reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Asia miłej wycieczki do zoo:-)a zatrzymali mnie za to, że najechałam na podwójną ciągłą jednym kołem:wściekła/y: a że w trakcie kontroli okazało się, że mój mądry mąż wyjął ze schowka dowód rejstracyjny i zapomniał go włożyć spwrotem to dotałam 50zł za niemanie papierów a za wykroczenie mnie pouczył;-) tzn sama sie pouczyłam bo odrazu mu powiedziałam wiem wiem najechałam;-)

reklama
Dzielnaś Ty :-D

Wycieczka była super! Uchodziliśmy się i ja padam. A dzieci jak skowronki. Ludzi było milion co najmniej.
Hitem były słonie robiące małe słoniki ;-) Wiosna :-p Ciekawe czy coś z tego bedzie...

hej laski! Gdzie wszystkie wywiało???

Asia ja czywiście na posterunku jestem:-) moi byli naciągnęli mnie na lody, zostawili dowód rejstracyjny i pojechali, bo babcia się zapowiedziała, że przyjdzie po młodą i weźmie ją na plac zabaw;-)

Ta babcia?
Ja zaglądam. powinnam za dom się wziąć ale blokuje mnie prasowanie. Dominika nie śpi i nie chcę teraz a potem z reguły padam... a stosik rośnie ;-) Co tam stosik - prawdziwa góra... :zawstydzona/y:
A jutro mamy małych gości i muszą mieć się gdzie bawić.

To lepiej że Ty w pracy :tak: może łatwiej jakoś?
Położyłam moją najmniejszą 1/3 ;-)
Czas na kolację dla reszty ferajny...

witam:-)
muszę przyznac że bardzo ciepły i miły weekend mieliśmy:-)większośc dnia spędziliśmy na dworze.Byliśmy u taty na cmentarzu,u mamy na kawie .w mieście po rynku pochodziliśmy a jak wróciliśmy to wybraliśmy się na spacer do lasu dzieci oczywiście na rowerkach(przykreciliśmy jednak Matuszowi te 2 boczne kółka bo biedak nie dawał rady)a wieczór grill oj poczułam się dziś jak w lato jakby wakacje były ...:cool2:

Witam i ja.

My za to dzis bylismy nad morze............ależ piekna pogoda, ludzi full, wiaterek, ale przyjemny

Aneta;-)

Monia chętnie też bym grilka juz odpaliła.......mmmm musze pomysleć:tak:

Asia super, że wypada do zoo udany, moi tzn adas jeszcze nigdy nie był, w tym roku trzeba to zmienić

reklama
witam!!!

zdycham do rana! wczoraj mielismy gosci i...delikatnie mowiac sie przezarlam:zawstydzona/y:
nad ranem zaczelo mnie mulic i nie przestaje. pije juz 2 miete, wzielam espumisan, moze cos pomoze
ale milutko sie gadalo, wiec i tak zadowolona jestem

widze, ze fajne neidziiele mialyscie, no moze oprocz Anetki, bo bidulka w pracy ...

kurcze, oni Cie specjalnie zatrzymali, bo wielkie mi to wykroczenie:najechanie kolem na ciagla linie. chyba im sie nudzilo

niunka w Zoo byla juz 2 razy, ale trzeba bedzie pojehac, bo jednak kazdego roku inna ma frajde z takiej wycieczki.

u nas wialo w wekend baaaaardzo, Aga , nie wywialo was nad morzem???

Do góry