reklama
Witam
U nas przez okno wygląda ładnie zamierzam wyjść z młodym na sanki tylko musze się jeszcze upewnić ile jest stopni.
Co do nóżek i tego kremu na sterydach to powiem Wam szczerze że jestem w szoku trzy dni używania kremu i kropelki zyrtex i mamy piękne nóżki bez plamek :-) cieszę się bardzo bo od trzech tygodni z tym walczyliśmy.
Monia a od ilu dni jest ta gorączka bo mi lekarka mówiła że trzy dni to norma ale jak jest już dłużej to idź z nią do lekarza bo może ten antybiotyk od Mateuszka dla Oli jest za słaby i nie pomaga.Dużo zdrówka życzę
Agulka -16
stopni u Was kurcze młody zepsuł mi termometr mieliśmy taki elektryczny i młody wyrwał kabelek ten co wychodzi na zewnątrz i teraz mam tylko temp w środku w mieszkaniu i nie wiem jak jest na dworze. A chciałam a właściwie już obiecałam że pójdziemy na sanki
Donkat i jak młoda tęskni za tatą bo dziś po przerwie pojechał do pracy? Pytam bo ja też w czwartek wracam do pracy po dwóch tygodniach spędzonych razem i mi już smutno tak chociaż jeszcze tydzień bym sobie z nim pobyła.
Anteta a Ty gzie się podziewasz że jeszcze nie ma dzień dobry z kawusią;-)
Witam wszystkie mamy
U nas przez okno wygląda ładnie zamierzam wyjść z młodym na sanki tylko musze się jeszcze upewnić ile jest stopni.
Co do nóżek i tego kremu na sterydach to powiem Wam szczerze że jestem w szoku trzy dni używania kremu i kropelki zyrtex i mamy piękne nóżki bez plamek :-) cieszę się bardzo bo od trzech tygodni z tym walczyliśmy.
Monia a od ilu dni jest ta gorączka bo mi lekarka mówiła że trzy dni to norma ale jak jest już dłużej to idź z nią do lekarza bo może ten antybiotyk od Mateuszka dla Oli jest za słaby i nie pomaga.Dużo zdrówka życzę
Agulka -16

Donkat i jak młoda tęskni za tatą bo dziś po przerwie pojechał do pracy? Pytam bo ja też w czwartek wracam do pracy po dwóch tygodniach spędzonych razem i mi już smutno tak chociaż jeszcze tydzień bym sobie z nim pobyła.
Anteta a Ty gzie się podziewasz że jeszcze nie ma dzień dobry z kawusią;-)
Witam wszystkie mamy
donkat
Fanka BB :)
witam!!
koncze pic kawke
obleciaalm juz pol miasta.
teraz musze poplacioc rachunki, bo jak na zlosc, uzbieralo sie tego mnostwo an raz!
potem po niunke do przedszkoal i ppgaduchy z moimi babkami z kursu:-)
u nas rano bylo -14st i fiat mi ledwo zapalil
Monia, cos to Wasze chorobsko nie cche sobie pojsc w swiat
taak:-(
Julitka wstala, spohjrzala, ze nie ma P, spytala gdzie ejst i zaczela chlipac w podusie:-(
potem nie chciala isc do przedszkola
drugi raz juz jej sie to zdarzylo podczas ferii, ale pewnie dlatego, ze sa laczone grupy i ona nie czuje sie za dobrze wsrdo dzieci, ktorych tak dobrze nie zna, jak swoje
super, ze nozki gladziutkie!
Wam tez bedzie ciezko po takim czasie spedzonym wspolnie:-(
koncze pic kawke
obleciaalm juz pol miasta.
teraz musze poplacioc rachunki, bo jak na zlosc, uzbieralo sie tego mnostwo an raz!
potem po niunke do przedszkoal i ppgaduchy z moimi babkami z kursu:-)
u nas rano bylo -14st i fiat mi ledwo zapalil

Monia, cos to Wasze chorobsko nie cche sobie pojsc w swiat
Donkat pewnie już tęsknicie za P..........
taak:-(
Julitka wstala, spohjrzala, ze nie ma P, spytala gdzie ejst i zaczela chlipac w podusie:-(
potem nie chciala isc do przedszkola

Witam
super, ze nozki gladziutkie!
Wam tez bedzie ciezko po takim czasie spedzonym wspolnie:-(
gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Witam i ja juz pustym kubkiem.
Ferie sie zaczely u nas.Fabczynski oddelegowany na zime w miescie a Andzia nie zadowolona w domu.Ale co zrobic jak leje jak z cebra.
Monia co podajesz Oli na goraczke? No i gratki za ladny zrzut wagowy.masz mocna silna wole.
Nuska wlasnie te kremy na sterydach tak szybko dzialaja.
Donka a mezus ma dostep do neta w czasie jak jest poza domem bo chociaz moglibyscie poskejpowac sobie.
Kurcze chyba rybka w akwarium nam padnie,slaba jakas w kacie sie chowa.Zal patrzec.
Ferie sie zaczely u nas.Fabczynski oddelegowany na zime w miescie a Andzia nie zadowolona w domu.Ale co zrobic jak leje jak z cebra.
Monia co podajesz Oli na goraczke? No i gratki za ladny zrzut wagowy.masz mocna silna wole.
Nuska wlasnie te kremy na sterydach tak szybko dzialaja.
Donka a mezus ma dostep do neta w czasie jak jest poza domem bo chociaz moglibyscie poskejpowac sobie.
Kurcze chyba rybka w akwarium nam padnie,slaba jakas w kacie sie chowa.Zal patrzec.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
gorączkuje w sumie od wtorku:-(tylko że sobota już była bez gorączki wczoraj też ok a dziś od nowa gorączka:-(podaje jej paracetamol w syropie bo lekarz mi mówił że nurofen mogę podawac tylko przez 3 dni nie dłużej
własnie zbieram się do lekarza ciekawe co mi powie
a i dzięki za gratki na temat wagi sama sobie się dziwię że trwam i że waga leci w dół

a i dzięki za gratki na temat wagi sama sobie się dziwię że trwam i że waga leci w dół
gabids
Monia no dzielna kobitka jestes i nie poddajesz sie pokusom.Ale najwieksza zasluga tych cwiczen co?No wlasnie nurofen to tylko doraznie jest wskazany na wieksze bole albo trudna do zbicia goraczke.napisz co i jak jak bedziesz po lekarzu.
donkat
Fanka BB :)
nie, P nie ma netu w trasie. my mamy do siebie minutki, wiec i tak duzo gadamy:-)
a moze wystarczy dac rybce jesc;-)

jak wykanczanie domku? wszystko idzie zgodnie z planem?
gorączkuje w sumie od wtorku:-(tylko że sobota już była bez gorączki wczoraj też ok a dziś od nowa gorączka:-(podaje jej paracetamol w syropie bo lekarz mi mówił że nurofen mogę podawac tylko przez 3 dni nie dłużejwłasnie zbieram się do lekarza ciekawe co mi powie
ł
oby cos sensownego;-)
daj znac
reklama
gabids
Z wykonczeniem juz polowa za nami.Wlasnie skonczylismy salon(jeszcze tylko pomalowac sciany)Otapetowalismy tapeta do malowania i polozylismy panele.Podlaczylismy satelite.W tym tygodniu kupimy kominek elektryczny bo ten co zostal to masakra i jeszcze na gaz..Ale mozna juz siedziec dlatego pisze z Wami bo mam gdzie:-)Jak uwiniemy sie z domem to wychodzimy na ogrod z robotami.nie, P nie ma netu w trasie. my mamy do siebie minutki, wiec i tak duzo gadamy:-)
a moze wystarczy dac rybce jesc;-)
jak wykanczanie domku? wszystko idzie zgodnie z planem?
[/B]
A nie mysleliscie o jakims tanim,uzywanym laptku z przeznaczeniem do ciezarowki i bezprzewodowym necie.Bedziecie w kontakcie wizualnym przez caly czas.
Podziel się: