reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!

zdycham do rana! wczoraj mielismy gosci i...delikatnie mowiac sie przezarlam:zawstydzona/y:
nad ranem zaczelo mnie mulic i nie przestaje. pije juz 2 miete, wzielam espumisan, moze cos pomoze
ale milutko sie gadalo, wiec i tak zadowolona jestem

widze, ze fajne neidziiele mialyscie, no moze oprocz Anetki, bo bidulka w pracy ...

kurcze, oni Cie specjalnie zatrzymali, bo wielkie mi to wykroczenie:najechanie kolem na ciagla linie. chyba im sie nudzilo

niunka w Zoo byla juz 2 razy, ale trzeba bedzie pojehac, bo jednak kazdego roku inna ma frajde z takiej wycieczki.

u nas wialo w wekend baaaaardzo, Aga , nie wywialo was nad morzem???

i po cos żeś tyle żarła, teraz zdychasz:-p i jak lepiej?

A wywiac nas nie wywiało, był woatr, ale bardzije w ladzie niz nad samym morzem, sama zobacz na fotkach jakie morze spokojne

reklama
Witam się i ja:-) po pięknej słonecznej niedzieli dziś szaroburo:dry: jakiś leń mnie ogarnął i nic mi się nie chce robić:baffled:
Donuś zawsze się zastanawiałam po kiego grzyba oni stoją tak często w tym miejscu:dry: tzn na przystanku przy zjeździe z głównej w podporządkowaną gdzie przecież każdy zwalnia żeby zjechać:baffled: no i wczoraj uzyskałam odpowiedź czają się właśnie na takich jak ja:wściekła/y: bo ja skręcając z głównej w podporządkowaną najechałam a na tą podwójną ciągłą:wściekła/y:

Witam a u nas nadal pięknie:-)już jest prawie 17stopni:tak:
Mati od 9.30 na dworze się bawi korzysta póki może bo z tego co wiem to i do nas ma deszcz przyjsc....

no w koncu ktos tu zajrzal. chyba padne dzis z nudow! nie am Kasi, siedze sama. moja "przesympatycnza"pani nic na razie ode mnie nie chce- w piatek mialysmy male spiecie, wiec sie moze obrazila?:cool2:

spac mi sie chce

zoladek powoli dochodzi do siebie, ale na mysl o jedzeniu mam....
jakbym teraz chetnie wskoczyla pod kolderke:zawstydzona/y:

Agus, a bo czlowiek, to gorzej niz swinia i obeżreć sie musi;-)

Monia, u nas mial byc deszcz, a na razie slonko swieci. a wieje znow!
przynajmniej pranie mi szybko wyschnie

Hejka jestem i ja co jakis czas, bo J ma na druga zmiane ............ w tym tygodniu ma " w kratke " do pracy

U nas lało od nocy, teraz przestaje i mam nadzije, że przejda te chmury do Was............. bynajmniej tak mówili w TV.
Donus u Was dzis nie miało padać

Dzisiaj miałysmy z Maja małe święto, J zawiózł małego do przedszkola a my obie królewny w łózku w sypilani, potem sniadnko do łóżeczka ..................mmmmmm Mai tekst: ale tak mi fajnie:-D
Zaraz zmykam po małego, bo J zabiera auto, a w czesniej do lumpa musze wpaść.

Co kupujecie dzieciom na zająca? My musielismy i tak zmienic rower Mai więc połączylismy jedno z drugim i dostaną oboje rowery. A stare posprzedajemy.

my na zająca drobne prezenty kupujemy słodycze i coś drobnego w zeszłym roku mieli piłki a w tym jeszcze nie myślałam....

A ja zamiast wziąć się za robotę poszłam na zakupy:-D tzn po fajki, jajka i kapuche bo jutro chce zrobić pierogów z kapustką i mięskiem;-) martwi mnie Mafik już prawie tydzień dajemy mu tą maść z antybiotykiem a mam wrażenie, ze mu wcale nie pomaga:baffled: ciągle grzebie w tym uchu:wściekła/y:

reklama
Do góry