reklama
Moge nie dać rady, bo zwyczajnie nie znoszę robić czegokolwiek w rękawicachale zaraz idę walczyć z łazienką to się okaże;-)
ja dziś tez axczęłam walczyc z kaflami w łazience bo mi wyswinili fugą jak kotlownie robili i tez założyłam rękawiczki.
Ja mam dzieci sąsisadów w domku więc dzieci się ładnie bawia, ale co jakis czas słychac krzyki.
Donuś jesli chodzi o noc........ to nic nie było, a spało sie xle bo z młdym, bo duchy mu się sniły i nie mógł sam spac, w rezultacie J poszedł do jego łózka..............
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
AsiaKC
Just mama
Ja tez nie lubię rękawiczek, nawet takich w domu nie posiadam...Moge nie dać rady, bo zwyczajnie nie znoszę robić czegokolwiek w rękawicachale zaraz idę walczyć z łazienką to się okaże;-)
Agulka - codziennie myślę sobie jak masz fajnie że już na swoim!!!

Justyna - piękne!
Ja tez nie lubię rękawiczek, nawet takich w domu nie posiadam...
Agulka - codziennie myślę sobie jak masz fajnie że już na swoim!!!![]()
Justyna - piękne!
fajnie, fajnie......... Wy tez niedługo tak będzieci mieli.........rok o tej porze to same tynki na ścianach były, kafelakrz dopiero w połowie marca wszedł........... a potem to pleciało.
Justa slicznie...... oczwywiście sama robiłaś? Rób i zbieraj zapasy, na BN jak znalazł do sprzedazy się nazbiera
Monia ma męża w domu więc na komp mniej czasu,,,,,,,,,,,,,,,,,, bo wiadomo;-) dzieci lepiej
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Witam:-)nie chce mowic glosno ale moge powiedziec że dzieci wkońcu ZDROWE:-):-):-):-):-) ale Ola do przedszkola pójdzie dopiero od poniedziałku niech jeszcze posiedzi kilka dni w domku
D od wtorku był w domu i robił spiżarkę tzn regały już zrobił zostało mu tylko polakierowac:-)i jak skończy spiżarkę będzie myślenie nad kuchnią:-)

D od wtorku był w domu i robił spiżarkę tzn regały już zrobił zostało mu tylko polakierowac:-)i jak skończy spiżarkę będzie myślenie nad kuchnią:-)
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Witam,
Wpadlam na chwileczke bo u nas tak pieknie na dworze 13 stopni i slonce caly dzien!!!!Wiec korzystamy.Odkrylam niedaleko nas superowski plac zabaw z silownia pod golym niebem dla wszystkich za friko.Wiec jak mnie nie bedzie to wiecie gdzie mnie szukac
Wpadlam na chwileczke bo u nas tak pieknie na dworze 13 stopni i slonce caly dzien!!!!Wiec korzystamy.Odkrylam niedaleko nas superowski plac zabaw z silownia pod golym niebem dla wszystkich za friko.Wiec jak mnie nie bedzie to wiecie gdzie mnie szukac

reklama
Podziel się: