reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam z ranca!

oj, kiedy ten poniedzialek i niunia w koncu pojdzie do przedszkola?
odzwyczailam sie od dziecka 24h/dobe w domu:zawstydzona/y:

P mi zgarnal rano przez przypadek telefon z karta Playa. mamy takie same aparaty, a ten numer na razie mam tymczasowo, tylko po to, zeby Ala za darmo dzownila do mnie. rano ajk tylko spojrzalam an stol, to od razu mysle: P mi zwinal. dzwonie a on twierdzi, ze nie, ze ma tylko swoj. zadzwoniaklm wiec na ten nr a on dzwoni u P w kieszeni w spodniach! sam nie pamieta kiedy go wzial:-D

w sobote mam spotkanie z babkami ze studiow

Dzisiaj znowu 38,4 miała.

jak dzis?

No to chyba zostanę przy tym z linka;-) ten co Nuśka pokazała Tuśka wczoraj wyśmiała, ze to do żłobka dla małych dzidziusiów:sorry: podstawą dla niej jest, że musi być z myszką inne odrazu z miejsca ją nie interesowały:no: co do tego czy go będzie używała to nie mam pewności:baffled: niby bardzo chce no i sama nazbierała na niego więc co jej będę żałować;-)

jak nie dzis, to na pewno ja zainteresuje za jakis czas, jak dorosnie do tych powazniejszych zadan

łóżko juz stoi w sypialni i jest gotowe do pierwszej nocy:-)

no i jaaak?
nie pytam o noc:zawstydzona/y:, tylko o lozko oczywiscie;-)

Dobrej nocki muszę zmykać bo jutro do pracy, a jeszcze pazury nie pomalowane .Będę tęsknić

jak w pracy po takiej przerwie?
Igorek Cie chcial puscuc?

Witam. Kto napije się ze mną kawki?

ja, chetnie

Ja miałam wczoraj jakieś problemy żołądkowe i nic nie mogłam jeść. W pracy jedynie suchą kajzerkę zjadłam i wieczorem dopiero obiad. W rezultacie 0,5 kg mniej :-) Dziś już zjadłam normalnie, ale czuję, że jeszcze coś tam mnie trzyma.

no to dzis drugie 0,5kg bedzie mniej;-)

sprawdź! może coś niefajnego się dzieje!

Witam się daaawno po herbatce i po mini śniadaniu. mąż na budowie działa a ja w domu z chorasami siedzę, dziś chyba wybiorę się na krótki spacerek...

Usiadlam z kawka,ale pewnie Wy juz swoje wypilyscie.
Majandra jak napisalas,ze jakis dzieciak sie drze, to pomyslalam,ze to moj Mateusz. Jakbysmy mieszkali w jakims blokowisku wielkim to na bank juz opieke mielibysmy na glowie. Mlody tak potrafi wydrzec jape z byle powodu,ze szok. I jeszcze drze sie "tata ratuj mnie" "babcia ciagnij mnie za nogi, ukradnij mnie":confused2:

reklama
A czemu miałąbyś nie dać?

Justyna - mój Łukasz też czasami wrzeszczy. i jak każemy mu wyjąś np na dywanik do łazienki to wyje "wypuśćcie mnieeeee". Aż się dziwię że jeszcze nikt na nas policji nie nasłał :dry:

Ja niestety już po herbatce i znikam do prasowania.

Do góry