reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

na chwile obecna, to mamy takie zakupy jak akumulatory, kola itp itd....
a poza tym, to P nie chce miec laptopwa, bo w sumie, to nie mialby za bardzo kiedy z niego korzystac. on malo stoi, a czesto gadamy wlasnie jak jedzie (policjanci nie czytaja?;-))

reklama
wróciliśmy od lekarza Ola dostała antybiotyk Amoksiklav i tabletki musujące na kaszel ACCmini za tydzeń mamy przyjśc do kontroli

jaki macie fundusz emerytalny chodzi mi o ten 2 filar? bo my z D jesteśmy w Ing i już 2 raz dzwoniła do mnie babka z AEGON OFE i proponuje mi zmianę i mam do srody się zastanowic :sorry2::sorry2:

Cos mi znana nazwa tego antybiotyku Oli,ale nie moge go nigdzie przykleic. Jesli chodzi i 2 filar to jak dla mnie to wsjo ryba,a oni namawiaja,bo za nowa upodpisana ummwe dostaja kase,a przekonywanie,ze ich fundusz jest na 1,czy 2 miejscu to taki pic na wode,bo za 2 miesiace juz moga byc na 10 miejscu. Moim zdaniem nie warto zmieniac

Monia ja tez mam ING i tez nie wydaje mi sie zeby zmiana przyniosla jakies korzysci.Zdrowka dla Olenki !

Przetestowalam probke perfum Womanity Thierrego Muglera i musze je miec!!!!!Moze nie dzisiaj ,nie jutro ale kiedys je kupie.

jaki macie fundusz emerytalny chodzi mi o ten 2 filar? bo my z D jesteśmy w Ing i już 2 raz dzwoniła do mnie babka z AEGON OFE i proponuje mi zmianę i mam do srody się zastanowic :sorry2::sorry2:
JA TEŻ JESTEM w ING
Co do antybiotyku znam bo często w ciąży go brałam tak tak w ciąży taki mus

Cos mi znana nazwa tego antybiotyku Oli,ale nie moge go nigdzie przykleic. Jesli chodzi i 2 filar to jak dla mnie to wsjo ryba,a oni namawiaja,bo za nowa upodpisana ummwe dostaja kase,a przekonywanie,ze ich fundusz jest na 1,czy 2 miejscu to taki pic na wode,bo za 2 miesiace juz moga byc na 10 miejscu. Moim zdaniem nie warto zmieniac

Podpisuję się pod tym rękami i nogami;-)

Monia ja tez mam ING i tez nie wydaje mi sie zeby zmiana przyniosla jakies korzysci.Zdrowka dla Olenki !

Przetestowalam probke perfum Womanity Thierrego Muglera i musze je miec!!!!!Moze nie dzisiaj ,nie jutro ale kiedys je kupie.

też miałam próbkę i fakt jest taki inny ma coś w sobie podoba mi się ale on jest taki troszkę "ciężki" ale zarazem inny niż wszystkie no i ta cena:rofl2: ale dla mnie najukochańszy jest ALIEN Thierry Mugler ale niestety mam już końcóweczkę

Donkat
jak P wyjeżdża to na ile dni???? Co ile jest w domu?

P zazwyczaj jedzie na 5dni a weekendy w domu.
teraz zobaczymy, jakie bedzie mial trasy, czy w okolicach domu, bo zaczal dzis jezdzic dla nowej firmy

obzarlam sie salatki. co prawda bylo to juz jakies 2godz temu, ale ciezko mi w bebechu nadal...

NuŚka;6711819 też miałam próbkę i fakt jest taki inny ma coś w sobie podoba mi się ale on jest taki troszkę "ciężki" ale zarazem inny niż wszystkie no i ta cena:rofl2: ale dla mnie najukochańszy jest [B pisze:
ALIEN[/B] Thierry Mugler ale niestety mam już końcóweczkę

Prawde mowiac nie znam Alien i do tej pory nie testowalam nic thierrego.Womanity na poczatku troche mnie zrazil ale po godzinie wiedzialam ze musze go miec.Maz tez powiedzial ze dzisiaj ladnie pachne:-)

Ja pierwsza:szok:
Deszczowej pogody ciag dalszy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ale nie ma zmiluj niech leje a my wychodzimy.Dobrze ze jest w miare cieplo.
Zajrzalam do mojego chomika a tam 9527 punktow!I co ja z tym zrobie;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Zaszalejesz ze sciaganiem!! Gabids pakuj manatki i na ferie do mamy przylatujcie. U nas snieg, -14stopni i slonko. A jak Twoja mama sie trzyma? Zebrala sie jakos?

Do góry