śnieżnej krainy:szok::wściekła/y: zaczął u na sypać śnieg jakoś przed 9 i już biało wszędzie a na aucie mam z 3cm warstwę puchu:wściekła/y: normalnie szok z tą pogodą:wściekła/y:
Carioca super, ze udało się tak szybko znaleźć nianie i najważniejsze, że znasz dziewczynę zawsze to lepiej powierzyć dziecko komuś znajomemu:tak: mam nadzieję, ze Sabi polubi swoją nianiusie i wszystko bedzie ok;-)

witam!

moi sie ubieraja, t zn maja zamir, ale im jakos nie wychodzi, tylko sie ganiaja po domu. jedziemy zaraz do tesciowej

czy u was BB normalnie dziala? ja mam bardzo dziwny widok stron, taki jakby "roboczy". wszystkiego trzeba dlugo szukac i ciezko jest. mysle, ze to tylko chwilowe

Carioca, no to rpblem niani z glowy. oby sie ta kolezanka sprawdzila w tej roli

Aneta, snieeeg?:szok: totez u nas zimne powietrze, ze szok! wlasnie takie sniegowe! pomieszanie z poplataniem z ta poogda!

Donuś śnieg, snieg i cały czas pada:wściekła/y: zgarnęłam już z samochodu bo boję się że do wieczora to bym płógiem musiała się po mietku przejechać:szok::-D a krajowa 8 na Wrocław od Kłodzka już zablokowana:crazy: ubaw za to miałam z rana z gości którzy namiętnie czaskali zdjęcia przed pensjonatem i śmiali się, że poustawiają w aparatach daty bo nikt im nie uwierzy:-D

Witam i ja.

U nas wszyscy zdrowi, od piątku miała rodziców w domu , wczoraj na noc wrócili do siebie.
W niedzielę 1 maja mielismy spływ kajakowy, było super, pogoda dopisała , padało tylko przez 10 min i to tak porządnie a my na środku rzeki.... ogólnie było ekstra, płynęlismy 6 godzin , więc możecie sobie wyobrazić jak nas ręce bolały, na finiszu czekały na nas kiełbaski, karkóweczka i pifko
Teraz dzieci są na urodzinach koleżanki (- sąsiadki ).
W między czasie bylismy bez auta prawie przez tydzień, ale juz jest naprawiony.

Pozdrawiam wszystkich.

Aneta zimy nie zazdroszczę, brrrrrrrrrrrrrrrrrrr pamiętam jak chodziłam do podstawówki któregos roku na pochód 1 majowy przygotowałam sobie samdałki dzień wczesniej a jak rano wstalismy to leżał śnieg.....................

Agulka super że spływ udany że zaszaleliście,dobrze że wam auto naprawili a dzieci super że tak się integrują z dziećmi sąsiadów:-)

reklama
wkońcu ten weekend się skończył i dziś ładnie słoneczko świeci mimo ze jeszcze zimno bo tylko 2 st ale mimo to zapowiada sie ładny słoneczny dzień:tak::-)

Do góry