reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witajcie Dziewczyny!
Mam na imie Gosia i bardzo się cieszę, że mogę do Was dołączyć. Dwa tygodnie temu zobaczyłam na teście upragnione dwie kreseczki, a dzisiaj bijące serduszko mojej małej kruszynki :-). Tak bardzo pragnęliśmy dzidzi i w końcu, po 4 nieudanych próbach i zażywaniu Bromergonu UDAŁO SIĘ. Jestem chyba najszczęśliwszą osobą na świecie!!!
Niestety od dwóch tygodni mam straszne mdłości, które budzą mnie ok. 5 nad ranem i trwaja do późnych godzin nocnych :-(. Pocieszam się tym, że za 6 tygodni powinny minąć. No a później zobaczymy. Mąż mojej przyjaciółki "pocieszył" mnie wczoraj i powiedział, że mdłości to nic w porównaniu ze zgagą, która mnie poewnie dopadnie za jakiś czas :happy:
Buziaki

reklama
Xeone,a mozesz od razu napisac na kiedy masz termin ? Nie musialabym dwa razy edytowac i generowac twojego nicka w liscie :)

i gratuluje :)
Znam wiele osob z tego forum, ktore dlugo staraly sie o malenstwo i zdaje sobie sprawe jaka to jest radosc :)

Witam nowe mamusie!!!

A mnie dopadlo lenistwo i spanie:tak: Dziś wyprałam dywan i się bardzo zmęczyłam:tak: :tak: W ogóle tak inaczej się czuję:tak:

Dobrze że nie mam mdłości:tak: Ale pewnie będe mieć zgagę...a to nieprzyjemne:tak:

A gdzie Tolka się podziała????Na wieś sobie pojechałaś????

kilo mąki, 10dkg drożdzy pół litra mleka szklanka cukru, pół szklanki oleju i 2 jajka mieszasz drożdze z odrobiną cukru i mlekiem ciepłym i wlewasz do reszty sypikich składników wraz z jajkami i olejem, zagniatasz, czekasz jak wyrośnie, na raty wałkujesz wykrawasz trójkąty i już, nadziewasz czym chcesz, zwijasz i do piekarnika z termoobiegiem 10 minut bez z 15 minut, zresztą to widać kiedy sa gotowe

jeszcze wczoraj było pełno "fajowskiego" sniegu byłam z Szymonkiem na sankach a dzisiaj pada deszcz i chlapa, nie lubie takiej pogody chciałabym zeby zima potrwała całe ferie

u nas ferie wlasnie sie koncza :)

ja chyba dzis tez cos upieke. generalnie to bardzo lubie roic cos w kuchni :)

Niestety tak jak pisalam o mdlosciach, dzis rano mnie paskudne dopadly.

Strasznie nas ostatnio wyciszylo. Przedtem ciagle cos pisalysmy a teraz tylko od czasu do czasu. Trzeba bedzie nas troszke rozkrecic ;)

właśnie, jakas cisza w eterze.
Mezuś pojechał do pracy będzie dopiero o 23, i co tu robic z 3latkiem w tak paskudną niedziele (leje i śnieg sie topi), może pojedziemy w odwiedziny do kogoś?!

reklama
hejo dziewuszki :-) :-) :-)

witam wszystkie nowe mamuśki i cieszę się razem z Wami :-D :-D :-D

Edzia tak byłam na wsi :tak: mój mąż miał wolne i pojechaliśmy sobie coś zrobić w Naszym mieszkanku

a u Mnie śniegu kupę i trochę ;-)

Do góry