reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam i a w kolejny już pochmurny, deszczowy i wietrzny dzień.

Dzieci w przedszkolu a ja mam lenia, oj dawno tak mi sie nie chciało :NIC nie robić:zawstydzona/y: kłebki kurzu lataja po domu a ja nie mam ochoty z nimi walczyc, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Humor też mam do bani.

Nuska sama lekarzowi wspomniałam, że może młody łapie co chwile cos, bo może znów anemia sie przyplatała, a że lekarza zmienilismy w momencie zamieszkania na nowym to przeczytał jego historie pacjenta i sam stwierdził, żeby lepiej to sprawdzić

Monia nie będe sie powtarzać:crazy: Majandra wszystko napisała co Ci mówię co jakis czas:growl:

U nas tez jakies chmury sie przewalaja i wieje. Wczoraj popadalo troche.
S w nowej robocie tirka myje.

Dziweczynki macie lub ktos z Waszych znajomych taka ksiazke (na odsprzedanie lub pozyczenie na pewnie czas)

PRAWO RZECZOWE J.Ignatowicz, K. Stefaniuk, wydanie 3, rok wydania 2009, wydawnictwo LEXISNEXIS

U nas tez jakies chmury sie przewalaja i wieje. Wczoraj popadalo troche.
S w nowej robocie tirka myje.

Dziweczynki macie lub ktos z Waszych znajomych taka ksiazke (na odsprzedanie lub pozyczenie na pewnie czas)

PRAWO RZECZOWE J.Ignatowicz, K. Stefaniuk, wydanie 3, rok wydania 2009, wydawnictwo LEXISNEXIS

Justa a na Chomiku nie ma?

Witam i ja:-) u nas za oknem szaro buro i ponuro i też wieje:wściekła/y: ale na termometrze 12 więc może nie jest najgorzej;-) zreszta jak skończe kawkę to się przekonam bo muszę do mięsnego po jakiegoś chabana wyskoczyć;-):-D i tak właśnie myślę, ze chyba spróbuje zrobić rolady ale ze schabu tak jak pisała Justyna;-)
Justka ja zapytam moją siorę czy czasem nie ma tej książki to dam Ci znać;-)

a u mnie się dusi gulasz

Wiem, wiem, że dzis piątek bezmięsny, ale już robie na jutro by nie stać przy garach, tata dzis przyjeżdza, więc nie posiedze wieczzorem

Nie pisałam Wam, że sąsiadka z naprzeciwka sprzedaje dom a kupcami jest rodzina, która ma dwójkę dzieci w wieku moich maluchów, tylko nie wiem kto starszy chłopiec czy dziewczynka.
Ogólnie osiedle jest "dzietne":-D dookoło jak okiem sięgnac to w każdym domu dzieci w bardzo podbnym wieku do moich.
Oj jak ja bym chciała by chłopiec był młodszy, bo mój Adaśko nie da rady jak dorosnie, ............ same dziewczyny na tym osiedlu

reklama
Do góry