a gdzie Was wszystkie wywiało
wpadłam na chwilkę i lecę gotować pierogi, które już pokleiłam;-) no i chałupe muszę ogarnąć, a nie chce mi się jak szlak
popołudniu jedziemy na decydującą rozmowę z tą babką od sklepu także trzymajcie kciuki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a gdzie Was wszystkie wywiałowpadłam na chwilkę i lecę gotować pierogi, które już pokleiłam;-) no i chałupe muszę ogarnąć, a nie chce mi się jak szlak
popołudniu jedziemy na decydującą rozmowę z tą babką od sklepu także trzymajcie kciuki:tak:
witam ja nie pisze bo mam mały szpital w domu:-(Ola,Mateusz i D wszyscy leżąbyłam z dziecmi u lekarza i Mati ma antybiotyk,Ola niby narazie przeziembniona
Aneta kciuki trzymamy :-)
Monia to zdrowka dla calej rodzinki!
Aneta, daj znac, co ustalisliscie!
witam!
alez dzis wieje, wytrzymac sie nie da!
pijemy z P na przemian kawke z goraca herbatka, az zapodalismy sobie alkohola na rozgrzanie
bylam podciac wlosy. nie chwaililam sie, ze w sobote umalowalam na rubin. juz mi jednak minal szal an ten kolor i jakos sie sobie nie podobam
dzis mamy z P 10rocznice bycia...
jstem ja ale tylko na sekund pięć;-) bo brykam spać, bo jutro do pracy;-)
Agulka muszę przespać się z tym jaką wizję widzę siebie na przyszłośc i czy to o czym myślimy jest faktycznie tym czym mogłabym się cieszyćno i dotarło do mnie jak wiele czasu i wysiłku na to wszystko musiałabym poświęcić, a pytanie gdzie w tym wszystkim jest miejsce dla Natalki, dla mojego małżeństwa tak zwyczajneie czas dla nas, no i uświadomiłam sobie, że o drugim dziecku mogę zapomnieć
a przecież mam pracę całkiem nieźle płatną jak na obecne realia wiec rzucać wszystko poświęcić czas dla rozdiny i swoje zdrowie poto żeby mieć trochę więcej
sama nie wiem poprostu muszę się z tym przespać
![]()