reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

witam polatałam juz na mopie a teraz witam z czerwona herbatką:-)czekam na siostrę D ma wpasc na kawkę ;-)

reklama
Aneta u nas w przedszkolu też jest taka kartka wywieszona........no i pani tak jak mówisz nie powinna mówic tego dziecku tylko rodzic powinien byc poinformowany przez nauczyciela........

Ale widzisz to jest właśnie takie gadanie, żeby gadać:wściekła/y: jakby tak faktycznie wszystkie dzieci kaszlace nie chodziły do przedszkola to by ich tam w sumie z 2 grup może dziesięcioro było:sorry: same wiecie, ze ja raczej panikara jestem co do zdrowia Tuśki, ale wychodzę z założenia, że dopóki nie ma gorączki to niech chodzi:tak: a teraz nawet nie smarka tylko pokasłuje:sorry:

witam!!!

oj, cos mi sie nie chcialo dzis wstac. niunia mnie sciagla z lozka szantazem, ze jej burczy w brzuchu, a jak otworzylam oczy, to mogla sie ze mna pieszczochowac w nieskonczonosc...

czeka mnie dzis sprzatanie.

P moze zjedzie po poludniu, to jeszcze razem do carrefoura skoczymy

Jutro mam ten babski zlot. jak sie okazalo, to jest ze spaniem i babskim sniadaniem:-) oj, fajowo bedzie!
a niunia mowi tak: mama ma spotkanie z dziewcinami, tata ma spotkanie z chlopakami a ja bede miala spotkanie z babcia Krysia!:-D (bedzie u niej spala)

D od wtorku był w domu i robił spiżarkę tzn regały już zrobił zostało mu tylko polakierowac:-)i jak skończy spiżarkę będzie myślenie nad kuchnią:-)

fajnie, ze dzieciaczki zdrowe

ooo, to juz sie pewnie nie mozesz doczekac kuchni. sam bedzie robil meble?

a jak z praca D?

Witam,
Wpadlam na chwileczke bo u nas tak pieknie na dworze 13 stopni i slonce caly dzien!!!!Wiec korzystamy.Odkrylam niedaleko nas superowski plac zabaw z silownia pod golym niebem dla wszystkich za friko.Wiec jak mnie nie bedzie to wiecie gdzie mnie szukac:-D

poprosiemy troche tego ciepelka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny mam problem............. w jakich sie teraz spódnicach chodzi, chciałbym sobie cos kupic , ale nie mam pojecia jaką, np. na spacer, do Kościoła, czy jakies urodziny......... nie wypasioną, nie elegancka,nie dżinsowa , nie do białej bluzki?????????

Agus, zacofana ejstem w tych sprawach:zawstydzona/y:. moze "przelec" Allegro, to zobaczysz co jest na topie

Witam o poranku z kawką oczywiście:-) u nas -12 ale już słonko zaczyna świecić także zapowiada się przyjemny dzionek:tak: Tuska nadal kaszle ale i tak ją posyłam:sorry: zła tylko jestem bo jakiś czas temu pojawiła sie u nas w szatni kartka żeby nie przyprowadzać dzieci smarkających i kaszlących:sorry: a młoda codziennie teraz mi mówi, ze pani jej powiedziała że się nie przyprowadza dzieci które kaszlą:sorry: rozumiem panie ale z drugiej strony po co ona gada takie rzeczy do dziecka:wściekła/y: skoro uważa, ze Tuśka powinna zostać w domu to dlaczego nie powie tego do mnie czy Marka:crazy:

troxche bez sensu jest ta kartka. Julitka prawie caly czas ma katar, czasami pokasluje. ale to jest katar taki "kontaktowy", dlatego ze wlasnie jest w przedszkolu. nie przechodzi jej na oskrzela, pluca itp itd. i co, ma nie chodzic przez caly rok? co innego, gdy dzieci sa w trakcie powaznej infekcji.

a teksty pani do malego dziecka to totalna beznadzieja!!!!

witam polatałam juz na mopie a teraz witam z czerwona herbatką:-)czekam na siostrę D ma wpasc na kawkę ;-)

milej kawki.
lubicie sie z siotra D?

Donuś no to zapowiada się naprawdę fajne spotkanko;-):-) a co do pani w przedszkolu to właśnie to mnie wkurza, ze gada to do Tuśki bo przecież może doprowadzić do takiej sytuacji , że młoda jak tylko kaszlnie to nie będzie chciała iść do przedszkola bo przecież pani powiedziała.......

Donkat no to tak kuchni to juz od dawien dawna nie mogę się doczekac tym bardziej ze juz dawno była obiecana.D fronty będzie zamawiał szafki se pomierzy i wszystko mu na wymiar potną a i tak w większości chce miec same szuflady no i D będzie ją sam składał i sami ją sobie zaprojektujemy. Z D praca to jeszcze nic nie wiadomo D coraz bardziej się waha czeka jaką sumę mu zaproponuja no i okazało się że nie może liczyc na żadne dotacje.....no a teraz odpowiedź na ostatnie pytanie czyli siostrę D tak bardzo ją lubie mimo ze jest odemnie o 10lat starsza to lepiej się z nia umię porozumniec niż ze szwagierka o 4 lata starszą......

Donuś no to zapowiada się naprawdę fajne spotkanko;-):-) a co do pani w przedszkolu to właśnie to mnie wkurza, ze gada to do Tuśki bo przecież może doprowadzić do takiej sytuacji , że młoda jak tylko kaszlnie to nie będzie chciała iść do przedszkola bo przecież pani powiedziała.......

no wlasnie. pani chyba nie ma odwagi powiedziec rodzicom, ale dlaczeggo???

Donkat no to tak kuchni to juz od dawien dawna nie mogę się doczekac tym bardziej ze juz dawno była obiecana.D fronty będzie zamawiał szafki se pomierzy i wszystko mu na wymiar potną a i tak w większości chce miec same szuflady no i D będzie ją sam składał i sami ją sobie zaprojektujemy. Z D praca to jeszcze nic nie wiadomo D coraz bardziej się waha czeka jaką sumę mu zaproponuja no i okazało się że nie może liczyc na żadne dotacje.....no a teraz odpowiedź na ostatnie pytanie czyli siostrę D tak bardzo ją lubie mimo ze jest odemnie o 10lat starsza to lepiej się z nia umię porozumniec niż ze szwagierka o 4 lata starszą......

Monia, swietnie wyglada ten post: jak spowiedz przed donkat;-)

Nie ma odwagi, bo wie, że byłaby krótka piłka :sorry: przyniosłabym jej zaświadczenie, ze Tuśka jest zdrowa;-) zresztą widziałam już jak rodzice takowych pokasłujących dzieci przynosili takie zaświadczenie:tak: tylko nasza pani doktor uważa, że nie mają prawa w przedszkolu czegoś takiego żądać:no:

reklama
Ja witam z kawką Irlandzką............ pierwszy raz pije i jest pycha............. tata na BN dopstał od jakiegoś kontrahenta i mi dał a że normalna się skończyła to wyproóbowałam ta.

Aneta wszędzie są te katrki wywieszone, ale wiadomoże wszystkie dzieci pokasłuja i smarkają............... a Pani postawa.............. brak komentarza.
Donuś to tak jak ja................ nie jestem na czasie w sprawie mody spódnicowej, przeldicałam allegro...... a jakby mogło być inaczej, ale nie znalazałam nic dla siebie
Monia naciskaj D , by znów kuchnia się nie odwlekła

U nas w nocy -25, teraz -9, bezchmurnie i słonecznie

Do góry