reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
melduję się:tak:
Donkat Aneta chyba rozmawia z swoim mężem Markiem:-D
Nuśka dobrze że to nie łuszczyca uffffffff i oby ta maśc sterydowa pomogła a z tymi kanapkami dobre:-Dja jak za dziecka miałam robione testy alergiczne i tez wyszło że sporo nie mogłam jeśc i jak mama mi czytała co czego nie mogę to popłakałam się bo myślałam że nic nie będę mogła jeśc:-D:zawstydzona/y::-D
Aneta kciuki za kruszynkę zaciśnięte niech szybciutko rośnie...:tak:
Agulka ferie macie to i śnieg musi byc:-p
D już lepiej ,Mati po antybiotyku już dziś bez gorączki za to Ola bardzo słaba i gorączka ją trzyma całe popołudnie przedrzemała i wieczorem poszła zmęczona i słaba do łóżka:-(i dalam jej antybiotyk Mateusza (wiem wiem że bez porozumienia z lekarzem ale jak widziałam że Mateusz po 2 dawkach dużo lepiej więc stwierdziłam że jej też powinno pomóc ..........

ale ja bym dala reke uciac, ze Aneta napisala : z Monia, a nie z M:-D:-D

Monia, oby jutro Ola byla zdrowsza!

Witam się o poranku już po drugiej kawce:-) zakupy zrobione i chałupa ogarnięta:tak: musiałam się dzisiaj sprężyć bo zaraz jadę do pracy:wściekła/y: znowu mamy jazde z pokojową i muszę posprzątać pokoje:wściekła/y:

witam
u nas na zmianę dziś Ola lepiej za to Mateusz gorzej........
Aneta miłego sprzątania;-)
Nuśka Tobie też szybkiego uwinięcia się z robotą;-)

reklama
u nas szaro buro i ponuro.......Mateusz usnął ja roboty mam mnóstwo tylko jakos siły i chęci mi brak............

Do góry