reklama
Donkat pisząc M miałam na myśli mojego męża a nie Monie;-)
![]()

a Monia Ole ma słabiutką, Mati juz lepiej bo antybiotyk zaczął działać...... Ola cały dzień prawie przespała i prawie 39 gorączki ma
monia_l
Wrześniowe mamy'07
melduję się
Donkat Aneta chyba rozmawia z swoim mężem Markiem
Nuśka dobrze że to nie łuszczyca uffffffff i oby ta maśc sterydowa pomogła a z tymi kanapkami dobre
ja jak za dziecka miałam robione testy alergiczne i tez wyszło że sporo nie mogłam jeśc i jak mama mi czytała co czego nie mogę to popłakałam się bo myślałam że nic nie będę mogła jeśc

Aneta kciuki za kruszynkę zaciśnięte niech szybciutko rośnie...
Agulka ferie macie to i śnieg musi byc
D już lepiej ,Mati po antybiotyku już dziś bez gorączki za to Ola bardzo słaba i gorączka ją trzyma całe popołudnie przedrzemała i wieczorem poszła zmęczona i słaba do łóżka:-(i dalam jej antybiotyk Mateusza (wiem wiem że bez porozumienia z lekarzem ale jak widziałam że Mateusz po 2 dawkach dużo lepiej więc stwierdziłam że jej też powinno pomóc ..........

Donkat Aneta chyba rozmawia z swoim mężem Markiem

Nuśka dobrze że to nie łuszczyca uffffffff i oby ta maśc sterydowa pomogła a z tymi kanapkami dobre

Aneta kciuki za kruszynkę zaciśnięte niech szybciutko rośnie...

Agulka ferie macie to i śnieg musi byc

D już lepiej ,Mati po antybiotyku już dziś bez gorączki za to Ola bardzo słaba i gorączka ją trzyma całe popołudnie przedrzemała i wieczorem poszła zmęczona i słaba do łóżka:-(i dalam jej antybiotyk Mateusza (wiem wiem że bez porozumienia z lekarzem ale jak widziałam że Mateusz po 2 dawkach dużo lepiej więc stwierdziłam że jej też powinno pomóc ..........
monia_l
Wrześniowe mamy'07
o fajnie za usprawiedliwienie:-)
a Monia Ole ma słabiutką, Mati juz lepiej bo antybiotyk zaczął działać...... Ola cały dzień prawie przespała i prawie 39 gorączki ma
reklama
Podziel się: