reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

A ja przymusowo musiałam się ewakuować bo mi net w pracy wysiadł:cool: zbieram się do spanka ale coś mi się oczy nie kleją:szok::rofl2: chyba myśl o urlopie i malowaniu mnie za bardzo rozprasza:-D
Monia dobrze, że mu zapobiegawczo zapodałaś ja też tak zawsze robię tak dla własnego świętego spokoju;-) wiem, że nie zaszkodzi a może pomóc:tak: mam nadzieję, że jutro już nie będzie śladu po zalążku choróbska:tak:

reklama
Maciuś jeszcze śpi w dzień?
witam u nas niby ciepło bo prawie 8st alr słońca nie ma i wiatr wieje...MAteusz niby lepiej ale kaszle i katek jest leki te co wczoraj :tak:na 10.30 idę do lekarza bo potrzebuję dla Oli do przedszkola zaswiadczenie że ma astmę to powiem odrazu żeby go przebadał:tak: w przedszkolu mam dziś logopedę z Olą i konsultacje z wychowawcą więc Mati pojedzie do babci a wieczorem Ola do dentysty:happy2:

bo kilka dni temu mówiła że ją ząbek boli spojrzałam no i jest dziura....a że D miał na dziś umówioną wizytę a ona chce jechac więc ją wezmę żeby jej to zobaczyła czy trzeba robic czy nie....

Witam i ja:-) oczywiście z kawką a raczej jej resztkami:-D zaraz jadę do leroya po farbę i chyba się wezmę za robotę;-) pogoda taka jak u Moni czyli nieciekawa:baffled:

Aneta co będziesz malowac i na jaki kolorek???
ja już o kawcę dawno zapomniałam teraz piję czerwoną herbatę ale musiała bym się za jakąs robotę wziąsc i pobawic się z Mateuszkiem...

Aneta ma natchnienie na sypialnie. U nas ladnie, nawet wiatr mniejszy niz wczoraj.
Mialam sie kiedys pytac o drzemki... Czy dzieciaczki w przedszkolu w 1 grupie lezakuja? Jak radza sobie te, ktore w domu juz drzemki nie maja?

Tak, Justyna dobrze pisze będę malować sypialnie:tak: a kolory natchnięta Agulkowymi paskami chce sobie ścianę z oknem właśnie na takowe paski pierdyknąć kolor mniej więcej beż, capucino i błękit i jedną ścianę całą w beżu:tak: zobaczymy co mi ztego wyjdzie:baffled::szok::-D
Justyna wiesz co jest najśmieszniejsze, że Tuśki w domu za żadne skarby świata nie zagonisz na drzemkę już chyba przeszło ponad rok czasu, a w przedszkolu elegancko przebiera się piżamkę, myk na leżaczek i zaraz jej nie ma:-D

reklama
Do góry