reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Moge nie dać rady, bo zwyczajnie nie znoszę robić czegokolwiek w rękawicach:sorry: ale zaraz idę walczyć z łazienką to się okaże;-)

reklama
Moge nie dać rady, bo zwyczajnie nie znoszę robić czegokolwiek w rękawicach:sorry: ale zaraz idę walczyć z łazienką to się okaże;-)

ja dziś tez axczęłam walczyc z kaflami w łazience bo mi wyswinili fugą jak kotlownie robili i tez założyłam rękawiczki.

Ja mam dzieci sąsisadów w domku więc dzieci się ładnie bawia, ale co jakis czas słychac krzyki.

Donuś jesli chodzi o noc........ to nic nie było, a spało sie xle bo z młdym, bo duchy mu się sniły i nie mógł sam spac, w rezultacie J poszedł do jego łózka..............

DSC06800.jpgDSC06798.jpg

Załączniki

• DSC06801.jpg
    DSC06801.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC06797.jpg
    DSC06797.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 26
Ja tez nie lubię rękawiczek, nawet takich w domu nie posiadam...

Agulka - codziennie myślę sobie jak masz fajnie że już na swoim!!! :tak:

Justyna - piękne!

Ja tez nie lubię rękawiczek, nawet takich w domu nie posiadam...

Agulka - codziennie myślę sobie jak masz fajnie że już na swoim!!! :tak:

Justyna - piękne!

fajnie, fajnie......... Wy tez niedługo tak będzieci mieli.........rok o tej porze to same tynki na ścianach były, kafelakrz dopiero w połowie marca wszedł........... a potem to pleciało.

Justa slicznie...... oczwywiście sama robiłaś? Rób i zbieraj zapasy, na BN jak znalazł do sprzedazy się nazbiera

Monia ma męża w domu więc na komp mniej czasu,,,,,,,,,,,,,,,,,, bo wiadomo;-) dzieci lepiej

No to dobrze, że z dzieciaczkami lepiej:-) ja kończę ogarniać chatę i chyba kawkę sobie strzele i trzeba będzie śmigać po młodą:tak:

Witam:-)nie chce mowic glosno ale moge powiedziec że dzieci wkońcu ZDROWE:-):-):-):-):-) ale Ola do przedszkola pójdzie dopiero od poniedziałku niech jeszcze posiedzi kilka dni w domku:tak:
D od wtorku był w domu i robił spiżarkę tzn regały już zrobił zostało mu tylko polakierowac:-)i jak skończy spiżarkę będzie myślenie nad kuchnią:-)

Witam,
Wpadlam na chwileczke bo u nas tak pieknie na dworze 13 stopni i slonce caly dzien!!!!Wiec korzystamy.Odkrylam niedaleko nas superowski plac zabaw z silownia pod golym niebem dla wszystkich za friko.Wiec jak mnie nie bedzie to wiecie gdzie mnie szukac:-D

reklama
Do góry