reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Donkat pewnie już tęsknicie za P..........
a u nas jak ze zdrówkiem? Mati tylko jeszcze kaszle a Ola już wydawało sie że ok że też tylko kaszle a tu znów dziś gorączka 38,6 wrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
Dzeiń dobry

Monia do lekarza idż z Ola

nas teraz -16 pieknie słonko świeci a snieg daje taka jasnosc , że patrzec nie można

Witam
U nas przez okno wygląda ładnie zamierzam wyjść z młodym na sanki tylko musze się jeszcze upewnić ile jest stopni.
Co do nóżek i tego kremu na sterydach to powiem Wam szczerze że jestem w szoku trzy dni używania kremu i kropelki zyrtex i mamy piękne nóżki bez plamek :-) cieszę się bardzo bo od trzech tygodni z tym walczyliśmy.

Monia
a od ilu dni jest ta gorączka bo mi lekarka mówiła że trzy dni to norma ale jak jest już dłużej to idź z nią do lekarza bo może ten antybiotyk od Mateuszka dla Oli jest za słaby i nie pomaga.Dużo zdrówka życzę

Agulka -16:szok: stopni u Was kurcze młody zepsuł mi termometr mieliśmy taki elektryczny i młody wyrwał kabelek ten co wychodzi na zewnątrz i teraz mam tylko temp w środku w mieszkaniu i nie wiem jak jest na dworze. A chciałam a właściwie już obiecałam że pójdziemy na sanki

Donkat i jak młoda tęskni za tatą bo dziś po przerwie pojechał do pracy? Pytam bo ja też w czwartek wracam do pracy po dwóch tygodniach spędzonych razem i mi już smutno tak chociaż jeszcze tydzień bym sobie z nim pobyła.

Anteta a Ty gzie się podziewasz że jeszcze nie ma dzień dobry z kawusią;-)
Witam wszystkie mamy :)

witam!!

koncze pic kawke

obleciaalm juz pol miasta.

teraz musze poplacioc rachunki, bo jak na zlosc, uzbieralo sie tego mnostwo an raz!

potem po niunke do przedszkoal i ppgaduchy z moimi babkami z kursu:-)

u nas rano bylo -14st i fiat mi ledwo zapalil:wściekła/y:

Monia, cos to Wasze chorobsko nie cche sobie pojsc w swiat

Donkat pewnie już tęsknicie za P..........

taak:-(
Julitka wstala, spohjrzala, ze nie ma P, spytala gdzie ejst i zaczela chlipac w podusie:-(
potem nie chciala isc do przedszkola:szok: drugi raz juz jej sie to zdarzylo podczas ferii, ale pewnie dlatego, ze sa laczone grupy i ona nie czuje sie za dobrze wsrdo dzieci, ktorych tak dobrze nie zna, jak swoje

Witam
U nas przez okno wygląda ładnie zamierzam wyjść z młodym na sanki tylko musze się jeszcze upewnić ile jest stopni.
Co do nóżek i tego kremu na sterydach to powiem Wam szczerze że jestem w szoku trzy dni używania kremu i kropelki zyrtex i mamy piękne nóżki bez plamek :-) cieszę się bardzo bo od trzech tygodni z tym walczyliśmy.

Donkat i jak młoda tęskni za tatą bo dziś po przerwie pojechał do pracy? Pytam bo ja też w czwartek wracam do pracy po dwóch tygodniach spędzonych razem i mi już smutno tak chociaż jeszcze tydzień bym sobie z nim pobyła.

super, ze nozki gladziutkie!

Wam tez bedzie ciezko po takim czasie spedzonym wspolnie:-(

Witam i ja juz pustym kubkiem.
Ferie sie zaczely u nas.Fabczynski oddelegowany na zime w miescie a Andzia nie zadowolona w domu.Ale co zrobic jak leje jak z cebra.
Monia co podajesz Oli na goraczke? No i gratki za ladny zrzut wagowy.masz mocna silna wole.
Nuska wlasnie te kremy na sterydach tak szybko dzialaja.
Donka a mezus ma dostep do neta w czasie jak jest poza domem bo chociaz moglibyscie poskejpowac sobie.

Kurcze chyba rybka w akwarium nam padnie,slaba jakas w kacie sie chowa.Zal patrzec.

gorączkuje w sumie od wtorku:-(tylko że sobota już była bez gorączki wczoraj też ok a dziś od nowa gorączka:-(podaje jej paracetamol w syropie bo lekarz mi mówił że nurofen mogę podawac tylko przez 3 dni nie dłużej:no:własnie zbieram się do lekarza ciekawe co mi powie:sorry2:
a i dzięki za gratki na temat wagi sama sobie się dziwię że trwam i że waga leci w dół

Monia no dzielna kobitka jestes i nie poddajesz sie pokusom.Ale najwieksza zasluga tych cwiczen co?No wlasnie nurofen to tylko doraznie jest wskazany na wieksze bole albo trudna do zbicia goraczke.napisz co i jak jak bedziesz po lekarzu.

Donka a mezus ma dostep do neta w czasie jak jest poza domem bo chociaz moglibyscie poskejpowac sobie.

Kurcze chyba rybka w akwarium nam padnie,slaba jakas w kacie sie chowa.Zal patrzec.

nie, P nie ma netu w trasie. my mamy do siebie minutki, wiec i tak duzo gadamy:-)

a moze wystarczy dac rybce jesc;-):-D

jak wykanczanie domku? wszystko idzie zgodnie z planem?

gorączkuje w sumie od wtorku:-(tylko że sobota już była bez gorączki wczoraj też ok a dziś od nowa gorączka:-(podaje jej paracetamol w syropie bo lekarz mi mówił że nurofen mogę podawac tylko przez 3 dni nie dłużej:no:własnie zbieram się do lekarza ciekawe co mi powie:sorry2:ł

oby cos sensownego;-)
daj znac

Kurcze nie widze u siebie ze sie swiece na zielono.Nie wiem dlaczego.I nie umiem tez ustawic.Jeszcze nie przywyklam do tego forum:zawstydzona/y:

reklama
nie, P nie ma netu w trasie. my mamy do siebie minutki, wiec i tak duzo gadamy:-)

a moze wystarczy dac rybce jesc;-):-D

jak wykanczanie domku? wszystko idzie zgodnie z planem?

[/B]
Z wykonczeniem juz polowa za nami.Wlasnie skonczylismy salon(jeszcze tylko pomalowac sciany)Otapetowalismy tapeta do malowania i polozylismy panele.Podlaczylismy satelite.W tym tygodniu kupimy kominek elektryczny bo ten co zostal to masakra i jeszcze na gaz..Ale mozna juz siedziec dlatego pisze z Wami bo mam gdzie:-)Jak uwiniemy sie z domem to wychodzimy na ogrod z robotami.
A nie mysleliscie o jakims tanim,uzywanym laptku z przeznaczeniem do ciezarowki i bezprzewodowym necie.Bedziecie w kontakcie wizualnym przez caly czas.

Do góry