reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Oczywiście królewna:sorry: żadnej innej opcji wogóle nie brała pod uwagę no i do tego różowa kieca:crazy: bo też żadna inna jej nie pasowała w wypozyczalni:no: odrazu poleciała do tej rówej bezy:sorry:

reklama
Donkat on nie miał kału badanego tylko mocz i krew...wszystko było ok no może ciut obniżone neurocyty ale stwierdził że da na pasorzyty to chyba bardziej tak profilaktycznie:baffled:bo tylko 2 dawki w odstępi 2 tygodniowym
za szybko się cieszyłam że ja już wydobrzałam bo teraz znów mi zimno i temp 38:eek:D też słaby własnie będziemy spędzac walentynki przy Gripeksie;-):-D
Ola jutro tez ma bal:-)będzie przebrana za Bellę z bajki Piękna i Bestia:-)

Oj Ola obudziła się dziś z temp 38,3 ale dałam jej Nurofen i posłałam do przedszkola bo Bal i ona nie przyjmowała opcji że miała by zostac w domu:no:powiedziałam pani co i jak i jak by źle się czuła to będzie dzwonic:tak:

Monia bo to tak zawsze na złość:wściekła/y: ale może to tylko z emocji przed balem:sorry2: a wogóle to witam na chwilkę bo piję kawkę i idę do przedszkolka zobaczyć jak sie dzieciaczki bawią:-)

Monia bo to tak zawsze na złość:wściekła/y: ale może to tylko z emocji przed balem:sorry2: a wogóle to witam na chwilkę bo piję kawkę i idę do przedszkolka zobaczyć jak sie dzieciaczki bawią:-)
no myśle że to nie z emocji bo u nas jak widac panuje jakis wirus:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
u was tak idzie wejśc zobaczyc jak dzieciaczki się bawią? u nas dzieci ślicznie wyglądali co jedno to piękniejsze:-)tylko jeden chłopczyk z Oli grupy nie był wcale przebrany i tak jakoś szkoda mi się go zrobiło:-(
umawiałam się z mamą że w środę do niej przyjadę bo dawno u niej nie byłam no i musiałam to odmówic ............

Dzień dobnry

Nuśka J spał w internacie, miał imprezę:cool2: i drugich spodni co miał na zmaine poprostu nie wziął:huh:..................... ale znalazły się i sa do odebrania:confused:

Monia zdrówka dla Was...........

Aneta i Monia potem fotki z balu prosimy

U nas pieknie, słonecznie i nadal -12 na termometrze

witam

slonko , mroz, a mnie glowa od rana boli

czekam az P mi zwolni samochod i jade do miasta

Julitka spala cala noc na pietrowym lozku. juz sie oswoila. teraz by nic innego nie robial, tylko wchodzila na nie i schodzila

Monia, jak Ola? i Ty tez, oczywiscie

Aneta, Monia,
udanego balu dla dam

witam

slonko , mroz, a mnie glowa od rana boli

czekam az P mi zwolni samochod i jade do miasta

Julitka spala cala noc na pietrowym lozku. juz sie oswoila. teraz by nic innego nie robial, tylko wchodzila na nie i schodzila

Monia, jak Ola? i Ty tez, oczywiscie

Aneta, Monia,
udanego balu dla dam

a fotki łózka?????

No własnie Donuś fotki łóżka muszą byc:-p
ja już powoli mam w domu mały szpital Ola i Mati temp powyżej 38 ,D nie wiem bo jeszcze nie wrócił z pracy ale z tego co mówił ok południa przez tel to tez słaby ja jak narazie się trzymam.............

reklama
Oj Monia to nie dobrze:no: zdrówka dla chorowitków życzę:tak: bal bardzo udany:tak: tylko moje dziecko po ok 20 minutach doszło do wniosku, ze ono chce do swojej sali do zabawek, poryczało się i tyle z jej zabawy:confused::sorry: ale podobnie miało ok 30% dzieci;-) trochę się jeszcze później pobawiła, ale lepiej się czuła na korytarzu:szok::-D

Do góry