reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

a co u dzis tak puściutko???
mnie naszło dziś na rolady i już sie pieką na obiadek:-)a teraz idę zrobic kawkę;-)

reklama
u nas prawie 10 stopni ale wieje uuuuuuuuu a chciałam na rolki iśc jeden dzień nie jeżdziłam i już mi brakuje

ja nie wiem jak bym zareagowała bo tak jak piszesz mała społecznośc i jak zareagujesz ,zgłosisz to możesz miec nieprzyjemności ale z drugiej strony chodzi o dobro dziecka....może obserwuj ich bacznie a w razie czego zgłoś to anonimowo

Majandra musisz się skupic na pisaniu pracy może postaraj sobie wyznaczyc jakies godziny w których nie zajmujesz się niczym innym tylko pisaniem pracynp od do.... a dla BB też oczywiście postaraj się chociaż jakies 15-30min wygospodarowac....

witam babeczki!!!

u nas slonko, ale wieje, ze hohoh! rano, jak jechalam to mi porzadnie autem rzucalo an obki!

Donkat, a to Julitka już na dwóch kółkach się uczy?

eee tam! dopiero na 4, bo jesienia za nic nie chciala sama, tylko zeby ja pchac

a co u dzis tak puściutko???
mnie naszło dziś na rolady i już sie pieką na obiadek:-)a teraz idę zrobic kawkę;-)

Monia, moge sie wprosic an roladki?:zawstydzona/y:
a swoja droga, jak je robisz?

Tak jak piszesz, będę nasłuchiwać i sąsiadów z góry spytam, czy ich to niepokoi tak jak mnie.

.

milama Ci to poradzic. popytaj innych, moze cos wiedza o tej rodzinie.

chociaz mowie wam, u nas tez ciagle slychac placz niunki i awantury. ona o byle co drze japkę, a ja tez krzykne. i ktos pomysli, ze tluke dziecko...

reklama
Donus kupuje już potłuczone mięsko na rolady przyprawiam,smaruję musztardą i daje farsz(2kiełbaski,kawałek boczku i cebula,zmielic doprawic solą pieprzem,dodac musztardy)no i zawijam i wiąże nitką. Na patelnie na rozgrzaną margarynę i podpiekam a później dolewam wodę i duszę pod przykryciem do miękości .ok 45-60min. Wychodzi pyszny sosik i roladki Uwielbiam. A na obiadek zapraszam:-);-)

Ostatnia edycja:
Do góry