reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

a gdzie Was wszystkie wywiało:eek: wpadłam na chwilkę i lecę gotować pierogi, które już pokleiłam;-) no i chałupe muszę ogarnąć, a nie chce mi się jak szlak:sorry: popołudniu jedziemy na decydującą rozmowę z tą babką od sklepu także trzymajcie kciuki:tak:

reklama
a gdzie Was wszystkie wywiało:eek: wpadłam na chwilkę i lecę gotować pierogi, które już pokleiłam;-) no i chałupe muszę ogarnąć, a nie chce mi się jak szlak:sorry: popołudniu jedziemy na decydującą rozmowę z tą babką od sklepu także trzymajcie kciuki:tak:

trzymamy kciuki i nie możemy pisać ;-)

Witam wszystkie panie a fakt że jest Was tu dzisiaj ogrom:tak:

witam ja nie pisze bo mam mały szpital w domu:-(Ola,Mateusz i D wszyscy leżą:sorry:byłam z dziecmi u lekarza i Mati ma antybiotyk,Ola niby narazie przeziembniona:sorry:
Aneta kciuki trzymamy :-)

Monia to zdrowka dla calej rodzinki!

Aneta, daj znac, co ustalisliscie!

witam!

alez dzis wieje, wytrzymac sie nie da!
pijemy z P na przemian kawke z goraca herbatka, az zapodalismy sobie alkohola na rozgrzanie

bylam podciac wlosy. nie chwaililam sie, ze w sobote umalowalam na rubin. juz mi jednak minal szal an ten kolor i jakos sie sobie nie podobam

dzis mamy z P 10rocznice bycia...

witam ja nie pisze bo mam mały szpital w domu:-(Ola,Mateusz i D wszyscy leżą:sorry:byłam z dziecmi u lekarza i Mati ma antybiotyk,Ola niby narazie przeziembniona:sorry:
Aneta kciuki trzymamy :-)

Monia zdróweczka życzę dla wszystkich Twoich kochanych no i dla Cibie mi jeszcze został katar paskudztwo

Monia to zdrowka dla calej rodzinki!

Aneta, daj znac, co ustalisliscie!

witam!

alez dzis wieje, wytrzymac sie nie da!
pijemy z P na przemian kawke z goraca herbatka, az zapodalismy sobie alkohola na rozgrzanie

bylam podciac wlosy. nie chwaililam sie, ze w sobote umalowalam na rubin. juz mi jednak minal szal an ten kolor i jakos sie sobie nie podobam

dzis mamy z P 10rocznice bycia...

Nowy image a Ty nic nie pisnęłaś ani słóweczka
Sto lat z okazji rocznicy "bycia" my też mamy w tym roku 10 -tą rocznicę ślubu

Aneta jak rozmowy?

Ostatnia edycja:
Monia zdrówka dla chorowitków:tak:
Donuś wszystkiego naj naj i koniecznie pokaż swoje nowe image;-):-)
Nuśka rozmowy udane, ale mam coraz więcej wątpliwości i nie chodzi tu o finanse:sorry: muszę się z tym przespać:baffled: a najgorsze to to, ze tak starałam się żeby nikt nie wiedział, ze wogóle rozważam taką możliwość zanim podejme ostateczną decyzje a już w Polanicy małej pipidówie zaczynają chodzić pogłoski:wściekła/y:

Witam i ja wieczorowa pora.

Jutro mają przywieżć materac a w piatek niby łóżko juz przyjdzie.......a dziś śpię z młodym, bo samej na dole nie usmiecha mi się spac...... J na drugiej zmianie i spi u rodzicow.

Donus to u nas tak wieje od ponad tygodnia a nawet dłużej ........... masakra. Wszystkiego naj............ my w tym roku mamy 12 rocznicę "poznania" i 9 ślubu

Monia zdrówka dla wszystkich

Aneta tak to jest w małej mieścinie............ a z czym musisz sie przespac? Co Ci nie daje spokoju???

Justa jak się czujesz??????

jstem ja ale tylko na sekund pięć;-) bo brykam spać, bo jutro do pracy;-)
Agulka muszę przespać się z tym jaką wizję widzę siebie na przyszłośc i czy to o czym myślimy jest faktycznie tym czym mogłabym się cieszyć:baffled: no i dotarło do mnie jak wiele czasu i wysiłku na to wszystko musiałabym poświęcić, a pytanie gdzie w tym wszystkim jest miejsce dla Natalki, dla mojego małżeństwa tak zwyczajneie czas dla nas, no i uświadomiłam sobie, że o drugim dziecku mogę zapomnieć:baffled: a przecież mam pracę całkiem nieźle płatną jak na obecne realia wiec rzucać wszystko poświęcić czas dla rozdiny i swoje zdrowie poto żeby mieć trochę więcej:baffled: sama nie wiem poprostu muszę się z tym przespać:baffled:

reklama
jstem ja ale tylko na sekund pięć;-) bo brykam spać, bo jutro do pracy;-)
Agulka muszę przespać się z tym jaką wizję widzę siebie na przyszłośc i czy to o czym myślimy jest faktycznie tym czym mogłabym się cieszyć:baffled: no i dotarło do mnie jak wiele czasu i wysiłku na to wszystko musiałabym poświęcić, a pytanie gdzie w tym wszystkim jest miejsce dla Natalki, dla mojego małżeństwa tak zwyczajneie czas dla nas, no i uświadomiłam sobie, że o drugim dziecku mogę zapomnieć:baffled: a przecież mam pracę całkiem nieźle płatną jak na obecne realia wiec rzucać wszystko poświęcić czas dla rozdiny i swoje zdrowie poto żeby mieć trochę więcej:baffled: sama nie wiem poprostu muszę się z tym przespać:baffled:

Aneta prawda jest taka............... jak się ma własna firme to sie nie ma czasu juz na nic więcej, wszystko schodzi na dalszy plan bo na pierwszym jest firma.................. śnisz o niej, myslisz o niej , zyjesz nią............... trzeba zadać sobie pytanie czy warto..................
i własnie z tych powodów nie chciałabym miec firmy............
Dwie firmy w jednej rodzinie?????????? Zastanów sie dobrze?
Juz prawie północ, więc nie czytaj tego co pisze, bo pewnie nie wiem co pisze:baffled:

Dobranoc.

Do góry