reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!

posprztane, pogotowane...

niunka mi zasnela:szok: wczoraj sie zdrzemnela w samochodzie, przez co pozno poszla spac, a dzis wstala rano. teraz sie cos chmurzy, wiec ja zmoglo, a juz sie wczesneij kladla, ale nie dala rady zasnac

czekalam an P, zeby samochod podstwail. lece zaraz odkurzac, bo sie boje tam wejsc w czystych ubranaich

Justka
, ja uwazam, ze jak zanosisz swoje CV bez odpowiedzi na ioferte, to sie nie pisze listu. no bo i jak? list jest motywacja dla pracodawcy, aby Cie przyjal an konkretne stanowisko, a tu nie am takiej sytuacji

U nas gdzies slonko zniknelo. S kwitnie w Kostrzyniu w Biedronce na rozladunku. Awizacje ma na 15, nawet jesli troche predzej wpuszcza go na zaklad to jeszcze swoje odstoi,bo tam maja strasznie spowolnione ruchy. Najgorsze miejsce na rozladunek z mozliwych

P tez tak dlugo twierdzil. ale potem cos przebilo Biedronke, tylko nie pamietma co:-D

reklama
Wiem,ze w Intermarche sa juz rotacje,a wiem tez,ze na samo c nie bardzo patrza. Aga mi fajne zdanie podeslala "Przedkładając swoje CV i niniejszy list motywacyjny chciałabym zaprezentować swoją osobę zainteresowaną pracą w Państwa firmie."

No i Aga dobrze Ci zaproponowała:tak::-) a ja koniec końców wysłałam sms-a do Gośki i mam Szymka u siebie:-) fajnie bo stęskniłam się za nim, że o Tuśce nie wspomnę:tak:

Witam:-)mam dzis sprawy do załatwienia na miescie i nie będe na porannej kawce;-)u nas zapowiada się piękny słoneczny dzień i a to energie mam bo nastawiłam sobie 2 budziki jeden na 6.20 a drugi na 7 i jak widac wstałam przy pierszym:-)ok lecę kawkę wypic i budzic dzieci do przedszkola

A ja witam oczywiście z kawką:-) szkoda tylko, że z pracy:sorry: ale po miłym wekendzie jakoś łatwiej się wraca;-) wczoraj wybrałam się z moją małą kobietką do galerii i naciągnęła mnie na torebkę;-) ale muszę przyznać, że jeśli nic się nie zmieni to za jakieś 3-4 lata będę miała niezłą kompankę na zakupy, bo już wczoraj moja mała stylistka wybierała mi bluzeczki:-D a w tako stwierdziła, ze są ładne bluzki dla niej i zapytała czy nie miałabym ochoty jej kupić:rofl2: M miał trochę spokoju i walczył z akwarium, bo mu się stary wystrój znudził i wszystko w nim robi od nowa:tak:

ja witam. Ledwie żywa - śniadania dla dzieci to osiągnięcie, przewinięcie Dominiki to czyn heroiczny!
A pogoda za oknem fantastyczna i chciałoby się coś porobić tylko sił brak...

reklama
Do góry