reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam wieczorowo

Julitka robi postepy na rowerze. bylam z niej dumna. pojezdzimy tak codziennie i jzu bedzie smigac.
mysle wlasnie, zeby jej kupic ladny rowreek, bo ten ma po Izie, ale chyba zaczekamy do wisosny i kupi sie juz wiekszy

Psotka mi skopala krokusy:wściekła/y:

zle mi, bo jutro jzu wraca z urlopu ta moja "mila" pani i koniec fajnej pracy u K:-(

reklama
Kochane pisałam że w piątek mam rozmowę:baffled:
Nie za fajnie z ta pracą, ale pójdę, bo musze sie "obyć" w rozmowach kwalifikacyjnych, poczytałam trochę na forach i jedna laska w lutym tego roku opisywała że trzeba założyć właśna działalnośc, zwlekają z jakąkolwiek umową, druga pracowała na czarno prawie przez 2 mce tak ja zwodzili, więc nie mam wielkich nadziei

Kochane pisałam że w piątek mam rozmowę:baffled:
Nie za fajnie z ta pracą, ale pójdę, bo musze sie "obyć" w rozmowach kwalifikacyjnych, poczytałam trochę na forach i jedna laska w lutym tego roku opisywała że trzeba założyć właśna działalnośc, zwlekają z jakąkolwiek umową, druga pracowała na czarno prawie przez 2 mce tak ja zwodzili, więc nie mam wielkich nadziei

masz racje, chociazby dlatego warto pojsc

A to sorki - nie doczytałwam. Ale i tak trzymam kciuki. Fajnie by było po 1 sie obyć a po 2 móc wybierać, nie? :)

chcialabym powoli myc okna, moze ejdno jutro zdaze?

widze, ze w eekend znow zimno. ale ciapanina z ta poogda. a w sobote chce kola zmienic.

Monia, zmecozna po dniu pelnym zalatwien?

lece sie ogarnac. zaczekam an koniec aukcji i klade sie grzecznie spac

Monia jak wizyta u dentysty Olki?

oj Ola bardzo dzielna nawet nie zajęczała w nagrodę dostała od pani dentystki kubeczek a plombę ma zieloną :rofl2:no i jeszcze 2 ząbki znów do leczenia....
witam wieczorowo

Julitka robi postepy na rowerze. bylam z niej dumna. pojezdzimy tak codziennie i jzu bedzie smigac.
mysle wlasnie, zeby jej kupic ladny rowreek, bo ten ma po Izie, ale chyba zaczekamy do wisosny i kupi sie juz wiekszy
gratulacje dla Julitki:-)a uczysz ją na 2 kółeczkach tak? ja dziś uczyłam Mateusza na 2 i jak tak dalej pójdzie to może się nauczy :tak:
Psotka mi skopala krokusy:wściekła/y:
oj niedobra Psotka
zle mi, bo jutro jzu wraca z urlopu ta moja "mila" pani i koniec fajnej pracy u K:-(

chcialabym powoli myc okna, moze ejdno jutro zdaze?

widze, ze w eekend znow zimno. ale ciapanina z ta poogda. a w sobote chce kola zmienic.
ach z tą pogodą wczoraj patrzałam na długoterminowa i pisało że 6.IV ma byc 22st a dziś jak juz patrzałąm to tego 6 .IV ma byc 6st dziwna ta pogoda:baffled::confused:
Monia, zmecozna po dniu pelnym zalatwien?
zmęczona raczej nie ale mam rozmowy z D i czasu brak;-)

lece sie ogarnac. zaczekam an koniec aukcji i klade sie grzecznie spac

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry