reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

no wlasnie, jak juz jestemy przy temacie wlosow, to powiedzce mi, czy pasemka sa jeszcze modna? czy raczej juz nie an topie?
wczoraj wymyslilam, zeby sobie zrobic kilka jasnych drobnych dla rozswietlenia koloru, bo zanim wlasnymi silami dojde do blondu, to znow do jesieni mi zejdzie, jak w zeszlym roku.
tylko nie cche wydawac kasy na cos, czego sie raczej nie nosi;-)

reklama
no wlasnie, jak juz jestemy przy temacie wlosow, to powiedzce mi, czy pasemka sa jeszcze modna? czy raczej juz nie an topie?
wczoraj wymyslilam, zeby sobie zrobic kilka jasnych drobnych dla rozswietlenia koloru, bo zanim wlasnymi silami dojde do blondu, to znow do jesieni mi zejdzie, jak w zeszlym roku.
tylko nie cche wydawac kasy na cos, czego sie raczej nie nosi;-)
szczerze mówiąc nie mam pojęcia:szok: ja robię bo sie dobrze w nich czuję

NuŚka, AsiaKC, wyłazić z ukrycia!!!! :-D

Doti, Carioca, Asiek, do tablicy ;-)

łomatko! Się stawiam :)
u nas w porządalu, wróciliśmy wczoraj ze wsi od moich rodziców, dzieciaki się wybrykały, Sabinka to pierwszy raz tak w zyciu. Codziennie wracały z podwórka szare i padnięte.
Pracuję i szukam niani, dzis sie odezwala moja znajoma, licze na to ze sie podejmie opieki nad Sabinka.
No i kolejny długaśny weekend przed nami :)
Anetasa - smaruję ranki Staśkowi piochtaniną, zwaną też gencjaną, fajnie przysusza i szybciej się goi.
Donkat - też się średnio znam, mój kolega taki samozwańczy stylista twierdzi, że modne są teraz inne kolory końcówek - rozjaśnione nap tak od połowy długości włosów. Ale ja bym na coś takiego się nei zdecydowała. Fajnie by Ci było w blondzie :)

Ostatnia edycja:
łoj, bylam na aerobiku u lewdom zywa!!!;-)

caly dzien do dupy: non stop awantury z Julitki strony. dlugo tak jeszcze????

Pracuję i szukam niani, dzis sie odezwala moja znajoma, licze na to ze sie podejmie opieki nad Sabinka.
No i kolejny długaśny weekend przed nami :)

.
Donkat - też się średnio znam, mój kolega taki samozwańczy stylista twierdzi, że modne są teraz inne kolory końcówek - rozjaśnione nap tak od połowy długości włosów. Ale ja bym na coś takiego się nei zdecydowała. Fajnie by Ci było w blondzie :)

pytalam kolezanke o koszt niani, ale ona ma 2dzieci i nie placi za godz. tylko za m-c: 800zl

oj, te inne kolory koncowek nigdy do mnie nie przemawialy, wiec sie na pewno nie skusze.

znalazlam maly błąd w odchudzaniowym suwaczku: do zamaist no;-)

Moda modą ważne żeby samemu się dobrze w czuprynie czuć;-):-) efekt po fryzjerze zadowalający;-) bez zachwytu bo jak dla mnie zamało refleksów następnym razem ma mi ich fundnąć więcej;-)
Carioca jakby moja córcia zobaczyła, ze posmarowałam jej pod okiem czymś fioletowym to by się zaszyła w szafie i nie chciała wyjść do ludzi:szok::nerd::baffled::-D posmarowałam jej arcalenem i oby nie zapeszyć ale ładnie to już dziś wygląda:tak:

Ach i zapominiałam, młoda zarządała dziś fryzjera bo skoro mamusia była to ona też chce:-D podcięłam jej grzywe i lekko pocieniowałam końcówki bo już i tak zniszczone miała:-D jutro Wam wrzucę fotkę z tej wizyty u maminego fryca:szok::-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja :-)piękna pogoda więc znów większośc dnia spędzimy pewnie na podwórku:tak:
Jakie plany macie na długi weekend ?my niestety bez planów pewnie będziemy siedziec w domku....

Do góry