reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Mageva- nic sie nie martw ja bylam u lekarza co ma naprawde dobry sprzet.
Na normalnym tez robilam u innego lekarza i nic specjalnie nie bylo widac, glowa do gory ja tez sie stresowalam zmienialam lekarzy az trafilam na super doktora z dobrym sprzetem.
Trafilam na bardzo dobrego lekarza, kolejna wizyte mam za dwa tygodnie by zobaczyc jak sie rozwija moja fasolka. Buziaki.

reklama
Witajcie dziewczyny. 18 stycznia dowiedziałam się,że jestem w ciąży. Wg ostatniej @ powinnam mieć poród w okolicach 27 września. Ciesze się ogromnie chociaż i mam lekki niepokój.Martwię się czy moja niunia się zaklimatyzowała w brzuszku i czy się rozwija. Mam takie same skurcze jak dziewczyny i uspokaja mnie trochę fakt,że nie jestem jedyna.Mieszkam w Anglii i tutaj nie widuje się lekarzem tylko z położną. Jadę jednak do Polski w kwietniu i odwiedzę lekarza. Jak na razie miałam tylko te bóle w okolicach jajnika. Ale teraz ustąpiły i czekam na wizyte u lekarza, która nastąpi w poniedziałek.Zobaczymy.
Pozdrawiam

Ja mam na imię Magda i jestem z dolnośląskiego,ale pracuje i mieszkam w Anglii.
Od 19 sierpnia jestem mężatką a 4 stycznia mój mąż uszczęśliwił mnie po raz 2 i uczynił nas oczekującymi rodzicami

Wiesz? Wydaje mi sie ze ja mieszkam calkiem niedalko od Ciebie :)

Witaj, Masz racje mieszkamy niedaleko siebie.Wiesz co ty musiałaś trafić na strasznie złego GP.Moja koleżanka niedawno rodziła i rozmawiałam z nią na temat badań i ona mówiła mi,że wszystkie jej zrobili. Nie wiem co do toxo itd ale zproponowali jej nawet badanie dotyczące wad genetycznych. Ja mam pierwszą wizytę dopiero w poniedziałek i dopiero w poniedziałek będę wiedziec co i jak.
Pozdrawiam

Ja tez bylam u GP ktora mi dala numery do roznych szpitali zeby sie zapisac na wizyte. Okazalo sie ze pierwsze spotkanie w polozniczym mam dopiero 29 marca! jak nic sie nie bedzie sie dzialo niepokojacego to moze wytrzymam
ale troche dziwnie...

a u mnie z nudnosciami roznie..czasami mam wrazenie ze sie wlasnie skonczyly i ze mnie nie beda juz meczyc, po czym nastepnego dnia wymiotuje.
Poczekam jednak do 12 tygodnia. Moze sie unormuje. To wcale nie jest dlugo...

reklama
A u mnie nie ma żadnych oznak ciąży oprócz bólu atrybutów kobiecych i braku okresu. Na początki miałam jeszcze bóle brzucha a teraz nawet to ustąpiło. W poniedziałek lekarz i się okarze/

Do góry