reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Hej

Donuś fajnkitki i "trochę dotykowy" hihihi a nie chciałaś;-)

Myu bylismy juz na kólkach tzn dzieci, potem były frytki, później w domu lody............... My z J w tym czasie mielismy iśc na kręgle, ale zakupy były wazniejsze, bo chłop mi zagubił spodnie jak był w szkole.............. i w jecyhc portkach chodził:crazy: za to może w sopbote pójidzemy do kina, jak mama się zlituje zostac z dziecmi:baffled:

reklama
czesc
byłam z Matim u lekarza z wynikami i zeby go przebadał bo gorączkuje i kaszle od soboty,.......wyniki ok ale że brzuszek boli to przepisał cos na pasożyty mam mu dac w 2 dawkach po 3ml dziś i za 2tygodnie.......kaszel i gorączka to wina przeziębienia a w przychodzni ludzi masa ,strasznie dużo u nas choruje ,mama słaba,bratanica tez chora,siostra D i jej córka też.........
Donkat fajniutki telefon

Ostatnia edycja:
Kurcze ja też bym się najchętniej zdrzemnęła:baffled: kawa by się zdała ale o tej porze to byłby przesadyzm;-) za to tak pięknie nasmroliłam kapuchą w pensjonacie, ze dziwię się, że nikt mi jeszcze nic nie powiedział:sorry: chyba do jutra będzie się wietrzyć:sorry:

Cześć
Maraniko Justyna dzięki za odpowiedź a te jajka z orzechami ciekawe jeszcze nigdy nie jadłam muszę wypróbować i te grzaneczki z jajkami przepiórczymi pewnie fanie to wygląda a te jajka mają inny smak niż kurze??? A tak podpytuję Was bo ja mam też tam jakiś swój stały zestawik na ciepły i zimno ale co osoba to nowy pomysł.

witam!!!

jak po walentynkach?

mamy nowe telefony:-)w koncu jakis " na czasie"sobie wzielam, a nie przezytki, jak zawsze

Co do walentynek to mój ukochany jeszcze w pracy a ja z katarem walczę więc romantycznie to raczej nie będzie ;-)

A telefonik fajniutki

Witam się o poranku:-) z kubkiem kawy oczywiście na dobudzenie;-) Tuśka dziś rano marudna jak szlak:crazy: ale w sumie to co się dziwić po tygodniu leniuchowania w domu nagle mama jej robi pobudkę:sorry: wygląda na to, że szykują mi się poważne zmiany, ale nie potrafię jeszcze podjąć ostatecznej decyzji:sorry: a najgorsze to, że jeśli się zdecyduje to mogę zapomnieć o Władysławowie w tym roku:-( później na spokojnie na zamkniętym napiszę o co kaman;-)

"idę" na zamknięty

Hej

Myu bylismy juz na kólkach tzn dzieci, potem były frytki, później w domu lody............... My z J w tym czasie mielismy iśc na kręgle, ale zakupy były wazniejsze, bo chłop mi zagubił spodnie jak był w szkole.............. i w jecyhc portkach chodził:crazy: za to może w sopbote pójidzemy do kina, jak mama się zlituje zostac z dziecmi:baffled:

???? nic nie zrozumiałam.
Jak można zgubić spodnie w szkole????:rofl2: Wrócił bez??? i w czym chodził??Ty sprawdź co on w tej szkole robi???:-p;-);-)?

Kurcze ja też bym się najchętniej zdrzemnęła:baffled: kawa by się zdała ale o tej porze to byłby przesadyzm;-) za to tak pięknie nasmroliłam kapuchą w pensjonacie, ze dziwię się, że nikt mi jeszcze nic nie powiedział:sorry: chyba do jutra będzie się wietrzyć:sorry:

pij tą kawkę pij wieczór jeszcze długi

tak ale jakbym teraz kawkę walnęła to potem do 1-2 będę chodzić :baffled: a rano trzeba wstać no i jutro mamy bal karnawałowy w przedszkolku;-)

reklama

calego dotykowego bym nie wiela, ale ten wlasnie jest fajny, wygodny

czesc
byłam z Matim u lekarza z wynikami i zeby go przebadał bo gorączkuje i kaszle od soboty,.......wyniki ok ale że brzuszek boli to przepisał cos na pasożyty mam mu dac w 2 dawkach po 3ml dziś i za 2tygodnie.......kaszel i gorączka to wina przeziębienia a w przychodzni ludzi masa ,strasznie dużo u nas choruje ,mama słaba,bratanica tez chora,siostra D i jej córka też.........

zdrowka dla Matiego!
a wyniki kalu OK i dal na pasozyty?

Donus zgrabniutki ten telefonik. I wzieliscie w Playu?

tak

tak ale jakbym teraz kawkę walnęła to potem do 1-2 będę chodzić :baffled: a rano trzeba wstać no i jutro mamy bal karnawałowy w przedszkolku;-)

Natalka pewnie ucieszona? jakie am przebranie?

Do góry