reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ale fajnie Agulka! Będzie młody rządził! :-D
U nas na wsi też trochę małych dzieci jest to może moi bedą mieli się z kim bawić. I jeszcze ma być plac zabaw wsiowy robiony, tylko starosta blokuje tworzenie wspólnoty :dry: A już drewno na plac jest, i kasa na resztę urządzeń a tu taki zgrzyt.

Ja wpadłam tylko sie przywitac i znikam bo zakaratrzyłąm sie i kiepsko się czuję :-(

reklama
a co tu tak puściutko?
Asia zdrówka życzę:tak:
Agulka super z taką ilością dzieciaczków będą przynajmiej mieli się z kim bawic
Majandra jak idzie pisanie pracy?a dlaczego idziesz z Maciusiem do laryngologa? przez to że go te uszka ostatnio bolały?
Aneta i jak roladki wyszły?

HTML:
ładna ciekawe gdzie???????????????????????bo nas wiosna w tym roku "olała" i nie zamierza przyjść
uuuuuuuuuuu bo jest u nas więc zapraszam do nas na wiosenny spacerek;-):-)teraz juz jest 13 stopni i temperatura idzie w górę sneczko pięknie świeci wietrzyk minimalnie powiewa poprostu pięknie zaraz dzieci na dwór wyprawię:-)

U nas ładnie dziś było. Byliśmy z moją babcią na cmentarzu, potem u babci odkurzyliśmy, wysprzątaliśmy i umyliśmy samochód w środku. Maciuś wyhasał się z Gackiem (psem).

Monia, do laryngologa ze względu na to zapalenie i też ze względu na ten katar co miał tak długo.

No witam!
Ledwie nadgoniłam po całym dniu nieobecności ;-)

U nas jak u majandry ;-) Choć były momenty chmurne to jednak przewaga słonka. Byliśmy u siebie w lesie. Dom się wykańcza" ;-) Chłopcy się wyhasali. Dominika też troszkę.
Śpią teraz jako brudasy bo posnęli mi w aucie i nie miałam serca ich wybudzać kąpielą.
Jutro w planach zoo.

Ściskam Was wszystkie obecne i nieobecne! :-D

Witam się w piekny słoneczny dzionek:-) szkoda tylko, że ja w pracy:dry: dzień mi się zaczął fantastycznie poprostu, bo dostałam swój pierwszy w życiu mandat:wściekła/y: no ale cóż za tyle lat jazdy bezmandatowej przyjęłam go z godnością;-):-D

Monia roladek nie zrobiłam:no:bo M teraz ciągle nie ma w domu tzn. wszedł w spółkę i ma teraz więcej pracy i wraca wieczorami:-( a w ciągu dnia zjada obiad u mamy więc schab wylądował w zamrażalniku bo dla mnie i Tuśki zupa wystarczy;-) ale na następną niedzielę wypróbuje na bank:tak:
Agulka licytuje w Twojej aukcji:-) bardzo proszę nie odwoływać mojej oferty czasem bo tym razem licytuję na poważnie;-):-)

reklama
Witam i zaraz do zoo zmykam :-)
Dominika fochy od rana stroi i ryczy a ja się wkurzam przez to.
Do tego uparcie włazi mi pod komputer i wiesza się na półce z klawiaturą... niezależnie od tego czy siedzę przy nim czy nie. A półka nadwyrężona przez chłopców i można ją oberwać... Wrrrrr

Dora, spadam. Miłej pracy Aneta! A za co mandat? Ja w zeszłym roku w maju dostałam z fotoradaru i to takiego tajnego, ustawionego w samochodzie straży miejskiej :dry:

Do góry