reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Donus racja dzis bez kija nie p0dchodż. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ale dobre wieści z dzisiejszego dnia to kupiłam sobie nowa wagę iiiiiiiiiii od ppniedziałku z sąsiadka wybieramy sie na siłownię......... Jesiu jak się cieszę, nie chodzi o zbicie wagi 9 az tak) ale o samopoczucie, na sama mysl o tym jestem szczęśliwasza

Nuśka ktos kupi i nie musisz na siłe się starac o ;ktosia" do łóżeczka:-D

Lece Mai przeczytać Barbie a mały juz spi

reklama
Nie Nuśka ja dziś nie mam gościu i siedzę w pracy:sorry2: ale mam ogólnego nerwa, poryczałam się dziś i mam ogólnie dość, chciałabym być w domku i przytulic się do M a muszę tu siedzieć wrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y: i przez to nie chce mi się nawet nic pisać:sorry2:

Nie Justyna nie dzwoniłam:sorry2: może głupia jestem, ale zawziętośc mi nie pozwala:zawstydzona/y: a poza tym matka mnie dziś podkurzyła porządnie:wściekła/y: i chęci na cokolwiek pokojowego mi przeszły:wściekła/y:

U nas gdzies slonko zniknelo. S kwitnie w Kostrzyniu w Biedronce na rozladunku. Awizacje ma na 15, nawet jesli troche predzej wpuszcza go na zaklad to jeszcze swoje odstoi,bo tam maja strasznie spowolnione ruchy. Najgorsze miejsce na rozladunek z mozliwych

No to nie ciekawie :sorry2: oby go jednak szybko rozładowali;-) biorę się wreszcie za to odkurzanie, bo się nie wyrobię, a chciałam na targ z młodą skoczyć popatrzeć za geterkami dla niej;-)​

reklama
Mam glupi troche dylemat... Musze napisac list motywacyjny,ale taki golny,bez starania sie o konkretne stanowisko. Nie moge znalezc takiego, wszedzie jest,ze "w odp. na ogloszenie..." itd. Chociaz jak mam zaczac?? Jakies zacmienie mozgu mam normalnie

Do góry