reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Akurat tam gdzie dzisiaj byla to byly kartki,ale kazali zostawic papiery u pracownic,a dzisiaj pojechalam z nadzieje,ze zastane kogos z szefostwa. W Trzemesznie taka byla konkreto rozmowa,ale dopiero pod koniec kwietnia beda decydowali,bo predzej sklepu nie otworza,a w Mogilnie czekac... moze do osranej smierci Jutro podjade do Intermarche, tam sama zostawialam, poprosze tez kierowniczke,czy kogos i pogadam,czy cos jest, czy dowiadywac sie,czy jak

Jutro rano jadę do biblioteki, a potem do pracy, więc jak będę mieć siłę, to odezwę się jak wrócę, czyli jak dziś. Dzięki za wiarę we mnie. Mam nadzieję, że zdążę.
Nie mam nadzieje, tylko zdaze. Bo musze! Bo to Twoje spelnienie marzen,bo to praca jaka chcesz miec. Wez sie kobieto w garsc i juz. Jak powiesz nam tylko "dzien dobry. U nas ok. Dobranoc" to nam wystarczy. Oczywiscie to taka taryfa ulgowa na czas pisania:-D

Dzień Dobry:-)u nas pięknu słoneczny i już nie taki wietrzny więc dziś napewno pójde z Mateuszem na rolki:tak::-)tzn on na rowerek ja na rolki:cool2:
Majandra miłego dnia w pracy ;-)

witam!

ale byl dzis mlyn, pol dnia a juz zmecozna ejstem, jak po calym...

dzis musze porobic porzadki, bo na jutro sporo planow mam, a w niedziele jedziemy do Lublina

Majandra, dasz rade kobietko!

Monia, widze, ze sie "rolkujesz" na calego!

Milego weekendu!

hejka

Rozmowa taka sobie, wybrali juz kogoś innego, praca była od 10-18 ( czyli w mojej sytuacji kicha) a jak zapytałam o formę zatrudnienia to babka sie motała;-) a najpierw chyba umowa zlecenie, potem może......................... i juz potem to może umowa o pracę.

U nas paskudnie, wieje, pada, zimno............

Cześć - witam się! :-)

Agulka - to dobrze że i tak nie chciałaś a dodatkowo te beznadziejne godziny!

Majandra - trzymam kciuki i podziwiam - mnie by sie teraz już zupełnie nie chciało pisać pracy. Strasznie sie cieszę że sie uwinęłam przed urodzeniem Pawła (co prawda na 6 dni przed (a godzinowo nawet na 5,5 ;-) ) ale zawsze!

Dziś odebrałam kaloryfery na górę! :-)

reklama
Do góry