reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
a mnie gripex max i jakies krople do nosa.

Ale mnie dzisiaj glowa boliii aaaaauuuuu.
Wczoraj dopiero doszedl moj prezent walentynkowy- torebka...ciegle nie mieli na stoku:wściekła/y::wściekła/y:Podoba mi sie w rzeczywistosci jest jeszcze ladniejsza.

JA JUZ CHCE WIOSNY I SLONCA.mam dosc tej zgnilej pogody!!!!

witam!!!

caly dzien w miescie. ale przynajmniej wszystko zalatwione. nawet Julitki fryzjerka i lodowisko;-)
dzieki uprzejmosci i, litosci pani urzednik zalatwilam odbior stalego dowodu bez oddania miekkiego. wszedzie musze byc mila i uprzejma, bo nic njie zalatwie bez P i jego dokumentow:zawstydzona/y:

P juz jest:-)

Skladam podanie do 2 przedszkoli, 1 w Trzemesznie, 2 w Mogilnie. Niestety kumpela nie podbije mi podania. Trudno, rozumiem ja... Jakby co to inna znajoma pomoze mi dostac sie do innego przedszkola w Mogilnie.

a jakie podania? czemu nie podbije? nie kapuje (znowu:zawstydzona/y:)

Ja zjadłam pół pączka w końcu wczoraj, bo Łukasz z podwieczorku zabrał dla mamusi :-D

ja tez takiego mialam

hej
Noc do bani, za gorąco.................... jeszcze nie może J wyczuc tego pieca, jednak róznica, dzis w nocy -4 a poprzedniej -16
Pobudka o 5:10 młody kaszlał i juz nie spalismy wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

oj, to pewnie dzis do Ciebie bez kija nie podchodzic:szok:

Witam u nas juz prawie wiosna 8 st bez wiatru słonecznie pięknie:-)dzieci na dworze się bawią :tak:

u nas tez dzis bylo super na dworze! az sie chcialo zyc!

Hej
Majandra zdrówka życzę

Agulka hop hop odsypiasz dzisiejszą pobudkę ?

a jakie podania? czemu nie podbije? nie kapuje (znowu:zawstydzona/y:)

!

Pewnie chodzi o to żeby podbiła jej że Justyna pracuje bo w formularzach do przedszkola jest rubryka pieczęć z zakładu pracy.

Aneta i jak tam dalej masz gości?

Asia Kc podjęłaś już jakąś decyzję co do szkoły/przedszkola?

Gagulec
hop hop jak tam na horyzoncie? Dajesz radę ?

Spać mi się chce i mam lenia a tu tyle do sprzątania i prasowania bleeeeeeeeee

Ostatnia edycja:
Nuska, jutro tez jest dzien

ja wlasnie cale sprztanie mam na jutro zapalnowane.
lacznie ze sprztaniem samochodu, bo jednak jeszcze sie z tym nie uporalalm

wieczorem jedziemy do Slupi i do...Mamy:-(

reklama
Do góry