reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
W zasadzie to dobrze,ze tak wczesnie sie budzi, przynajmniej nie ma problemow ze wstaniem do przedszkola,ale podejzewamz,e taka pobudka jest tez w weekendy

Justyna ja go nie odwoziłam tylko ona po niego przyjechała;-) specjalnie nie można było nazwać tego rozmową tylko raczej wymianą zdań konieczną no bo przecież nie mogłyśmy się wogóle do siebie nie odezwać:sorry: dziś coś tam kliknęła na gg więc jakiś postęp jest, a co na ich froncie to nie wiem:no: nie wypytuje mamy, a i powiem Ci szczerze, że po tej ostatniej akcji nawet nie chce wiedzieć i wogóle mnie to nie interesuje:no: bo szkoda moich nerwów:sorry: dla mnie najważniejsze jest to żeby mieć dobry kontakt z Szymkiem i o to będę zawsze zabiegać, a całą reszte mam w du***

Czesc i ja

Wywalilam cala moja szafe na podloge zeby posortowac i poukladac ubrania i teraz mi sie nie chce tego dokonczyc:confused2:
Asia nie zaluj sobie odpoczynku.Zakop sie w koldre razem z Dominisia i przytnij komara.I magnez polecam z VitB6 pomaga na zmeczenie ale nie odrazu oczywiscie.Ja juz czuje efekt a biore 2 tydz

Pozatym u nas weekend kaszlowo u dzieci a niunia dodatkowo miala zapalenie spojowek od piatku i oczy czerwone i posklejane. Jakos udalo sie to wyleczyc paracetamolem i juz wczoraj wieczorem oczka byly zdrowe.Dzisiaj poszla do przedszkola.

Anetasa masz jeszcze ta kurtke w pepitke ktora kupilas od firmy geber na allegro?Ja jeszcze w niej smigam:tak:Wogole lubie ubrania z tej firmy i chcialam zobaczyc co maja fajnego ale ich juz nie ma na allegro- to konto jest usuniete:eek:Ciekawe dlaczego.

Ok lece szykowac sie po niunie do przedszkola.
EDIT.wczoraj zrobilam sobie suwaczek wagowy i dzialam ostro od dzisiaj.

Ostatnia edycja:
niunia dodatkowo miala zapalenie spojowek od piatku i oczy czerwone i posklejane. Jakos udalo sie to wyleczyc paracetamolem
U nas dają od razu antybiotyk. Nie sądziłam, że to można wyleczyć paracetamolem :eek:

Maciuś zasnął. Uff, bo już troszkę go dość miałam, choć i tak w miarę grzeczny był, tylko cały czas jęczał, że głodny, ale jak mu proponowałam zupę, to nie. No to nie. Sama zjem :-p

reklama
Niunka juz odebrana z przedszkola po drodze wdepnela w psie.....
Majandra ja tez nie wiedzialam ze uda sie wyleczyc oczko paracetamolem.Byl weekend wiec czekalam do pon.zeby pokazac sie lekarzowi i w miedzy czasie podawalam paracet. no i bylo coraz lepiej:tak:Dzisiaj juz zupelnie czyste oczki byly.

Ide konczyc ukladanie w szafie bo niunka juz mi sie dorwala do ciuchow.

Do góry