reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
hej NuśkaMonia świecisz się widzę Cię .......... co u Was? Mocna się potłukłaś na nartach czy było ok?

a tak to u nas ok w lipcu wybieramy się do Władysławowa i liczę na spotkanko;-):-)
koniecznie tylko bliżej lipca przypomnij mi i na pewno się spotkamy (mój numer tel masz prawda)a Anecia też coś wspominała że się wybiera tylko nie wiem w jakim terminiehej Nuśka) na nartach było super z chęcią pojechała bym jeszcze raz.......a mięśnie bolały przez 2 dni po ale warto było
a tak to u nas ok w lipcu wybieramy się do Władysławowa i liczę na spotkanko;-):-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
numer tel mam:-)Aneta cos pisała ze chyba od 2 lipca my znów koło 10 więc fajnie by było jak by udało nam sie wszystki razem spotkac:-)koniecznie tylko bliżej lipca przypomnij mi i na pewno się spotkamy (mój numer tel masz prawda)a Anecia też coś wspominała że się wybiera tylko nie wiem w jakim terminie
No to w sumie chyba powinna być szansa na jeden wspólny dzień:-)numer tel mam:-)Aneta cos pisała ze chyba od 2 lipca my znów koło 10 więc fajnie by było jak by udało nam sie wszystki razem spotkac:-)
Ha ha już stanę na głowie żeby te terminy się jakoś pokryły;-):-) jestem,ale tak z doskoku, bo młodej paracetamol pomógł i odzyskała siły:-) z jednej strony fajnie ale z drugiej do której ona ma teraz zamiar brykać
i jeszcze pogniewała się na tatusia bo niby ją zezłościł i oświadczyła, że da się przeprosić ale jutro

Typowa kobieta tak trzymać nie ma co rozpuszczać facetówHa ha już stanę na głowie żeby te terminy się jakoś pokryły;-):-) jestem,ale tak z doskoku, bo młodej paracetamol pomógł i odzyskała siły:-) z jednej strony fajnie ale z drugiej do której ona ma teraz zamiar brykaći jeszcze pogniewała się na tatusia bo niby ją zezłościł i oświadczyła, że da się przeprosić ale jutro
![]()
monia_l
Wrześniowe mamy'07
dobra jestHa ha już stanę na głowie żeby te terminy się jakoś pokryły;-):-) jestem,ale tak z doskoku, bo młodej paracetamol pomógł i odzyskała siły:-) z jednej strony fajnie ale z drugiej do której ona ma teraz zamiar brykaći jeszcze pogniewała się na tatusia bo niby ją zezłościł i oświadczyła, że da się przeprosić ale jutro
:rofl2:

dobrze ze paracetamol zadziałał i gorączka spadła
Nuśka strasznie drogo zapłaciłas za te leki

reklama
Podziel się: