reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam wiosenna zima!

Donuś śnieg, snieg i cały czas pada:wściekła/y: zgarnęłam już z samochodu bo boję się że do wieczora to bym płógiem musiała się po mietku przejechać:szok::-D a krajowa 8 na Wrocław od Kłodzka już zablokowana:crazy: ubaw za to miałam z rana z gości którzy namiętnie czaskali zdjęcia przed pensjonatem i śmiali się, że poustawiają w aparatach daty bo nikt im nie uwierzy:-D

obawiam sie, ze jakw rocili dod omu, to mieli u siebie to samo, bo u nas wczoraj wieczorem jak zaczelo sypac, to do rana bialo bylo!
nie moglam samochodu odnsiezyc, bo cala gruba warstwa sniegu zamarzla i nie dalo sie tego zmiesc szczotka!

szok! wszystko kwitnie a tu snieg i mroz!!!!!!

Agus, nie balas sie splywu? mnie ciagle P ciegnie, ale ja sie boje

reklama
Rano jak wstalismy to sypał snieg z deszczem i zimowe kurtki musiałąm wyciągnąc, wrrrrrrrrrrrrrr teraz słonko sie przebija ale zimnica straszna.

Donuś nie bałam się, choc w niektórych momentach było ekstremalnie, zaklinowalismy się z J między konarami, on po jednej ja po drugiej stronie drzewa, ale dalismy radę, równiez przeprawy po kolana w bagnie i kajak w rękach nas nie wystraszyły;-) w połowie sierpnia nastepna taka wyprawa ................ a i był tez jeszcze atak łabędzia, który bronił swojego gniazda, walka na wiosła była:-D

Dzis chyba ma urodziny Asia ........... 100 lat w zdrowiu, szczęściu i miłości

Cześć.
Jestem mamą Tomka, który 04.09 skończy cztery latka. Jesteśmy z okolic Radomia.
Wczoraj małemu zaczęły wyskakiwać krostki (rano było 10)- podejrzenie ospy. Idziemy dziś do lekarza żeby potwierdzić.
U nas też wczoraj posypało śniegiem i teraz jeszcze jest biało mimo iż słoneczko nawet ładnie świeci.
Siedze teraz w pracy i nic mi się nie chce robić to chyba sprawka tego długiego wekendu.

Biedroneczko, no to pewnie ospa. Ostatnio jakiś wysyp tej choroby w mazowieckim. Nas na razie ominęła. CO do długiego weekendu, to ja nie miałam za bardzo okazji się nim nacieszyć, bo 2 maja byłam w pracy, ale teraz do niedzieli włącznie mam wolne :-)

reklama
Ja nie mam jej gg, a na NK nie ma żadnego powiadomienia o jej urodzinach.

Asiek dużo zdrowia, pomyślności i powodzenia w pracy. Właśnie, jak w pracy? Gdzie jesteś? Na kasie?

Do góry