reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Nuśka mimo wszystko miłego dnia w pracy;-)

jak w pracy po takiej przerwie?
Igorek Cie chcial puscuc?

A Igorek rano spał jak suseł za to mi tak średnio chciało się iść a w pracy tyle roboty że nie było czasu na nic i nie wiem kiedy i do domu trzeba było iśc a jeszcze duzo papierów zostało.

Usiadlam z kawka,ale pewnie Wy juz swoje wypilyscie.
Majandra jak napisalas,ze jakis dzieciak sie drze, to pomyslalam,ze to moj Mateusz. Jakbysmy mieszkali w jakims blokowisku wielkim to na bank juz opieke mielibysmy na glowie. Mlody tak potrafi wydrzec jape z byle powodu,ze szok. I jeszcze drze sie "tata ratuj mnie" "babcia ciagnij mnie za nogi, ukradnij mnie":confused2:

Ja wiem że penie nie chce Ci się śmiać ale ja nie mogę :-):-) co za aparat

Witam,
Wpadlam na chwileczke bo u nas tak pieknie na dworze 13 stopni i slonce caly dzien!!!!Wiec korzystamy.Odkrylam niedaleko nas superowski plac zabaw z silownia pod golym niebem dla wszystkich za friko.Wiec jak mnie nie bedzie to wiecie gdzie mnie szukac:-D

13 stoponi u nas rano też tyle było................ z małą różnicą "-13"

Dobra lecę się z młodym pobawić

reklama
dziewczyny mam problem............. w jakich sie teraz spódnicach chodzi, chciałbym sobie cos kupic , ale nie mam pojecia jaką, np. na spacer, do Kościoła, czy jakies urodziny......... nie wypasioną, nie elegancka,nie dżinsowa , nie do białej bluzki?????????

Ostatnia edycja:
kilka razy slyszalam,ze bedziemy nosic sie dlugo, czyli sukienki takie hippisowske, luzne, dlugie,a spodniczki za kolanko, rozkloszowane, albo takie na karczku (uwielbiam takie)

reklama
Witam o poranku z kawką oczywiście:-) u nas -12 ale już słonko zaczyna świecić także zapowiada się przyjemny dzionek:tak: Tuska nadal kaszle ale i tak ją posyłam:sorry: zła tylko jestem bo jakiś czas temu pojawiła sie u nas w szatni kartka żeby nie przyprowadzać dzieci smarkających i kaszlących:sorry: a młoda codziennie teraz mi mówi, ze pani jej powiedziała że się nie przyprowadza dzieci które kaszlą:sorry: rozumiem panie ale z drugiej strony po co ona gada takie rzeczy do dziecka:wściekła/y: skoro uważa, ze Tuśka powinna zostać w domu to dlaczego nie powie tego do mnie czy Marka:crazy:
Agulka co do spódnic to Justyna w pełni wyraziła moje zdanie;-) ja też uwielbiam takie na karczku i rozkloszowane:-)

Do góry