reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Tak, Justyna dobrze pisze będę malować sypialnie:tak: a kolory natchnięta Agulkowymi paskami chce sobie ścianę z oknem właśnie na takowe paski pierdyknąć kolor mniej więcej beż, capucino i błękit i jedną ścianę całą w beżu:tak: zobaczymy co mi ztego wyjdzie:baffled::szok::-D
Justyna wiesz co jest najśmieszniejsze, że Tuśki w domu za żadne skarby świata nie zagonisz na drzemkę już chyba przeszło ponad rok czasu, a w przedszkolu elegancko przebiera się piżamkę, myk na leżaczek i zaraz jej nie ma:-D

:-D:-D:-D

Witam.

Justa ze spaniem w przedszkolu jak u Anety tzn tuski, młody w domu nie spi a w przedszkolu prawie zawsze

Monia to nie fajnie że Ola ma dziurki............... ale dobrze, że idziesz do dentysty z nia. Ja musze w końcu moją gwizde na kontrole zapisać i Adaśka też.

Majandra super że Maciuś juz poszedł do przedszkola

U nas piekna pogoda, słonecznie, mało wietrznie i cipławo.

trzymajcie kciuki w piatek, bo ide na rozmowę. ;-)

reklama
witam!!!

ale mam dzis ruchy!!! dobrze, ze malo roboty, bo nie wydolilalbym ;)

Mialam sie kiedys pytac o drzemki... Czy dzieciaczki w przedszkolu w 1 grupie lezakuja? Jak radza sobie te, ktore w domu juz drzemki nie maja?

Julitka nie spi. a radzimy sobie tak, ze wczesnie chodzi spac, np.ok.19, gdy wstaje po 6rano

Tak, Justyna dobrze pisze będę malować sypialnie:tak: a kolory natchnięta Agulkowymi paskami chce sobie ścianę z oknem właśnie na takowe paski pierdyknąć kolor mniej więcej beż, capucino i błękit i jedną ścianę całą w beżu:tak: zobaczymy co mi ztego wyjdzie:baffled::szok::-D

fajowo. kolezanka ma tak zrobiona kuchnie i ladnie to wyglada

jjeku, my musimy w koncu lazienke umalolwac, bo nam zostala!!!!

Agus, tam ta rozmowa?

Anetka, jakim cudem wcisnal do skrzynki, skoror to polecony byl? a podpis?

Agulka a o której w piątek mam zaciskać kciukasy?
Donuś ja to mam takiego listonosza artystę, że jak mnie nie ma w domu a polecony mieści się do ksrzynki to wrzuca a autograf za mnie składa;-) umowa nie dotyczy tylko pism jakiś urzędowych czy cuś;-) o tak żebym na pocztę nie musiała potem latać:-)

witam!!!

ale mam dzis ruchy!!! dobrze, ze malo roboty, bo nie wydolilalbym ;)

Julitka nie spi. a radzimy sobie tak, ze wczesnie chodzi spac, np.ok.19, gdy wstaje po 6rano

fajowo. kolezanka ma tak zrobiona kuchnie i ladnie to wyglada

jjeku, my musimy w koncu lazienke umalolwac, bo nam zostala!!!!

Agus, tam ta rozmowa?

Anetka, jakim cudem wcisnal do skrzynki, skoror to polecony byl? a podpis?

słonko, nie tam, w innym miejscu.
Tam .......... ;-) to dopiero papiery zbieram, bo potrzebne jest tez zaświadczenie lekarza medycyny pracy.:szok:
Po jaki h** to nie wiem, takie badania powinny byc kiedy sie do roboty dostanie a nie kiedy się składa papiery....... no ale kombinuje by móc złożyc te papierzyska
Agulka a o której w piątek mam zaciskać kciukasy?
Donuś ja to mam takiego listonosza artystę, że jak mnie nie ma w domu a polecony mieści się do ksrzynki to wrzuca a autograf za mnie składa;-) umowa nie dotyczy tylko pism jakiś urzędowych czy cuś;-) o tak żebym na pocztę nie musiała potem latać:-)

o Ty cwaniaro;-)

o 11:00

OK, Agus, bedziemy trzymac kciukasy

kurcze, czeka mnie dzis chyba mycie i sprzatanie samochodu. jejku, czy wam tez sie tak szybko brudzi????

tesciu mial napompowac niunce kola w rowerze, bo obiecalalm dzis nauke jazdy. juz sie boje:szok:

Witam się! Dotarłam wreszcie :-)

Agulka i jak???

Wiosna u nas dziś przepiękna była. Byłam na budowie i w szkole złożyć papiery chłopców :)

Cieszę się że Maciuś już zdrowy, szkoda tylko że z guzem musiał iść do przedszkola ;-)

O! dentysta! Muszę i ja z chłopcami iść!

reklama
Ja zaraz uciekam na Usta Usta a pozniej palulu bo jutro wstaje o 5.30.
Dobrej nocki.

I co powiesz na to że Julka urodziła w 7 miesiącu i w "korytku" leżał duży bobas w pieluszce ........ żadnych problemów z oddychaniem normalny noworodek chyba trochę przesadzili z tym 7 miesiącem ciąży:rofl::rofl:
OK, Agus, bedziemy trzymac kciukasy

kurcze, czeka mnie dzis chyba mycie i sprzatanie samochodu. jejku, czy wam tez sie tak szybko brudzi????

tesciu mial napompowac niunce kola w rowerze, bo obiecalalm dzis nauke jazdy. juz sie boje:szok:
i jak nauka??
Co do samochodu to nie pytaj ja dzisiaj jak wkładałam młodego przed pracą do samochodu to się cała wybrudziłam:zawstydzona/y:

Agulka gdzie byłaś na rozmowie ? bo przeoczyłam?

Anetka jak malowanie?

Monia jak wizyta u dentysty Olki?

Aneczka
witamy po długiej absencji miło że wróciłaś . Jak coś jest dobrego tzn godnego polecania jakieś wakacje to podsyłaj nazwy hoteli i krajów gdzie warto ???? z jaki biurami współpracujecie ?

Majandra kupiłaś w końcu wiosenne butki Maciusiowi bo wiem że się wybierałaś? a jaka w ogóle pogoda u Was? bo u Nas niby słoneczko ale wiatr daje w kość brrrrr aż ciarki przechodzą

Justyna
a jak Ty w sprawie pracy też działasz? Załatwiłaś już przedszkole na wrzesień dla Mateuszka ? bo u nas dopiero lista w maju będzie wywieszona

Ostatnia edycja:
Do góry