reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam się wreszcie i ja:-) zapracowana ostatnio jestem i czasu brak na BB:zawstydzona/y: dziś wreszcie mam wolny dzień ale za to muszę chatę doprowadzić do porządku bo normalnie masakra:szok: a najgorsze, że Aga dziś ostatni dzień przed urlopem w pracy i teraz co drugi dzień dyżur i wrazie potrzeby w wolny dzień sprzątanie:sorry: ręce to już mam tak zdziarane przez chemię, ze nie wiem jak je doprowadzę do porządku jak to wszystko się wreszcie unormuje:sorry:
Nuśka napewno powrót do pracy i rozstanie z młodym nie będzie niczym przyjemnym:-(

reklama
Dzień dobry

Justyna Gabids pewnie by się wybrała do mamy gdyby nie remont a właśnie Gabids jak tam mama sobie radzi???

Justyna tak sobie myślę że chyba tyko nasze maluchy jeszcze nie chodzą do przedszkola prawda? A nie chyba jeszcze Mati Moni . Tak wspominam bo w marcu składa się wnioski o przyjęcie do przedszkola na wrzesień bynajmniej u nas tak jest i co macie juz coś na oku? Bo u Nas coś kiepsko z przedszkolami tzn są ale prywatne a to koszt ok 700-800 zł .

Witam się wreszcie i ja:-) zapracowana ostatnio jestem i czasu brak na BB:zawstydzona/y: dziś wreszcie mam wolny dzień ale za to muszę chatę doprowadzić do porządku bo normalnie masakra:szok: a najgorsze, że Aga dziś ostatni dzień przed urlopem w pracy i teraz co drugi dzień dyżur i wrazie potrzeby w wolny dzień sprzątanie:sorry: ręce to już mam tak zdziarane przez chemię, ze nie wiem jak je doprowadzę do porządku jak to wszystko się wreszcie unormuje:sorry:
Nuśka napewno powrót do pracy i rozstanie z młodym nie będzie niczym przyjemnym:-(

o tak jakoś mi już dzisiaj smutno a tak mi dobrze z nim bardzo lubię te nasze poranne leżenie w łóżku :-) i spacerki ................

A do rąk polecam Neutrogena

Garnier tez ma dobre kremy do rak. Jak pracowalam w cukierni to ratowaly mi rece,bo wilgotne wkladalo sie do chlodziarek i bardzo pekala skora.

Ja zloze do 2, 1 w Trzemesznie, niedaleko gdzie bedziemy mieszkali i do Mogilna, tam gdzie ja chodzilam, najblizej mojej mamy. Zobaczymy...

Witam

My po spacerku, bylysmy na góre na sankach......... teraz jest -9, ale znosnie, rano jak wstalismy -20, a o 4 nad ranem -21
My zapisalismy młodego do nowego przerdszkola, przy szkole Mai i mam nadzieję że go tam przyjmą, choć z miejscami kiepsko

monia jak dzis Ola?????

hej hej a co tu tak pusto

U nas też kiepsko z miejscami a i żeby w ogóle brali dziecko pod uwagę musi dwoje rodziców pracować

Aga a ile teraz płacisz za przedszkole?

Asiek widzę Cię ? Co tam u Was ? Kiedy do pracy wracasz? Właśnie widziałam że Lenka ma już 5 m-cy kiedy to zleciało szok a wydaje mi się ze przed chwilą pisałaś że jesteś w ciąży.

Korzystając z okazji, że dzieci z tatusia zrobiły sobie konia wpadłam na chwilkę.

Nuska teraz mam cichy układ z dyrektorka i czy dzieci chodza czy nie płacę 400zł za oboje ( czesne i wyżywienie), a jak młody zmieni przedszkole to za jednego bedziemy około 450zł płacili.

reklama
witam cały dzień nie miałam dostępu do kompa bo D rozkręcał czyścił i sprawdzał.....
byłam u fryzjera się obciąc fryzurka taka sobie......
Ola już dzis lepiej leki zaczynaja działac..........

Do góry