reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
W sumie to bardzo częsta choroba u spanieli a on i tak nigdy tego nie miał:no: teraz trzeba będzie strasznie na to ucho uważać bo dziadostwo lubi sie nawracać a nie uśmiecha mi się zostawiać u weterynarza co chwilę tyle kasy:wściekła/y:

Aga, mialo padac, mialo, zobacz Onet.pl - Polski Portal Internetowy
zazwyczaj im sie rpognozy sprawdzaja, ale wcale nie placze, ze dzis nie trafili:-D

my zajaca tez nie obchodzimy

ooo,musze kupic prezent na roczek dla chrzesnika, bo przelozyli z marca i bedzie impreza w swieta

u nas miało sie po południu przejasnic, ale nic na to nie wskazuje:wściekła/y:

My tez mamy roczek w święta, ale jeszcze szanowna bratowa nie może się zdecydowac który dzień.

Aneta to nie za fajnie z tym uchem u psiny

Ja napadłam na lump i zamiast kupić bluze dla J na podwórko to dzieci okupiłam:-)

Pora sie zameldowac. W Mogilnie dzis wyladowalismy,bo w sobote kumpela w Intermarche mowila,ze 2 kasierki im odpadly. Poszlam, pogadalam z kierowniczka i powiedziala,ze ostatnio przyjmowali,ale na miesny. I to z doswiadczeniem. No ale chociaz nr tel. do siebie mi dala. Babcie daly kaske na buciki to kupilam pulbuty i trampki. A no i dezodorant moj mezczyzna sobie zazyczyl

U nas brzydko, wieje i pada, niby nie mocno,ale przy wietrze jest paskudnie.

Aaaa wczoraj S pojechal przedluzyc sobie umowe w Plusie i tak mi sie trafil nowy tel,a mial w zasadzie dla siebie wziasc. Za chwile wychodzi mu w Orange to se kupi
Mam taki jak Donka, Nokie C3. Troche mnie wkurza,ale przyzwyczaje sie

Ja napadłam na lump i zamiast kupić bluze dla J na podwórko to dzieci okupiłam:-)

oj, mnie tez sie cche do ciuchow skoczyc, tylko nie mam kiedy na tyg. a w sob, zawsze jakas robota jest...

Nie poznaję Was przez te zmiany avatera, teraz mysle że Donuśka to Aneta

o rety, ale namieszalam, a mialo byc ladnie;-)

A no i dezodorant moj mezczyzna sobie zazyczyl

Mam taki jak Donka, Nokie C3. Troche mnie wkurza,ale przyzwyczaje sie

usmialam sie z Mateuszka:-D:-D gdzie go bedzie stosowal?
niunka do popdbiera nam i smaruje pachy razem z brzuchem...najlepiej jej pasuje P zapach

ja mam nokie X3-02

reklama
Agulka ja też po drodze zachaczyłam o lumpka i wzięłam młodej spódniczkę;-) wypadałoby się pokulać właśnie bo M wszystkie spodnie do roboty zajechał:wściekła/y: ale jakoś nie mam weny:baffled:
Justka oby się udało:tak:
Donuś mi się Twoje zmiany bardzo podobają:tak: widać że dziś w pracy nuda;-):-D

Do góry