reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam!

od rana do popoludnia jezdzilismy po miescie i zalatwialsimy sprawy zwiazane z naczepa

tesciu przywiozl nam paczki domowej roboty:-)pyyyycha. szkoda, ze ja nie umiem:-:)-:)-:)-:)-(

w niedziele przyjedzie siostra z Kam.:-):-) fajnie,bo ona u nas nie byla chyba od lata i nie widziala malowania, teraz łóżka...

spac mi sie chce

u nas od nocy bialo, ale nie ma duzo sniegu

dziewczynki mam pytanko o co chodzi w Chomiku :/ moge pobierac od innych pliki tak?? ale zeby je odtworzyc to musze wysłac smsa by miec zwiekszony transfer?? kurcze gubie sie tam :((((
sorki ze tak ni z gruszki ni z pietruszki

No dobrze, ze dzis nie szalałyście;-) przyznam, ze odwykłąm od pracy fizycznej i teraz mnie wszystko łupie:baffled::zawstydzona/y: ale zadowolona jestem bo wreszcie stanęło na tym, ze ostatecznie pozbywamy się problematycznej Tereski:tak: i nawet już jest chętna na jej miejsce ale jeszcze do końca miesiąca zobowiązałyśmy się, ze sprzątamy same:sorry2: no cóż coś za coś;-)
Nuśka robotka zaplanowana wykonana?
Agulka po rozważeniu i rozpisaniu wszystkich za i przeciw zrezygnowaliśmy:sorry2: może będę kiedyś żałować ale przyznam, ze jednak zrobiłam ufff że zostaje wszystko po staremu:sorry2:
Monia jak tam szpital?
Donuś wysłałaś?Kaska doszła?
Asiek nie pomogę bo sama nie korzystam:no:

Witam

Miałam rodziców od piątku i wczoraj na noc pojechali do siebie......

Aneta uffffffffffff nie będziesz żałowała tej decyzji.. tak mysle:sorry:
Donus to Ala się nacieszysz................. szkoda że ja nie mam siostry

dziewczynki mam pytanko o co chodzi w Chomiku :/ moge pobierac od innych pliki tak?? ale zeby je odtworzyc to musze wysłac smsa by miec zwiekszony transfer?? kurcze gubie sie tam :((((
sorki ze tak ni z gruszki ni z pietruszki
Asia raz na mc kupujesz transfer i co tydzień nasz do wykorzystania 3000mb jak nie wykorzystasz to przepadaja a na nastepny znów dostajesz tyle. Ściągasz od kogo chcesz i co chcesz, ale tygodniowo te ściganie musi sie w tym limicie zmieścić, jeśli skończy Ci się "tygodniówka" może dokupić

U nas prawdziwa zima............. sniegu ze 20cm, wszędzie puszysto i biało a na dodatek bezchmurnie i na termometrze rano było -14

Miłej niedzieli

witam!!!

wczoraj mielsimy niespodziewanych gosci, t zn zapowiedzieli sie rano. maialm przez to caly dzien pelne rece rooty, bo szykowalam dom i jedzonko. ale bylo milutko, nie widzielsimy sie z rok!:-)

dzis czekamy an Ale, a jutro maja przybyc moje koelzanki. ale mamy gosciowy czas

Anetko, ja bylam za tym, aby zarzykowac, ale skoro Wam ulzylo, to najwazniejsze

u nas tez zimno, -7 ale slonko ladnie swieci

Monia, jak u Was ze zdrowkiem?

Agus,
teraz, jak sie rzadziej widzicie z rodzicami, to az milo tak pobyc co jakis czas razem:-)

Rowniez zycze milej niedzieli

witam!!!

wczoraj mielsimy niespodziewanych gosci, t zn zapowiedzieli sie rano. maialm przez to caly dzien pelne rece rooty, bo szykowalam dom i jedzonko. ale bylo milutko, nie widzielsimy sie z rok!:-)

dzis czekamy an Ale, a jutro maja przybyc moje koelzanki. ale mamy gosciowy czas

Anetko, ja bylam za tym, aby zarzykowac, ale skoro Wam ulzylo, to najwazniejsze

u nas tez zimno, -7 ale slonko ladnie swieci

Monia, jak u Was ze zdrowkiem?

Agus,
teraz, jak sie rzadziej widzicie z rodzicami, to az milo tak pobyc co jakis czas razem:-)

Rowniez zycze milej niedzieli

Donuś ja tez byłam za tym do momentu kiedy okazało się, że babka nigdy nie sprzeda lokalu.
Super że macie gosciowy czas ...... my za tydzień mamy impreze u sąsiadów i na niedzilę zwalą się do nas goście

Kurak chyba za zimno by na dwór wygonic dzieci

reklama
ale bylo dzis faaajnie . szkoda, ze musieli jechac. niunia sie wywsciekala z Kamijkiem i teskni juz za nim. jak Ala zadzwonila, ze juz dojechali, to JUlitka sie nagadac nie mogla

kurcze, jutro musze do PUP jechac-nie chce mi sie

P jutro jedzie. buuuu, po 2tyg razem ciezko bedzie sie rozstac Julitka juz co rusz sprawdza, czy tatus jeszcze jest. zzyli sie ze soba przez ten czas niesamowicie

Do góry