reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka szkoda Mai i Adasia też. Neistety - u mnie też jak jedno chore to w domu siedzimy wszyscy :-( Zdrówka!

Donkat - ale super! zazdroszczę bardzo, mam nadzieję że i mnie a parę lat coś się fajnego trafi :tak:

Majandra - nie mam pojęcia czy się da, to zależy od spodenek pewnie...

Anetasa - chyba takie podejście jak Twoje jest najlepsze - Szymek na tym skorzysta, a Ty na siłę i tak nie możesz pomóc jak siostra nie chce, to po co masz się denerwować :)

Ciekawe czy my będziemy mieli dwa samochody?
A wiecie że od soboty mamy wylewki ładne na dole? I ocieplają nam dom! :-) I robią ściany wewnętrzne :-D
Jeszcze odwierty i wykończenie podłóg i łazienek i kuchni, do tego kaloryfery i będziemy na swoim :-D

Ja już lepsza - żołądek chyba był winien porannej zniżki. Wczoraj byliśmy na małęj imprezce rodzinnej i miszmasz jedzeniowy sobie zapodałąm...

reklama
Donkat, gratuluję! Fantastyczne wieści. Nie ma to jak państwowa posada :-):tak:

nie napalam sie na posade. wiem, ze w UG bez znajomosci nie dostanie sie pracy, a stazystow lubia, bo maja tania sile robocza, ale nic ponadto.
jednak 3m-ce pojscia do ludzi, nabieranai ajkiegos doswiadczenia i jakichstam pieniedzy to dla mnie fajan sprawa

...

A wiecie że od soboty mamy wylewki ładne na dole? I ocieplają nam dom! :-) I robią ściany wewnętrzne :-D
Jeszcze odwierty i wykończenie podłóg i łazienek i kuchni, do tego kaloryfery i będziemy na swoim :-D
.

czyli blizej, niz dlaej. super1 ana kiedy planujecie wprowadzke?

Donus nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę z roboty i że w końcu coś zaczyna u Was sie zmieniac na lepsze

dziekuje:-)
oby sie zmienialo:tak:

Na spokojnie planujemy przeprowadzić się w czerwcu/lipcu. Ale od połowy kwietnia mam nadzieję pomieszkiwać w kontrolowanej prowizorce :tak: czyli bez wykończonych na dole podłóg, wykafelkowanych łazienek i urządzonej w pełni kuchni.

Donus gratulacje!
Majandra jesli jest to taka szeroka guma wszyta w pasek, poprezszywana to musisz wypruc pasek od spodni i rozpruc wszytsko, tak zeby ta gume wyjac i wszyc nowa

Na spokojnie planujemy przeprowadzić się w czerwcu/lipcu. Ale od połowy kwietnia mam nadzieję pomieszkiwać w kontrolowanej prowizorce :tak: czyli bez wykończonych na dole podłóg, wykafelkowanych łazienek i urządzonej w pełni kuchni.

fajne okreslenie
a jak chlopcy beda chodzili do przedszkola?

Donuś super wieści:-) nawet nie wiesz jak się cieszę:tak:

Donus gratulacje!

dziekuje:-)

Majandra jesli jest to taka szeroka guma wszyta w pasek, poprezszywana to musisz wypruc pasek od spodni i rozpruc wszytsko, tak zeby ta gume wyjac i wszyc nowa
Nie, wydaje mi się, że ta guma jest tylko na środku przeszyta, spodenki są takie jakby dresowe i jakbym np. przecięła tylko w tym miejscu, gdzie jest to przeszycie, to chyba bym ją usunęła bez szwanku dla spodni. Tylko, że ja nie chcę wstawiać nowej, bo one są na prawdę wąskie. A i ta guma nie jest po całości, tylko z tyłu i doczepione są do niej sznurki.

To zrób luz na sznurkach i nie ruszaj w ogóle. Efekt bedzie taki sam jak bez gumy w ogóle.

Donkat - chłopcy do końca roku jeszcze będą chodzić tutaj (dlatego bedziemy tylko pomieszkiwać), a od września tam, tylko gdzie tam to jeszcze nie wiem :dry:

reklama
bedzie ktos wieczorem?

niunka juz smacznie chrapie. ta nocka byla zarwana, bo zwymiotowala z przejedzenia wieczornego i teraz musi odespac.

Do góry