reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

To ona chyba wszystkie urządzenia na prąd na raz musiała włączyć.

Justa, jeszcze nie. Poczekam do następnego tygodnia i się zapiszę. Koleżanka z pracy podsunęła mi myśl, że może torbiel mam.

Właśnie się farbnęłam.

reklama
O, Kasia, a co Ty tak ni z gruchy ni z pietruchy? ;-) Witaj. Co u Was słychać? Jaka sytuacja na Twojej poczcie? Nie likwidują?
A kolorek? Nic szczególnego - średni brąz. Powolutku wracam do brązu, bo od roku mam czarny, ale mam dość.

Na poczcie jak ja poczcie ;-) jak na razie obcieli pensje i to radykalnie. Nie dość, że pensje wypłącane są na dziesiatego to jeszcze mniejsze ni z były. Z likwidacją pewnie poczekają bo to poczta główna

A u Nas wszystko dobrze. Żyjemy sobie w zgodzie. Kuba rośnie i coraz bardziej rozrabia czasem nie potrafie sobie z nim poradzić.

Nie nikogo nie zwolnili. Czemu pytasz? Wiesz jak komuś zależy na pracy to będzie pracował za tyle ile dadzą ważna jest kasa a pracy u Nas jest tyle, że szkoda gadać.

A to też pracujesz na poczcie?

U Nas również są straszne kolejki. Ale ja nie pracuje na okienku tylko jako aystent zaplecza, pomagam kontroli. Czasem naczelniczka daje mnie na okno jak są urlopy lub potrzeba zastępstwa na okno.

Ostatnia edycja:
reklama
witam się i ja:-) Tuśka dziś w domu została, bo rano obudziła się z temperaturą 38,6:-( w sumie nie smarczy specjalnie, ani też nie kaszle jakoś przerażająco:baffled: zbiłam jej gorączkę i teraz łobuzeruje jakby wszystko było ok;-) dzwniłam do naszej pani doktor i mówi, ze panuje jakaś francowata grypa i u dzieci właśnie pierwszym objawem jest wysoka gorączka nawet do 40 stopniu:szok:, która może się utrzymywać nawet 3-4 dni i jedyne co mogę zrobić toz bijać ją nawet co 4 godziny naprzemiennie nurofenem i paracetamolem do tego jakieś witaminki i tyle:sorry2: ale na pocieszenie dodała, że równie dobrze jutro już po gorączce może nie być ani śladu:tak: więc oby:sorry2:
Kasia witaj po przerwie;-)

Do góry