reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

ja też się witam z herbatką dzisiaj od rana jakoś nie mam humoru bo Helenka mi jęczy chyba przez zęby ale dałam jej ibum i poszła spać więc chwila spokoju
Monia a jaką kuchnię planujecie ? mi jakby W miał coś zrobić to chyba bym się nie doczekała... ostatnio byliśmy zamowić płyty na połki dla dzieci też przycięte na wymiar ale kiedy W to przywiezie i poskręca to już trudno powiedzieć

Anatesa u nas tylko przed chyba spotkaniem jasełkowym pani dyrektor prosiła żeby nie przyprowadzać chorych dzieci do przedszkola ale żadnych kartek nie ma nie wiem dlaczego pani mówi takie rzeczy Natalce??? chyba to z Tobą powinna porozmawiać jeżeli o cos jej chodzi

Donkat zazdroszcze spotkania i udanej zabawy ja niestety dzisiaj siedzę sama w domu bo W idzie na wieczór kawalerski ...
ale za to mamy dzisiaj zaległy kulig z przedszkola Zuzi więc mam nadzieje ze będzie fajnie

reklama
kurcze, jednak mam te skleroze, bo myslalam o czyms sprzatajac i .....wylecialo mi z glowy:wściekła/y:

no nic, lece dalej walczyc z balaganem

od jutra ma byc cieplej-hhhuuuurrraaa!

Luandzia, a macie tyle sniegu?

u nas sanki by nie pojechaly.
na tym spotkaniu tez ma byc niespodzianka-kulig. jesli pogoda dopisze. kolezanka mowi, ze u nich w lesie damy rade, bo wiecej sniegu niz na polu/drodze

Julitka sie wybioera na dwor juz od 2godz i zebrac sie nie moze! acchhh, lobuz maly

Donkat ja mam ogromną sklerozę D to sie smieje że ja kiedys do domu nie trafie .Np położe gdzies jakąs rzecz a za 5min latam i szukam jej bo nie pamiętam gdzie położyłam.....
Luandzia jeszcze konkretnego koloru nie wiemy miał byc wenge ale jednak boję się tego koloru w kuchni ......chce w stylu nowoczesnym prostą jak najwięcej szuflad i kosze Cargo z 2 .....wogóle ciężko mi się zdecydowac na cos bo tyle sie juz tego naoglądałam
a Donkat zapomniałam udanej zabawy na spotkaniu z koleżankami;-)

Witam,
U nas ciag dalszy cieplej pogody,co prawda slonko za chmurami ale jest przyjemnie.Od jutra ma padac:wściekła/y:
Kupilam w koncu zaslony i karnisze do salonu bo byla wyprzedaz 50%moze to nie byly te wymarzone ale tez ladne.
Romowa z ksiedzem poszla gladko moze dlatego ze byl dopiero po obiedzie:-D
Monia ja tez straszna zapominalska ale to dlatego ze mam sporo na glowie.
Agulka teraz wracaja plisowane i sa modne.Ale ogolnie jesli chodzi o spodnice to moda nie zmienila sie tak bardzo i mozna nosic co sie lubi.
Luandzia szalonej zabawy na kuligu.
Anetasa najwyrazniej pani nie ma odwagi powiedziec rodzicom i ulatwia sobie uwagami do maluchow.Zachowanie przedszkolanki naganne.
Donka milego spokanka!A bedzie alkohol?;-)

Witam. Ja sobie dziś pospałam. Wyłączyłam telefon i do 12 spałam :-) Ale miałam okropny sen: śniła mi się wojna :-( I taka smutna teraz chodzę. Może kawka mi humor poprawi.

reklama
witam wieczorowo

P mial byc, ale bedzie jutro:-(

pozmywalam druga czesc podlog

siedze z farba na glowie, bo w tamtym kolorze sie bardzo zle czulam

niunka w koncu spi, to mam chwwile wytchnienia

ktos posiedzi dzis ze mna???????????????????

Luandzia, jak po kuligu?

wiem, co mialam spytac w poludnie:-DAnetka, Ty dzialasz jeszcze w tym Tupperware? nic nie mowisz ostanio

a Donkat zapomniałam udanej zabawy na spotkaniu z koleżankami;-)

:-)

Donka milego spokanka!A bedzie alkohol?;-)

chyba tak, bo kolezanka mowila, ze musimy zostac na psanie, zeby , cytuje: "wyzygac z zolcia wszelkie problemy" :-D:szok:

Witam. Ja sobie dziś pospałam. Wyłączyłam telefon i do 12 spałam :-) Ale miałam okropny sen: śniła mi się wojna :-( I taka smutna teraz chodzę. Może kawka mi humor poprawi.

to bedzie na odwrot: pokoj

Juz nie mam czasu pisac go jeszcze raz :/ wiec tylko: dzień dobry...

Dzień dobry :)

to teraz zapraszamy na DOBRY WIECZOR

Do góry